Sami Yusuf Roj TV"Ye Çıktı
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
yusuf islam o.ç dur. PKK lıdır. ABD uşağıdır.
-----------------------------BİTTİ:D:D
-----------------------------yusuf islam değil haci sami yusuf. pufff böyle bir şey yapmamalıydı kullandırtmamalıydı kendisini soğudum .**.
birde ramazan ayın :JJJJJJ soğudummm
-
olm adam nebilsin türk kürt meselsin,i islami programa çağırmışlar gitmiş. haluk levent neen PKK konserine gitti. bilmiordu çağırdılar gitti demii?
-
imran268 bunu yazdı:
olm adam nebilsin türk kürt meselsin,i islami programa çağırmışlar gitmiş. haluk levent neen PKK konserine gitti. bilmiordu çağırdılar gitti demii?
Bu türk kürt meselesi değil Türk*PKK meselesindir.
Sami Yusufu severek dinlerdim ama bu tavrı beni üzdü :( inşallah gerekli bi açıklama yapar. -
işim olmaz zaten bu tip insanlarala Roj tv ye cıksada cıkmasada
-
TorNaVida bunu yazdı:
imran268 bunu yazdı:
Sami Yusufu severek dinlerdim ama bu tavrı beni üzdü :( inşallah gerekli bi açıklama yapar.
bakaceiz yaapcaktır. adam bile bile yapmaz. mutlaka nedeni vardır. zamanında haluk leventte bi halt etmişti -
TorNaVida bunu yazdı:
imran268 bunu yazdı:
Sami Yusufu severek dinlerdim ama bu tavrı beni üzdü :( inşallah gerekli bi açıklama yapar.-----------------------------
bu 3. msjım türk kürt değil sorun yalnız pkk lıların çoğu kürt. ermeni olanlarda var orasını karıştırma.
sami yusufa tek sözüm ALLAH ıslah eylesin. zamanında haluk levent den başka edip akbayramda pkk konserine katılmıştı.
islamda terör yoktur. ve terörün dini yoktur. nasıl islamla bağdaştırmış garibime gitti o it soyları pkklı kanalını.
hayatının en büyük hatasını yaptığını bilsin türkiyeye karşı. kürt+pkk lıların sempatisini kazanmak istiyorsa gelmesin türkiyeye. gelmesin diyorum ama eğer sami yusuf bilmiyorsa o kanalın pkk lı olduğunu önyargı ile yaklaşmakta yanlış.
ve birde ermeni kanalına çıksa azerbaycanlılara ne der bunu merak ediyorum.
-
SariCoCuK bunu yazdı:
Lan Adam Napsin Sizin Pkkymiş Kurtmus Turkmus Sorununuzu Adama Ne Diyue Saldırıyosunuz Zamanında İNgilizlerlede ermenılerlede vs.. bıırcok ulkeyle savastı turkıye şimdide pkkyla savaşiyoruz adam ermenılere gıtmesın ingilizlere gitmesın turklerın savaştigi hiç bir uulkeye gitmesın napsin olum adam salakmısınız a.q
-----------------------------Ben ingiltereye amerikaya ermenistana sadece ve sadece oraları havalandırmak için giderim..Çünkü 80 yıl once bizi sömürmeye çalışanlar bunu tekrar deniyecekler..
-
Allah kitap tanımayan binlerce masum insanı katleden pkk kanalında Allahu Allah eserini söylesen ne olur ?
Sıyırdınmı be sami hacı ..
-
mayrip bunu yazdı:
nasıl yapar bunu ya. 3 eserini severek dinlediğim birisi. inanamıyorum. pess
Aynen Aynen -
kardeşler ben dinlemezdim müzik türü bana hitap etmiyor o ayrı fakat zaten oldum olası böyle yurt dışından gelip
ülkeimzde prim yapmaya çalışan para kazanmaya çalışan adamları sevmemişimdir bu sami yusuf içinde geçerli ciguli içinde
şu ekin denen dallamayala beraber çıkan socamıdır nedir ıkına ıkına şarkı söyleyen adam içinde.. bu adamlar ülkemizi
sevmiyor sadece o kadar aptal bi basınımız varki pireyi deve yapıor dışardan bi adam geldimi dünyanın en ünlü sanatçısı
gibi gösteriyor millette yiyor albümünü felan alıyor adamlarda para kazanıyor dertleri bu kadar basit sami denen adamda
arkadan vurmuş resmen şefersiz