folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sami Yusuf Roj TV"Ye Çıktı

Sami Yusuf Roj TV"Ye Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:
    -----------------------------

ZaYGo bunu yazdı:
    yusuf islam o.ç dur. PKK lıdır. ABD uşağıdır.

BİTTİ:D:D

yusuf islam değil haci sami yusuf. pufff böyle bir şey yapmamalıydı kullandırtmamalıydı kendisini soğudum .**.

birde ramazan ayın :JJJJJJ soğudummm

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    olm adam nebilsin türk kürt meselsin,i islami programa çağırmışlar gitmiş. haluk levent neen PKK konserine gitti. bilmiordu çağırdılar gitti demii?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    olm adam nebilsin türk kürt meselsin,i islami programa çağırmışlar gitmiş. haluk levent neen PKK konserine gitti. bilmiordu çağırdılar gitti demii?

Bu türk kürt meselesi değil Türk*PKK meselesindir.

Sami Yusufu severek dinlerdim ama bu tavrı beni üzdü :( inşallah gerekli bi açıklama yapar.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam
    discoteam's avatar
    Erkek
    işim olmaz zaten bu tip insanlarala Roj tv ye cıksada cıkmasada

www.canliskorlar.tk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:

Sami Yusufu severek dinlerdim ama bu tavrı beni üzdü :( inşallah gerekli bi açıklama yapar.
    bakaceiz yaapcaktır. adam bile bile yapmaz. mutlaka nedeni vardır. zamanında haluk leventte bi halt etmişti

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:

bu 3. msjım türk kürt değil sorun yalnız pkk lıların çoğu kürt. ermeni olanlarda var orasını karıştırma.

sami yusufa tek sözüm ALLAH ıslah eylesin. zamanında haluk levent den başka edip akbayramda pkk konserine katılmıştı.

islamda terör yoktur. ve terörün dini yoktur. nasıl islamla bağdaştırmış garibime gitti o it soyları pkklı kanalını.

hayatının en büyük hatasını yaptığını bilsin türkiyeye karşı. kürt+pkk lıların sempatisini kazanmak istiyorsa gelmesin türkiyeye. gelmesin diyorum ama eğer sami yusuf bilmiyorsa o kanalın pkk lı olduğunu önyargı ile yaklaşmakta yanlış.

ve birde ermeni kanalına çıksa azerbaycanlılara ne der bunu merak ediyorum. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

SariCoCuK bunu yazdı:
    Lan  Adam   Napsin  Sizin  Pkkymiş   Kurtmus   Turkmus  Sorununuzu  Adama  Ne  Diyue   Saldırıyosunuz  Zamanında  İNgilizlerlede   ermenılerlede vs..  bıırcok  ulkeyle  savastı  turkıye şimdide  pkkyla  savaşiyoruz adam  ermenılere  gıtmesın ingilizlere gitmesın turklerın savaştigi hiç bir uulkeye  gitmesın   napsin  olum  adam salakmısınız  a.q

Ben ingiltereye amerikaya ermenistana sadece ve sadece oraları havalandırmak için  giderim..Çünkü 80 yıl once bizi sömürmeye çalışanlar bunu tekrar deniyecekler.. 

Long Live Turkey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Allah kitap tanımayan binlerce masum insanı katleden pkk kanalında Allahu Allah eserini söylesen ne olur ?

Sıyırdınmı be sami hacı ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    nasıl yapar bunu ya. 3 eserini severek dinlediğim birisi. inanamıyorum. pess
    Aynen Aynen

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

kardeşler ben dinlemezdim müzik türü bana hitap etmiyor o ayrı fakat zaten oldum olası böyle yurt dışından gelip

ülkeimzde prim yapmaya çalışan para kazanmaya çalışan adamları sevmemişimdir bu sami yusuf içinde geçerli ciguli içinde

şu ekin denen dallamayala beraber çıkan socamıdır nedir ıkına ıkına şarkı söyleyen adam içinde.. bu adamlar ülkemizi

sevmiyor sadece o kadar aptal bi basınımız varki pireyi deve yapıor dışardan bi adam geldimi dünyanın en ünlü sanatçısı

gibi gösteriyor millette yiyor albümünü felan alıyor adamlarda para kazanıyor dertleri bu kadar basit sami denen adamda

arkadan vurmuş resmen şefersiz

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 7222 Toplam Mesaj: 43