Samanyolu Tv'nin Yarın Sesini Kesiyorlar
-
Çok şey söylemek ve de yazmak isterdim ama, konu gizli olsaydı yazardım.
-
Austen bunu yazdı
Tek başına o beyin yakan dizilerinin ortadan kalkacak olması bile bir artı değerdir.
Özgürlük uğruna savunulan insanların kim olduğuna bakmak lazım. Yapılanların intikamvari olması bir noktada doğru olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz.
Hoca sanki "Ulusal tv" "halk tv" çok dostane kanal ya!
Önemli olan eleştriyri kaldırabilmek. Herkes aynı yere bakarsa kimse farklı birşey göremez. Sen hep makarna yersen etin tadını zamanla unutursun.
Hoş şeyler değil bence.
-
vay arkadaş bu ülkede yaşanmaz yemin ederim ya.
-
samanyolu grubnuu ve temsil ettiği düşünce sistemini kesinlikle reddeden biri olarak diyorum ki ülke iyice muz cumhuriyeti oldu.. lan bırak muhalefet eden birileride olsun.. sadece iktidar hegemonyasında bir medya ile sadece yapılan usulsüzlük ve yolsuzluklar daha iyi kamufle edilebilir.. halk nezninde hiçbir fayda sağlamaz bu tarz uygulamalar.. fakat bir yanımda diyorki bunlar yıllarca kpss ye giren bir sürü gencin hayallerinin amına koydu bir çoğu psikolojisini yitirdi kimisi intihar etti.. ikilemde bırakıyor yaşananlar beni..
-
JOE bunu yazdıAusten bunu yazdı
Tek başına o beyin yakan dizilerinin ortadan kalkacak olması bile bir artı değerdir.
Özgürlük uğruna savunulan insanların kim olduğuna bakmak lazım. Yapılanların intikamvari olması bir noktada doğru olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz.
Önemli olan eleştriyri kaldırabilmek. Herkes aynı yere bakarsa kimse farklı birşey göremez. Sen hep makarna yersen etin tadını zamanla unutursun.
Hoş şeyler değil bence.
O iki kanalın üzerine 3-4 tane daha ekleyebilirim. Bunlara onların tam zıddı bazı kanallar da girebilir. Bir belediye başkanının resmi kanalı vs. "Dostane" kanal diye bir şey yok. Kanal mantığında tarafsız kanal, yandaş olmayan kanal diye bir şey de yok. Belki müzik kanallarına böyle diyebiliriz. Herkesin bir tarafı var. Yandaş, yandaş olmayan diye ayırmak saçmalığın daniskası.
Eleştiri yüzünden olmadığını bildiğimizi tahmin ediyorum. Sırf eleştiri yüzünden kanala ve bireylere yaptırım olsaydı daha çok kelle alınırdı. Sosyal ağlardan yandaş olmayan bazı kişileri takip ediyorsanız pek çoğunun güncel paylaşımlarının standart bir hukuk devletinde suç teşkil ettiğini ama bunu özgürlüğü savunduğunu iddia ederek yaptığı iddia ettiği ve ben ondan değilim dediği için yürü koçum denilerek desteklendiğini görürsünüz.
Dediğin gibi, hep bir şeye takılı kalırsan başka şey göremezsin. Bütüne bakabilmek çok önemli.
-
Adam demokrasi diye bağıra bağıra geldi, kendi diktasını çatır çatır kurdu, sadece helal olsun diyorum, siyonizm bu kadar kuvvetlidir işte, islam diye yahudi şeriatını kütür kütür yedirdiler millete. Gelecek adımlar:
- başkanlık sistemi,
- özerklik,
- dağılma.
bu elemana hiç kimse dokunamaz, avrupalılar amerikalılar bu elemanın bokunu yer el üstünde tutar.
-
Keser döner sap döner, saplanır böyle sonra.
-
Kaan bunu yazdı
Keser döner sap döner, saplanır böyle sonra.
-
Austen bunu yazdıJOE bunu yazdıAusten bunu yazdı
Hoş şeyler değil bence.
O iki kanalın üzerine 3-4 tane daha ekleyebilirim. Bunlara onların tam zıddı bazı kanallar da girebilir. Bir belediye başkanının resmi kanalı vs. "Dostane" kanal diye bir şey yok. Kanal mantığında tarafsız kanal, yandaş olmayan kanal diye bir şey de yok. Belki müzik kanallarına böyle diyebiliriz. Herkesin bir tarafı var. Yandaş, yandaş olmayan diye ayırmak saçmalığın daniskası.
Eleştiri yüzünden olmadığını bildiğimizi tahmin ediyorum. Sırf eleştiri yüzünden kanala ve bireylere yaptırım olsaydı daha çok kelle alınırdı. Sosyal ağlardan yandaş olmayan bazı kişileri takip ediyorsanız pek çoğunun güncel paylaşımlarının standart bir hukuk devletinde suç teşkil ettiğini ama bunu özgürlüğü savunduğunu iddia ederek yaptığı iddia ettiği ve ben ondan değilim dediği için yürü koçum denilerek desteklendiğini görürsünüz.
Dediğin gibi, hep bir şeye takılı kalırsan başka şey göremezsin. Bütüne bakabilmek çok önemli.
Hukuk ve özgürlükten bahsediyorsak eğer, yapılan bu kanal çıkarma işi ikisiyle de örtüşmüyor. Varsa ortada net olarak kanal kapatacak(engellenecek) delil kapat kardeşim. Yoksa ben bunu sevmiyorum, bu bana yan baktı, beni eleştirdi, v.s. sebeplerden dolayı kanal kapatılıyorsa o zaman işler değişir.
Yumurcak Tv yi baz alırsak, insan sorar neden bu kanal izlenemiyor? Ya da aynı şey diğerleri için de geçerli. Hukuk devletiyse burası, hukuk herkese lazım. Sen, ben, o şekline dönerse o vakit noluyoruz lan derler adama? da kanal kapalı olduğu için kimse izleyemez o ayrı :)
Yazık!
-
DJ_Alper bunu yazdı
yumurcak tvye getirmesinler yasak
çocuk niloya diye ölüyo :)
Senin cocuk oglan degil mi laa, benim kiz izliyordu niloya'yi :)
Yoksa senin oglan niloya asiliyor mu :) mete yerine koyuyo kendisini :)