Sami Yusuf Roj TV"Ye Çıktı
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Ya ne var bunda çıkmışsa çıkmış.İsterse çıkıp pkklıyım desin ne farkeder?
Ahmet kaya şerefsizini dinlediğiniz gibi onuda dinlemeye devam edersiniz!
-----------------------------alın size cvp! 1 adam belki bilmiyodu haberi yoktu. herif müslüman tv programına sadece sohbet için gitmiştir belki türkler için iyi şeyler sölemiştir yapmayın böyle demiştir bizi savunmuştur izleyen varmı yok. ermeniler oç. ismail tirit :P bizden değil oda şerefsiz. abd ingiltere saten belli. Bknz. PK nın amk. bunlar reklam kokan hareketler kanmayınkışkırtmak için yapıo totoşlar kaşıntıları var.
-
Sami yusuf un sesi ve yorumu süper. İnanış açısından tasvip ettiğim, yaptığı işler bakımından takdir ettiğim bir insan.
Evet kim seyretti sami yusufu roj da?
Ne dedi "hepimiz kürtüz mü" dedi?
Yaşasın Kürdistan mı dedi?
Evet hiç bişey bilmiyoruz bi anda gaza gelip S.KER.Z ÖPERİZ HOPLATIRIZ moduna giriyoruz. Yurdum insanı :)
İslamiyet öyle mukaddes bir din ki herşeye hoş görü ve ılım ile yaklaşabilir.
Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan her dil her din her ırk TÜRK tür bu da böyle biline...
-
sami yusufu severek dinleyenlerden birisiyim eger bilerek cıktıysa o kanala ayıp etmiş gercekten kınıyorum kendisini
-
rappermc nin dediklerine ek olarak adam müslümandır dini müziğin ve ilahilerin kısaca ilahilerin tanıtımını yapmaktadır büyük ihtimalle.
onun için kürt yunan ermeni abd tv si farketmez
-
asmak lazım kesmek lazım, örgütlenip ipneyi amerikadan getirelim. taksimin göbeğinde linç edelim. varın davranın yüce Türk ulusunun , asil evlatları !
-
infared bunu yazdı:
-----------------------------asmak lazım kesmek lazım, örgütlenip ipneyi amerikadan getirelim. taksimin göbeğinde linç edelim. varın davranın yüce Türk ulusunun , asil evlatları !
-----------------------------ne dion hoca..?
adam türk deil kürt deil.. sanane elin yabancısından.. hea o kadar asmak lazım felan yiyosa as bakalım :) neden taksimde ? batman , izmir yada marasta deilde neden taksimde ? :) taksim linç etme merkezi olmus :D ne yazık :)
-
olayın görünen tarafına bakınca adam yanlış yapmış görünüyor ama hangimiz olayın arka yüzünü veya yüzlerini biliyoruz?
bizler o kadar saf insanlarız ki birisi bizi gaza getirince hemen tam gaz veriyoruz hiç olamayacak yerde.
adamın o kanala çıkma niyeti nedir siz önce ona bakın.hangi kanala çıktığına değil.
-
beklemesdin ondan bole bi hareket insan evladı bilirdim
-
lordvader89 bunu yazdı:
sami yusuf bi geri zekalıdır...etrafımda dinleyen insanlar var hemen şimdi herkesi uyarıcam...dinlenmesin serefsiz...çok ayıp etdi...bakalım nasıl hesap verecek...
haklısın katılıyorum a*ına kodumun pezewengi kurtlerin kanalında ne işi war hemde boluculşuge hizmet eden bir kanalın eli kanlı eli kan tutan kan kokan boluculerin terorositlerin yanında ne işi war ? belki anasını kurtler zikmiştir a.q. arap suratlı pezewengi. oyle sini memlekete cagırıp domates yagmuruna tutumak lazımyapalammı ??? haketti pezemenk cunku
-
adamın niyeti ni sorgulayanlar var.
pkk töeröristlerinin dini yoktur. islamla hiç bir ilgisi yoktur terörün. daha ne niyet arıyorsunuz.
neymiş efendim sami yusuf demişki o yayınların kayıtlarını göstermeyin dediğim halde görüntülenmiş. e salak. yayınlanmasada Sen Allaha inanıp Allahın bilmediğini mi sanıyorsun. bu nasıl islama hizmet gösterimi.
hala adam nerden bilsin roj tv yi diyenlere. bu adam öküz mü uzayda mı yaşıyor. menajeri yokmu. Dünyayı gezip konser vermesini biliyor... Uluslararası bir sanatçıysan bileceksin. Üstelik bu zat Azeri. bu adam üniversite bitirmiş. sokaktaki çöpçü değil. türk insanına hainlik etmiştir. azeri kökenliyim diyip türk insanına yakınlaşmak istemesi ???.
istediği her kanala gider diyenlerin beyin özürlü olduğunu düşünüyorum. özgürlük diyenlerinde aklına.... pkk kanalı ötesi yok. şehit ailelerini düşünmedi mi ?
Allah bize 2 yüzlü görünenlerin sonunu ıslah etsin. böyle müslümanlık olmaz. islamda popstarlık olmaz.
Türk topraklarına adımını atmasın. o 50 bin gösteriye gidenlerde ders alsın. Allah ıslah etsin. eden bulur. kandırtmasaydı kendini....
ama yinede bazı salak kızlar bu adamın peşinden gider. bastırılmış duygular varya. çok sinirliyim. o genç kızlarında soğancık beyinlerini ayıklasınlar.
soğancık beyinli olmaktan çıkıp. kendimize gelmeli. dosty düşmanı önceden bilelim. islamı kullandığı için hesap verecek.
hiçbir geçerli açıklaması yoktur. yaptığı açıklama geçersizdir. türk insanı olarak artık istenmiyorsun. gitsin pkk sempatizanı kazansın biraz daha.
bunları sinirimden ben söylüyorum. önceden dinlediğim için bu yanlışı yaptığı için bozukum. pkk kalleşi bir gün o sami yusufa yamukluk yaptığında özr diler ancak.
Din parayla satılmaz, müzikle yapılmaz. o adam o kanala çıkıp türkiyeye bişey demişmi diyip siyasi şeyleri düşünenlerde var aklı sıra. be adam siyasi değil. düşman kanalına çıkıyorsun yeterince herşey açık değil mi .
müslüman lık bu değil sami yusuf. biz müslüman olarak seni sevdik. ama sen bizi aldattın. önyargı olarak değil. görülenler bunu gösteriyor.
tüm ulusal haber kaynakları bunu yayınlamalı... yarın bir gün unutulacak. yine cahil kızlar peşinden gidecek. ve yok canım öyle şey yapmaz deyecekler.