folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yeni nesil tanrılar bunlar. 

Zeuslardan Odinlerden Tek tanrılı dönemlere şimdi de bunlara. 

Ölünce valhalla da buluşacağımiza şu saçmalıktan daha çok inanıyorum :D

Iyi ya da kötü diye bir kavram yoktur, otur biraz felsefe araştır. Sonra de ki insanlari kötülükten koruyacak. Hepsi bir bütünün parçası, savaşlar olmasa nüfus patlamasindan zaten yokolup gidecez. Miss Turkey güzeli gibi baris dostluk kardeşlik naaralari amk. 

Bi siktirin gidiniz efenim, BILGI CAGINDAYIZ AMA SAYENIZDE INTERNETIN ANASINI SIKTINIZ. HER YER GOTTEN UYDURMA BILGI DOLDU. BOK GIBI BI NESIL YETISIYOR SAYENIZDE.. 

KENDI KENDİNİ KURTARIRSIN, SIZI GIDI TEMBEL MEDET UMAN YARATIKLAR SIZI

patata tarafından 30/Ağu/17 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

Tahtam eksik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

La arkadaş siz ne yeyip ne içiyonuz ? Alayıız uçmuşsunuz amk. Troll denemesiyse sıkıntı yok da eğer gerçek sanıyorsanız valla sizi ihbar falan etmek lazım. Yakında "Salusa dedi. Aydınlanmanın önünde engelmiş diye şunu bunu öldürdüm." dersiniz. 

Zaten çok tanrılı dinlere doğru da gidiyorsunuz amk o da ayrı mesele. Güneş meleği, ay meleği nedir la bu??

Sizi tanısam valla Bakırköy e falan ihbar ederim. Tüm herkesin sağlığı için.....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

10 sayfa hiç bir mesajı okumadan direkt DOOM_3 nickli arkadaşı aradım. Demek ki daha görmemiş konuyu :d 

visualda salusacıymış;

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı

Bunların ataları şeytan taşlarken küfür etmişler hep bundan böyle oluyorlar

guzel insan, hepinizi seviyoruz. 

2010 yılında ilk bu bilgilerle bir kitapta karşılaştığımda kitabı elimden fırlatmıştım, şeytan kitabı bu demiştim, yıl 2014 oldu, aynı kitabın başka bir 

versiyonu elime geçti, okudum ve başta yadırgasamda, inamama neden oldu. Ve tüm seri Kryon kitaplarını yılda iki kez okur buldum kendimi....  Ve Artık Deistim...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Bir ara gelecekti, devlet başkanları açıklama yapacaktı, bu o uzaylı değil mi? Çok bekledik gelmedi, gücendik.

Galaktik Empire miydi neydi o mu?

Blue Screen of Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    Mutubilir bunu yazdı

La cerram şimdi sövecem ayıp olacak. Ulan gerçek diyorsun kanıta ihtiyaç yok diyorsun. Gerçek kanıta ihtiyaç duyar. Ah rüyamda biri parmak attı kesin salusa geliyor. Bi de amına kodumun marslısı ergen galiba SaLuSa geliyor. Biz orta okulda nickname seçerken sesli sessiz harfleri büyüklü küçüklü yapardık. Sizin salusa kaç yaşında? Delinin biri götünden element uydurdu. Götü olmayan da aa bizim de götte varmış aynı element diyor :D Bi ziktirin ya. 51. bölgeden beridir zarrak kafalar çıkıyor da bangıdırıyor biz de gördük biz de duyduk heyo yaşa hitler diye. Sizsiniz hocam. Trollse gülmedim. Değilse üzüldüm adına. Hakikan yakındır he? Adam sana ilk iki sayfada 500 defa net bi soru sormuş hepsinde çevir kazı yanmasın misali cevaplar. He annem sensin gördüm

Edit: Adam başka bir diyardan mesaj yolluyor sana ama 2012 diyor sonra çok yakında diyor :D Ulan izafiyete ters hadi götünüzden uyduruyonuz bari araştırın. İkizler paradoksu bile sırf sizin gibi götünden element uyduranlar için var. Zaman kavramını yitirmiş bir varlık. Dünyanın (sözde) enerjisini değiştirecek gücü var. Ama iki tane zikimsonik adama az kaldı müridler geliyorum örgütlenin diyor :D SaLuSaaa sesime kulak var çık götümden. Bu ne amp

nasil bir kanit istiyorsun? bana inandigin hangi dinse artik, onu kanitlayabilir misin? yaraticini? ya da inanmiyorsan da mesela baska seyleri? sen neyi kanitlayabilirsin ki benden kanit istiyorsun. 

hangi dinde hangi kanit vardi? 

@MutuBilir Hocam ayrıca, lütfen biraz daha saygı lütfen.. İnanma ama saygıda şart.... Ruhsal konuda hissiyat geçer kanıttır...   Bizim için değil ama Senin için Geçerse Tamam dersin. ;)

ShockMan tarafından 30/Ağu/17 16:02 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

tâmaaaaaam

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

yav hehe

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

bu arkadaşların iq'larını cidden merak ediyorum, Birde misyonları varmış la sen kimsin ? Uzay ne desem Uzay mekaniğinden 2 denklem yaz desem aval aval suratıma bakacak.

Hadi bunları sittiret lan gezegenleri sırasıyla say desem adım gibi eminim sayamaz  satürnün 2 uydusunu sorsan satürn ne der? Işık hızı plank sabiti evrensel sabitler desen?

Kuantum desen hatta onu siktiret mekaniği anlat desen newton fiziği desen mel mel bakar?

Görelilik desen sicim desen bi cacık bildiği yok. Karadelik desen baloncuk evrenler desen yine sıfır seçilmiş misyonu varmış.

Okuduğu skimsonik lise bilgisiyle bunu seçmişler çok ayıp ediyosun salusa

Biride magnetik etkileşim demiş la magnetizma ne onu biliyon mu aq? yahu cidden komiksiniz ya çok art niyetlisiniz yada kusura bakmayın ciddi zihinsel problemleriniz var.

Gidin biraz uzay mekaniği falan çalışın telepatik iletişin aq burdan yazacağınıza bu salusa pezevengi herkesle iletişsin size ne ihtiyaç duyuyo.

Bu arkadaşlar insanları kandırıyorlar inanmayın gençler bi cacık bildikleri de yok atıp tutuyorlar

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@visualeffects hocam ben de o boyuta geçmek istiyorum diyelm nasıl geçicez ?

beklemelisin toplu ruhsal devrim icin. genetik olarak uygun olsaydin zaten simdiye kadar tasiyici/ aktarici olmustun hocam. 

@_PesimisT_ 

sunlari yapabiliyorum demek pek uygun kacmaz bu durumda, ama en onemlisi mesaj alabiliyor olmak.

hocam gönüllüyüm ben ya. İletişime geçmek istiyorum 2 çif lafım var illa beklemem mi lazım ? Teknikleri falan söylesen ? 

teknikle ilgilk bir durum degil, genetik yatkinlik ve secilmislik. bu konuda ben bir sey yapamam. fakat gonullu olarak inanirsan, 2. aktarici olmak istersen alinan mesajlarin bizler tarafindan sana iletilmesini saglayabilirim teknoloji vasitasiyla.

2 aktarıcının bildiği mesaj değildir hocam. :) Ciiden diyorum ben iletişime geçmek istiyorum yatkın değilsem demekki iletişim kuramam. Ozaman adam seçiyorlar bunlar neden onlarla iş yapayım ki iletişim kurup varlıklarını bildikten sonra her türlü görevi yaparız fakat o dediğiniz her ne ise kesinlikle yok hocam ... Sosyal deneyden başka bişey olabileceğine ihtimal vermiyorum bu olayın...

next next next install
Toplam Hit: 14261 Toplam Mesaj: 144
salusa dünya dışı varlık marsın maradonası tek lider