Salih Memecan‘Dan İlginç Karikatür
-
Tüyo almıştır amerikadan .. Uzun giller gidici inşallah :)
-
Durmuş saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir.
-
nerde başlıyor nerde bitiyor bu karikatür.
-
AllahinOglu bunu yazdı
o değilde sanki tasarımı gazogen tarzı projelerden yürütmüş gibi
lan herşeyleri çalıntı be arkadaş amkHacı dünyada şuana kadar benzeri olan herşey yapıldı.Her siyah palto giyen adama matrix özentisi,her elinde lazer kılıcı olana star wars özentisi deme gibi mantıkları bir kenara bırakın saçma oluyor.
Ha o adamların bazılarının kafalar whatsappdaki ifadelerden alınmış orası doğru.
-
karısını kovarlar yakında
-
vatsaba ufaktan bir mesaj veriyor olabilir hani.
-
simdi akpliler gelir zaten adam degildi hic sevmezdim falan derler fırıl fırıl dönen bi ortam oluşur. alıştık
-
ultrAsker bunu yazdı
simdi akpliler gelir zaten adam degildi hic sevmezdim falan derler fırıl fırıl dönen bi ortam oluşur. alıştık
aynen.dostum bu akp gidince arkalarindan en cok soven yine bu yalayicilar olacak -
Salih Memecan'dan 2015'in ilk gününde hükümeti eleştiren karikatürler
Gezi eylemleri ve Soma faciası gibi olaylarla ilgili çizdiği karikatürlerde hükümeti kayıtsız şartsız desteklemekle suçlanan Salih Memecan'ın 2014'ü özetlendiği karikatürde, Gezi, basın ve düşünce özgürlüğü, yolsuzluk gibi konularda eleştiriler espriler yer aldı.
-
Yiğit bulut göndermesinden anladığım kadarı ile bu adam da yiğit bulut gibi yalakalığnın karşılığını istemiş ama alamamış.