Sami Yusuf Roj TV"Ye Çıktı
-
ya adam gerizekalı mı çıktığı televizyonun ne olduğunu bilmeyecek kesin biliyodu şerefsiz o ALLAHsızlara gitti 'ALLAHU ALLAH' dedi........ o da adi köpek çıktı.....
(inş günahını almıyorum ama...)
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
bunu da dinlemeye devam ederler :)
ben kendisini sevmiyorum şarkılarını seviyorum derler :D bknz ehmet keya :)
(o.ç)
-----------------------------dinliorum ? ülkeyi internetten indrdğim ahmet kaya parcalarımı parcalıcak? hem adamın pkk tarafından tehdit edilmedği ne malum ? anca konusuosunuz abi hiç başka trafını düşünmüosunuz. nerden bileceksiniz?
-
bir çok insanımız ön yargı taraftarı..
-
yaw düşünüyorumda belkide adamın bu konuda bir bilgisi yoktu yani roj tv ile pkk bir bagı oldugunu belkide pkk diye bir örgütü dahi bilmiyordur belkide biliyorda bilmiyordur bile bilede çıktıysa gözünü o hayranları öpsün hasbi rabbi yaw :)
-
Sami yusuf imzalı posteri bu Cumartesi Sabahla bedava mutlaqa alın :D
-
istediği yere çıkar aq bizimkilere noluo :D adam türk değil kürt değil ya da bi akraba durumumuz yok :) oraya her yabancı gitmiştir. Bizim düşman olduğumuz birisinin başkalarınında düşman olmasını bekleyemeyiz. Görende adam dağa çıkmış pkk bayrağı sallıyo sanıcak ilahi okumuş çıkmış biraz nurlanmıştır şimdi oraları.Yinede o kadar itin arasına girmeseydi keşke yusuf yusuf bi adama benziyordu :) bulutbey aklımdan geçen ahmet kayaydı şimdi gerçektende dinlemeyin bu ipneyi die email yollamaya başlamışlardır sazanlar :D
-
Ya ne var bunda çıkmışsa çıkmış.İsterse çıkıp pkklıyım desin ne farkeder?
Ahmet kaya şerefsizini dinlediğiniz gibi onuda dinlemeye devam edersiniz! -
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
yusuf islam şerefsizdir. PKK lıdır. ABD uşağıdır.
-----------------------------akşam akşam kopardın beni şerefsizim....
-
a.q şerefisizinin ben BİRDE KONSSERİNE ggittim ya gece kaç saat trafikte çile çektim 12 e kadr gece bekledim dimnledim adam sandık ibneyii ne yaptı rezil herif bi daha istanbula gelsin protesto yapıcam gerçi kutahyadayım okul için ama olsun yinede giderim a.q
-
türkiye'deki çoğu milletvekili zamanında çıktılar roj tv ye gazetecilerde onlardan neden haberiniz yok