Salusa'dan Yepyeni Bir Mesaj Var.
-
@visualeffects hocam ben de o boyuta geçmek istiyorum diyelm nasıl geçicez ?
-
visualeffects bunu yazdı_PesimisT_ bunu yazdı
Şu an o yeni boyuta geçmiş kimseler var mı insanlıkta. Yoksa toptan hep beraber mi geçeceğiz.
(Bu arada sabrına hayran kaldım)
bizler, yani tasiyici grup, sinirli bir sekilde gectik. ilk temastan sonra tum insanlarla beraber sinirsiz bir gecis yasanacak.
@futurist
kanita ihtiyac yok. kimin ne dedigi de onemli degil. farkli boyutlardaki yasamlardan bahsediyoruz. suan sacma gelmesi normal insanlara, bize bu ogretildi zaten. bu tepkiler bekledigimiz seyler. biz sadece misyonumuzu yapiyoruz. siz de tamamen hazir olacaksiniz ve ilk temas gerceklesecek. inansaniz da inanmasaniz da.
soru cevap kismina gelince bu konuda aklima gelen her sorunun cevabi da iletilmistir. anlatilabilecek bir durum degil bu. bir soru aklima geliyorsa cevabi daha once gelmistir zaten.
daha basit bir cevap vermem gerekirse, herkesin anlamasi icin, evet. sorup cevap alinabilir.
Peki hocam bizim yapamadığımız ne yapabiliyorsunuz veya ne + oldu. Mesaj mı alıyorsunuz ekstradan. Veya o geçiş size ne kattı.
Veya nasıl bir aydınlanma oldu? Bir den mi, aşama aşama mi?
Nasıl farkettiniz olayı? ?
-
-
ilteris bunu yazdı
beklemelisin toplu ruhsal devrim icin. genetik olarak uygun olsaydin zaten simdiye kadar tasiyici/ aktarici olmustun hocam.
@_PesimisT_
sunlari yapabiliyorum demek pek uygun kacmaz bu durumda, ama en onemlisi mesaj alabiliyor olmak.
-
visualeffects bunu yazdıilteris bunu yazdı
beklemelisin toplu ruhsal devrim icin. genetik olarak uygun olsaydin zaten simdiye kadar tasiyici/ aktarici olmustun hocam.
@_PesimisT_
sunlari yapabiliyorum demek pek uygun kacmaz bu durumda, ama en onemlisi mesaj alabiliyor olmak.
noldu ya sözleşme diyince görmezden gelin dedi herhalde salusa :D
-
Dinlerde böyle iniyor(!) işte.
Neyse, Salusa ya selamımı iletin.
-
Pisibaliqi bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıilteris bunu yazdı
@_PesimisT_
her mesaja cevap vermeye calisiyorum. bizim icin paranin degeri miktari kadar degil yapildigi madde kadardir. (kagit/ maden) zaten suan genetik olarak uygun degilsin. toplu devrim gerceklestiginde de kendin de gormus olacaksin. e paranin da bizim icin bir onemi yok. bu iddianin bana ya da bize nasil bir katkisi olacak ki boyle bir sey yapalim?
-
visualeffects bunu yazdıilteris bunu yazdı
@_PesimisT_
Ama hocam dediğiniz şeyi şizofreni hastaları da yapıyor. Sır mıdır? Bahsedilse büyük sorun mu olur?
Işınlanma ile ilgili bişey var mı merakım bu yönde? Bir de ekstra bir bilgi yükleniyor mu?
Farklı boyutta farklı dünyalarin kapısı açılıyor mu? Mesela herkes o boyuta geçince yine ölüm var mı? Dinler ne alemde? Irklar? Tarım hayvancılık? Yeme içme? Teknoloji?
Yani farklar ne?
-
umit bunu yazdı
bu konuyu çözse çözse @dj_doom3 çözer
eskisen cozebilirdi belki ama kendisi hicbir zaman birinci aktarici/ tasiyici olmadi. sadece inandigi icin bizim aramiza girebildi. zamaninda aldigimiz mesajlari ona da ilettik. cok uzun zamandir bizden biri degil.
-
visualeffects bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdıvisualeffects bunu yazdıilteris bunu yazdı
@_PesimisT_
her mesaja cevap vermeye calisiyorum. bizim icin paranin degeri miktari kadar degil yapildigi madde kadardir. (kagit/ maden) zaten suan genetik olarak uygun degilsin. toplu devrim gerceklestiginde de kendin de gormus olacaksin. e paranin da bizim icin bir onemi yok. bu iddianin bana ya da bize nasil bir katkisi olacak ki boyle bir sey yapalim?
davanıza inandığınızı gösterir. Genetik olarak uygun değilmişiz :D siz uygunsanız davanıza inanıyorsanız gelin sözleşmeye. Paranın değeri yoksa kaybetmekten niye korkacaksınız ki o zaman çok daha rahat yaparız sözleşmeyi. Hem bu şekilde bir çok insana davanıza inandığınızı arkasında somut bir şekilde durabildiğinizi gösterirsiniz