Samanyolu Tv'nin Yarın Sesini Kesiyorlar
-
CyberAngel bunu yazdıDrKill bunu yazdıfuturist bunu yazdı
iyimi kötü mü bilmediğim bir hadise.
her ters fikri kapatmak çok yanlış. o konuda desteklemiyorum.
bir taraftada içinde dünya şüphe bulunduran tuhaf bir grup var.
bir bakıyorum çok iyi bir tadığım cemaatten, oda anlam verememiş çoğu şeye, gariban..
diğer taraftan bakıyorum torpiller kayıt dışı paralar falan. cemaatin son yıldaki garip tutumları
iyilermi kötü mü bunları hala anlamış değilim
Gülen Cemaatine mensup saf ve temiz insanlar kötü değil zaten, o alt kademedeki mensup çoğu insan senin benim gibi normal insanlar. Bu cemaatin yönetim tayfası ve üst kademesindeki kişiler kötü. Alt kademedekilerde islama hizmet için çalışan milyonlarca kişiyi kullanıyorlar. Üst kademelerde ya paraları cukkalıyor ya da mevkiilerini arttırıyorlar.
Aynen katılıyorum.Cemaatçiyim diyen din sömürüsüne kanmış masumlara bakıp cemaat budur demek olmaz. Gülen'in de kurduğu bu devasa örgütünde yaptıkları ortada.Özellikle Ergenekon ve balyozda bu örgüt tüm gücünü kullanmıştı.
Bugün olanlar aslında çok komik.Çünkü başkalarına yaptıkları zulüm kendilerine döndü.Özellikle bugün tv'ye el konuldu sırada canlı yayına devam eden tv'de sağ alt köşede "Gezi parkı ruhu" yazıyordu. :) Gezi parkında bu grubun yayınları ortada. Şimdi o marjinal gruplar, içki içenler, teröristler dedikleri insanlardan bile yardım bekler duruma düştüler.
Acıyalım mı ? Bence hayır. Dinsizin hakkından imansız geliyor. Patlatın mısır izleyin sadece. Bırakalım paralelci de olsunlar, haşhaşide, fetö örgütüde.
Hocam yalnız o gezi parkı ruhu yazısı ilgili sayfanın videoya eklediği bannerı
-
https://twitter.com/SHaberTV/status/665204588589416449
Benim anlamadığım 1 aydır olan bir şeyi bunlar niye 1 gün kala tantanası yapıyor ?
-
by_Tet bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıDrKill bunu yazdıfuturist bunu yazdı
iyimi kötü mü bilmediğim bir hadise.
her ters fikri kapatmak çok yanlış. o konuda desteklemiyorum.
bir taraftada içinde dünya şüphe bulunduran tuhaf bir grup var.
bir bakıyorum çok iyi bir tadığım cemaatten, oda anlam verememiş çoğu şeye, gariban..
diğer taraftan bakıyorum torpiller kayıt dışı paralar falan. cemaatin son yıldaki garip tutumları
iyilermi kötü mü bunları hala anlamış değilim
Gülen Cemaatine mensup saf ve temiz insanlar kötü değil zaten, o alt kademedeki mensup çoğu insan senin benim gibi normal insanlar. Bu cemaatin yönetim tayfası ve üst kademesindeki kişiler kötü. Alt kademedekilerde islama hizmet için çalışan milyonlarca kişiyi kullanıyorlar. Üst kademelerde ya paraları cukkalıyor ya da mevkiilerini arttırıyorlar.
Aynen katılıyorum.Cemaatçiyim diyen din sömürüsüne kanmış masumlara bakıp cemaat budur demek olmaz. Gülen'in de kurduğu bu devasa örgütünde yaptıkları ortada.Özellikle Ergenekon ve balyozda bu örgüt tüm gücünü kullanmıştı.
Bugün olanlar aslında çok komik.Çünkü başkalarına yaptıkları zulüm kendilerine döndü.Özellikle bugün tv'ye el konuldu sırada canlı yayına devam eden tv'de sağ alt köşede "Gezi parkı ruhu" yazıyordu. :) Gezi parkında bu grubun yayınları ortada. Şimdi o marjinal gruplar, içki içenler, teröristler dedikleri insanlardan bile yardım bekler duruma düştüler.
Acıyalım mı ? Bence hayır. Dinsizin hakkından imansız geliyor. Patlatın mısır izleyin sadece. Bırakalım paralelci de olsunlar, haşhaşide, fetö örgütüde.
Hocam yalnız o gezi parkı ruhu yazısı ilgili sayfanın videoya eklediği bannerı
Yanlışın var hocam ben bugün tv'yi İnternet üzerinden fakat canlı izlemiştim.Sanırım kendi siteleriydi.
-
http://www.zaman.com.tr/gundem_silvan-harabeye-dondu-20-bin-kisi-goc-etti_2327177.html
Haber icerigine bakın. Vatansız kahpe bu haberi yapanlar yaptiranlar, az bile bu soysuzlara gazete televizyon kapatmak. Daha düne kadar neler yazarlardı simdi yaptiklari haberlere bakin. Para muslakları kapandıya yana döne saracak yer arıyolar. Dinmis/cemaatmis/Allah kitap derler bide. Paralarını kesince girdikleri sekil ortada. Şerefsiz satılmış köpekler. Tank sehire girmiste evleri camileri bombalamış, asker polis sivilleri öldürmüş.
-
dincinin iyi niyetlisi kötü niyetlisi olmaz, yesinler birbirlerini,
ahmak beyinliler ikidebir papazın sosyallistleri aldılar sesimi çıkarmadım,komünistleri aldılar sesimi çıkarmadım,yahudileri aldılar sesimi çıkarmadım beni almaya geldiklerinde sesini çıkarıcak kimse yoktu terranesini geveleyip dururlar, lan kuş beyinliler bizi sindireli çok oldu ozaman neredeydi bu takkesini siktiğimin badem bıyıklılıarı? şu şerefsiz namussuz fethullah gülen cemaatini veya onun gibi diğer dinci cemaatleri temizlemeye kalkan hangi komünist veya faşist iktidar olsa desteklerim,
not: akpli veya aynı kafadan diğer anadolu çomarlarının zihniyetinin oluşturduğu iktidarlarda gün gelir bedellerini öderler umarım,
-
paralel falan bahane. maalesef suriyeye girilicek, doğuda özerklik/federasyon ilan edilecek.
yedikleri bokun kokusu ortaya çıkmadan önlem almaya çalışıyorlar şimdiden.
istiyorlar ki ahaber beyaz tv harici kimse bir şey izlemesin muhallif hiç kimse ekranlara çıkıp yedikleri haltları anlatmasın.
az evvel fransada çok büyük katliam oldu. belliki g20 sonrası suriye karışacak. çok çok büyük bir göç dalgası gelecek,
en iyi ihtimalle sıcak savaştan uzak dursa bile tsk mecburen suriyeye girip mülteciler için tampon bölge oluşturacak.
rusya, iran, suriye türkiyenin bu hareketini savaş sebebi sayacak. vs. vs.
özetle bu kadar hırsızlığı, bu cinayetleri, bu denli vatana ihaneti, bu denli büyük münafıklığını gizlemenin başka yolu yok.
enkaza çevirdikleri, soyup soğana çevirdikleri ülkede tüm suçu tsk ya yıkacaklar.
halkın seçtiklerine darbe yapıldı diyip yine mağdur ayağına yatacaklar.
darbeyi bahane edip kendileri de siktirolup gidecek kurtulacaklar güya.
ama saddamdan kaddafiden bin beter olacaklar.
-
Paralel bunlar ko mına gitsin yau.
-
darısı sikiş öncesi çiftleştme hikayeleri yapan kanal d - fox - star a gelir umarım. bunların bu ülkeye hiçbir yararı yoktur.
bitek halk tv ve trt kalsın.
-
amk akpsi! dün gece en son bu konuya mesaj yazmıştım sabah kalktım televizyon çalışmıyor amk.
ses var görüntü yok.
cann tarafından 14/Kas/15 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdı
http://www.zaman.com.tr/gundem_silvan-harabeye-dondu-20-bin-kisi-goc-etti_2327177.html
Haber icerigine bakın. Vatansız kahpe bu haberi yapanlar yaptiranlar, az bile bu soysuzlara gazete televizyon kapatmak. Daha düne kadar neler yazarlardı simdi yaptiklari haberlere bakin. Para muslakları kapandıya yana döne saracak yer arıyolar. Dinmis/cemaatmis/Allah kitap derler bide. Paralarını kesince girdikleri sekil ortada. Şerefsiz satılmış köpekler. Tank sehire girmiste evleri camileri bombalamış, asker polis sivilleri öldürmüş.
Şu zamana kadar yayın yaptırmaları hata, vatanını savunan filistinlilere terörist diyen bunlar.