folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    vegapc bunu yazdı

Salusa reyize kırgınız geçen sefer ekti bizi. Hocam madem adamın geleceğine dair küçük bir iddiaya bile giremiyorsun salusa reyiz sizi neden ben geleceğim la yayın bunu dünyaya diyo. Yaysan ne değişecek yaymasan ne olacak. 

Misyonunuz ne sizin

Hocam yukarda yazdım ben. Biraz önce benle iletişime geçtiler. Bu konudaki arkadaşı tanımıyorlar.

İnanın bana. 2057 de gelecekler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

http://www.borsagundem.com/haber/dunyaya-goktasi-yaklasiyor/1226182

geliyor gönlümün efendisi

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    vegapc bunu yazdı

Salusa reyize kırgınız geçen sefer ekti bizi. Hocam madem adamın geleceğine dair küçük bir iddiaya bile giremiyorsun salusa reyiz sizi neden ben geleceğim la yayın bunu dünyaya diyo. Yaysan ne değişecek yaymasan ne olacak. 

Misyonunuz ne sizin

misyonumuz hicbir seyi ispatlamak degil, yaymak da. gunu gelince zaten suya damlayan bir murekkep gibi yayilacak. yayildikca berraklasacak. 

bizim ilgi alanimiz burada yazdiklarinizdan cok, bunlari okuyunca dusunup, hissettikleriniz. buraya yazmayanlarin da. tum bu veriler toplaniyor. biz goremesek de. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eraycnar
    eraycnar's avatar
    Erkek

Dediklerinin doğru oldğunu kabul edelim. Neden Salusa aşabildiği zaman boyutunu bizim önümüze çıkarıp şu günü bekleyin , çok yakında gibi kavramlar kullanmakta ? Sonuçta teknolojisi ışık hızına yaklaşabilecek yani uzay-zamanı değiştirebilecek ölçüde olmasa ; iletişim,ziyaret veya yardım gönderemezdi. Öyleyse izafi olan zamana göre davranması bana saçma geliyor.Bunun açıklaması nedir?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

İnanıp inanmamak meselesi değil.

Sorun şu neden hep bir gizem, bir sır, yaklaşıyor yaklaşmakta olan modu, bir kerede biri veya birileri ile değilde olduğu gibi hakikat tecelli etse ya...

Ama olmaz.Bu demek oluyor ki açıkça yalan ve kandırmaca.

TROLLEMEYİ başardın nasıl zevk ve haz alıyorsundur şimdi burda yazılanlara karşı...

Bu kafadan bende istiyorum ki insan görünümlü bir yaratık olmaktan utanmak istemiyorum.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

La cerram şimdi sövecem ayıp olacak. Ulan gerçek diyorsun kanıta ihtiyaç yok diyorsun. Gerçek kanıta ihtiyaç duyar. Ah rüyamda biri parmak attı kesin salusa geliyor. Bi de amına kodumun marslısı ergen galiba SaLuSa geliyor. Biz orta okulda nickname seçerken sesli sessiz harfleri büyüklü küçüklü yapardık. Sizin salusa kaç yaşında? Delinin biri götünden element uydurdu. Götü olmayan da aa bizim de götte varmış aynı element diyor :D Bi ziktirin ya. 51. bölgeden beridir zarrak kafalar çıkıyor da bangıdırıyor biz de gördük biz de duyduk heyo yaşa hitler diye. Sizsiniz hocam. Trollse gülmedim. Değilse üzüldüm adına. Hakikan yakındır he? Adam sana ilk iki sayfada 500 defa net bi soru sormuş hepsinde çevir kazı yanmasın misali cevaplar. He annem sensin gördüm

Edit: Adam başka bir diyardan mesaj yolluyor sana ama 2012 diyor sonra çok yakında diyor :D Ulan izafiyete ters hadi götünüzden uyduruyonuz bari araştırın. İkizler paradoksu bile sırf sizin gibi götünden element uyduranlar için var. Zaman kavramını yitirmiş bir varlık. Dünyanın (sözde) enerjisini değiştirecek gücü var. Ama iki tane zikimsonik adama az kaldı müridler geliyorum örgütlenin diyor :D SaLuSaaa sesime kulak var çık götümden. Bu ne amp

Mutubilir tarafından 30/Ağu/17 15:14 tarihinde düzenlenmiştir

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Allaha İnanan inanmayana saygım var. Ama en çok bu barzoların ateist olup sonra böyle gökten ya da götten kutsal bir varlık bulup onun gelişini, dokunuşunu öpüşünü beklemesine bitiyorum :D İnanıyorsa o daha büyük sıkıntı

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Mutubilir bunu yazdı

La cerram şimdi sövecem ayıp olacak. Ulan gerçek diyorsun kanıta ihtiyaç yok diyorsun. Gerçek kanıta ihtiyaç duyar. Ah rüyamda biri parmak attı kesin salusa geliyor. Bi de amına kodumun marslısı ergen galiba SaLuSa geliyor. Biz orta okulda nickname seçerken sesli sessiz harfleri büyüklü küçüklü yapardık. Sizin salusa kaç yaşında? Delinin biri götünden element uydurdu. Götü olmayan da aa bizim de götte varmış aynı element diyor :D Bi ziktirin ya. 51. bölgeden beridir zarrak kafalar çıkıyor da bangıdırıyor biz de gördük biz de duyduk heyo yaşa hitler diye. Sizsiniz hocam. Trollse gülmedim. Değilse üzüldüm adına. Hakikan yakındır he? Adam sana ilk iki sayfada 500 defa net bi soru sormuş hepsinde çevir kazı yanmasın misali cevaplar. He annem sensin gördüm

Edit: Adam başka bir diyardan mesaj yolluyor sana ama 2012 diyor sonra çok yakında diyor :D Ulan izafiyete ters hadi götünüzden uyduruyonuz bari araştırın. İkizler paradoksu bile sırf sizin gibi götünden element uyduranlar için var. Zaman kavramını yitirmiş bir varlık. Dünyanın (sözde) enerjisini değiştirecek gücü var. Ama iki tane zikimsonik adama az kaldı müridler geliyorum örgütlenin diyor :D SaLuSaaa sesime kulak var çık götümden. Bu ne amp

nasil bir kanit istiyorsun? bana inandigin hangi dinse artik, onu kanitlayabilir misin? yaraticini? ya da inanmiyorsan da mesela baska seyleri? sen neyi kanitlayabilirsin ki benden kanit istiyorsun. 

hangi dinde hangi kanit vardi? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı

kendi fiziksel görüntüsünü yollamış; 

kız mı erkek mi anlamadım lan. inşallah erkek değildirler. hatta sürü halinde gelirler milyonlarca gelirler ama hiç biri erkek olmasın lan dünyada çok fazla erkek var 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ben bu öğretilerle aydınlandığımdan beridir, bir tür elektrik gibi manyetik alana maruz kalır gibi hissediyorum kendimi, Kryon bunun meleklerin bana dokunması olduğunu, bildirmiş.. gerçekten yaşıyorum bu yoğun enerjiyi ama henüz bana mesaj gelecek düzeyde bir telepatik iletişim hissetmedim.. 

Fakat deneyimlerimden anladığım kadarıyla onlar gerçek ve buralardalar, ben onları kuvvetli hissedebiliyorum..  Salusadan başka, Metatron var, Solara var.. Solara Güneşten Sorumlu Baş Melektir.

Birde acaba bazı harfleri bastığım halde hatta bir kaç kez bastığım halde yazmıyor, benim pcde mi sorun var yoksa tahribattamı anlamadım.!

ShockMan tarafından 30/Ağu/17 15:45 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 14242 Toplam Mesaj: 144
salusa dünya dışı varlık marsın maradonası tek lider