folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

@visualeffects hocam ben de o boyuta geçmek istiyorum diyelm nasıl geçicez ?

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    _PesimisT_ bunu yazdı

Şu an o yeni  boyuta geçmiş  kimseler  var mı insanlıkta. Yoksa toptan hep beraber mi geçeceğiz. 

(Bu arada sabrına  hayran kaldım) 

bizler, yani tasiyici grup, sinirli bir sekilde gectik. ilk temastan sonra tum insanlarla beraber sinirsiz bir gecis yasanacak. 

@futurist 

kanita ihtiyac yok. kimin ne dedigi de onemli degil. farkli boyutlardaki yasamlardan bahsediyoruz. suan sacma gelmesi normal insanlara, bize bu ogretildi zaten. bu tepkiler bekledigimiz seyler. biz sadece misyonumuzu yapiyoruz. siz de tamamen hazir olacaksiniz ve ilk temas gerceklesecek. inansaniz da inanmasaniz da. 

soru cevap kismina gelince bu konuda aklima gelen her sorunun cevabi da iletilmistir. anlatilabilecek bir durum degil bu. bir soru aklima geliyorsa cevabi daha once gelmistir zaten. 

daha basit bir cevap vermem gerekirse, herkesin anlamasi icin, evet. sorup cevap alinabilir.

Peki hocam bizim yapamadığımız  ne yapabiliyorsunuz veya ne + oldu. Mesaj mı alıyorsunuz  ekstradan. Veya o geçiş size ne kattı. 

Veya nasıl bir aydınlanma oldu? Bir den mi, aşama aşama mi?

Nasıl farkettiniz olayı? ?

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

bu konuyu çözse çözse @dj_doom3 çözer

umit tarafından 30/Ağu/17 14:12 tarihinde düzenlenmiştir

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ilteris bunu yazdı

beklemelisin toplu ruhsal devrim icin. genetik olarak uygun olsaydin zaten simdiye kadar tasiyici/ aktarici olmustun hocam. 

@_PesimisT_ 

sunlari yapabiliyorum demek pek uygun kacmaz bu durumda, ama en onemlisi mesaj alabiliyor olmak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

beklemelisin toplu ruhsal devrim icin. genetik olarak uygun olsaydin zaten simdiye kadar tasiyici/ aktarici olmustun hocam. 

@_PesimisT_ 

sunlari yapabiliyorum demek pek uygun kacmaz bu durumda, ama en onemlisi mesaj alabiliyor olmak.

noldu ya sözleşme diyince görmezden gelin dedi herhalde salusa :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Dinlerde böyle iniyor(!) işte. 

Neyse, Salusa ya selamımı iletin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Pisibaliqi bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@_PesimisT_ 

her mesaja cevap vermeye calisiyorum. bizim icin paranin degeri miktari kadar degil yapildigi madde kadardir. (kagit/ maden) zaten suan genetik olarak uygun degilsin. toplu devrim gerceklestiginde de kendin de gormus olacaksin. e paranin da bizim icin bir onemi yok. bu iddianin bana ya da bize nasil bir katkisi olacak ki boyle bir sey yapalim?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@_PesimisT_ 

Ama hocam dediğiniz şeyi şizofreni hastaları  da yapıyor. Sır mıdır? Bahsedilse  büyük sorun mu olur?  

Işınlanma  ile ilgili  bişey var mı merakım  bu yönde? Bir de ekstra bir bilgi  yükleniyor  mu?

Farklı boyutta farklı dünyalarin  kapısı  açılıyor  mu? Mesela herkes  o boyuta  geçince yine ölüm  var mı? Dinler ne alemde? Irklar? Tarım hayvancılık? Yeme içme? Teknoloji?  

Yani farklar ne?

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    umit bunu yazdı

bu konuyu çözse çözse @dj_doom3 çözer

eskisen cozebilirdi belki ama kendisi hicbir zaman birinci aktarici/ tasiyici olmadi. sadece inandigi icin bizim aramiza girebildi. zamaninda aldigimiz mesajlari ona da ilettik. cok uzun zamandir bizden biri degil. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@_PesimisT_ 

her mesaja cevap vermeye calisiyorum. bizim icin paranin degeri miktari kadar degil yapildigi madde kadardir. (kagit/ maden) zaten suan genetik olarak uygun degilsin. toplu devrim gerceklestiginde de kendin de gormus olacaksin. e paranin da bizim icin bir onemi yok. bu iddianin bana ya da bize nasil bir katkisi olacak ki boyle bir sey yapalim?

davanıza inandığınızı gösterir. Genetik olarak uygun değilmişiz :D siz uygunsanız davanıza inanıyorsanız gelin sözleşmeye. Paranın değeri yoksa kaybetmekten niye korkacaksınız ki o zaman çok daha rahat  yaparız sözleşmeyi. Hem bu şekilde bir çok insana davanıza inandığınızı arkasında somut bir şekilde durabildiğinizi gösterirsiniz

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 14238 Toplam Mesaj: 144
salusa dünya dışı varlık marsın maradonası tek lider