Şamil Baseyev

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2006
    Erkek
    Abi bizimde ordakilerden bir farkımız kalmadı.Hatta biz 10 Kasım 1938 saat 09:06 da bahçe kapısını açmadıkmı amerikaya.

    Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    tek kelimeyle uzucu !!!samil onu tanri kurtardi.gercek bi turk tu o kadar.tabii bende kesin oldugunu bilmiyorum bi rus propogandasi olabilir.

    uzucu diye basladim.arkadasimin israri gibi daha kac beyin mevcut bu onemli.bilgi eksikligi sarmis ulkem genclerini.ben once bir turk um takvimler bilemez bunu.cunku dunyanin en eski takvimi turk takvimidir,bu bilinmeli once.dun haberlerde filistin e destek mitingi yapilmis gordum izledim kim organize etmis sasirmadim.arap milliyetciligi yapan bi cevre.abi saygi duyarim ama ben icime sindiremiyorum.araplar kilini kipirdatmiyor arap kardeslerimiz kesiliyo her gun diye bizimkilier eywallah ama once kendi toplumuna buna benzer dayanisma girisimine oncelik versen olmazmi ben bunu icime sindiremiyorum benim dedemin babasi yemen e gidiyor ve gelmiyor kurtulus savasinda arkamizdan vuran bi millleti ben bi mllt olarak saymam.ve hala arap tan medet ummayan tarihimin aksina arap kici yalayn iktidarinda cani cehennem. ulkemde hala arap kici yalamak isteyen isteyenler hakim basta populist iktidar.burasi turk un en direncli oldugu topraklarsa saglam islere imza atmaliyiz yok eger araplar kesiliyo filan falan fraksiyonlarsa siktir olup gitmeliler arap collerine bunu kesinkez soyluyorum arap milliyetciliginin yeri
    olmamali bu ulkede.samil basayev rusya icin 200 yildir bi bela orta asya collerinin onunde bir karabasan gibi dikilmistir her defsainda cecenya.haklilar cunku onlar bir turk ve bir turk her yerde aynidir.ruhunu satamaz o ozgurdur cunku.eger bugun halkimin arasinda saplantili dusunceler cogalmissa bu normaldir.ari turk irki azaliyo bu benim cimi sizlatan bir gercektir.

    tekrar belirtiyorum.bilgiye ulasin arkadaslar.elinizin altindaki internet sosnsuz bi dehliz kaybolun icinde bisey olmaz.en basitinden benim kuzenlerim odevlerini su ansiklopedik sitelerden yapiyolar harbiden manyak yerler bakin orada ne arasaniz var konustugumuz konularda var detayli sekilde.

    tekrar ediyorum.Tanri turku korusun...

    (Not:tanri kullaniyorum tanri orhun yasitlarinda da kullanilmis orjinal turkce bir kelimedir bilginiz ve iciniz rahat olsun)

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek
    Ruslar sadece sovyet döneminden beri değil çarlık zamnından bu yana 200 yıldan fazladır Kafkasyayı işgal etmeye çalışıyorlar,tabi ki sebep çıkar,madenler ve Kafkasya petrolü için.Diatonik hoca,iyice araştır derim bu mevzuları,Çeçenler, Çerkesler, Abhazlar, Osetler, Gürcüler ve Kafkasyada yaşayan diğer milletler binlerce yıldır orada,Kafkasyada işgalci yabancı bir madde varsa onlar da Ruslar.

    On binlerce insanın kanı ile sulandı o topraklar,sulanmaya da devam edecek,ama Şamil Basayevin ölümü bu mücadelenin durması demek değil,elbet bir başka komutan çıkar.

    Yeter ki mücadele sürsün..

    Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    aq ne tarih ne coğrafya bilmeden bi halttan anlıolarmış gibi atlıolar ya ben sinir oluom.. işgal mişgal bundan bahsediosan rusya tam manasıyla Türk topraklarını işgal etmiştir. Sibirya dan kırıma kadar.. bari bunun savunmasını yapta adam yerine kon diatonic..

    Allah rahmet eylesin Şamil BASAYEVe.. kafkas center da doğruladı bilgiyi.. O göremedi ama inşallah çocukları iyi günler görür..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    la yorum yapmiim dedim bakıorum hala cecenleri pkk ile bir tutuyosun...ulan biz kurtlerin vatanını isgal ettikte bize mi ayaklandılar burasıda onların vatanı kendi vatanına ayaklanıyo kardes kanı dokuyo adamlar...dunya yaratıldıgından beri millet olamamıs vatan kuramamıslar kurtler.çeçenler yada cerkezler(aynı sey)oylemi? ben bir cerkez olarak sana cevap verim nah oyle cerkez tarihini okursan cengiz han ın savas acıpta isgal etmeye calıstıgı her yeri aldıgını gorursun bir yer haric! kafkasya! hicbirzaman kimsenin boyundurugunda yasamamıslardır bugun oldugu gibi çeçenlerin davası cok farklıdır çeçenler kendilerini buuk olcude muslumanlıga adamıslardır rusya çeçen topraklarını işgal etmiş ve suanda çeçenlerin yaptıgı seyde savasmak çeçen ordusu olmadıgı için halk savasıyo ve bi musluman hristiyan savası oldugu icinde cihad diyolar bumu pkk lı olmak vatan savunmakmı teroristlik? dinini korumakmı teroristlik okul basmaktan bahsetmişin benim vatanımı işgal edicekler ne okulu hastaneyi basar kuvezdeki bebekleri oldururum ben vatan savunuyorum vatanımı kurtarmak icin herseyi yaparım.saldıran dusunseydi saldırmadan once vatanımı kimseye yar edicek deilim onlarda bu sekilde dusundugu icin daha cok okul basarlar merak etme sende okul bastıkca onlara terorist dersin bende okul bastıkca devam edin derim senin anlayamadıgın nokta burası vatan savunmak...bu gayede hersey yapılır bunu sakın unutma diatonic !

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek
    Çerkeslerle Kürtlerin hareketini aynı kefeye koymak bile yanlış, arada bir de siyasi yapılanma var,birisi sosyalist parti modunda başlamış bir hareket,diğeri zorunlu özgürlük mücadelesi,birisinde yüzyıllardır yanyana yaşadığın,aynı toprakta yaşadığın ülkeye bayrağa isyan var,diğerinde ülkenin Ruslar tarafından işgali.
    Çeçenlerin toprağı belli,kimseye eyvalahları yok,ne bir ülke kurmaya çalışıyorlar ne de başka bir yeri işgal etmeye.


    Ne Çeçenler ne de Çerkesler kundaktaki bebeğe kurşun sıktılar,ölen yine onlar oldu,ülkelerini savunuyor insanlar,ikendinizi bir de onların yerine koyun,siz olsanız ne yapardınız?Biz de yaşadık bunun gibi nicesini,kaç ülke kurtuluş mücadelesi verdi dünya üzerine bizler gibi,bu insanları bizden daha iyi anlayacak başka birileri olduğunu düşünmüyorum,Türklerle aralarında hem kültür hem de kan bağı olan bu insanlara terörist damgası vurmak işin kolay yanı.



    Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2006
    Erkek
    Abi benim için 200yıl öncesinin bir önemi yok.Ortada Rusya denen bir devlet var ve o devlet öyle böyle iç güvenliğini korumak zorunda...Burada duygusal düşünmenin anlamı yok bence.Biz osmanlıyken nasıl toprak işğal edip topraklarımızın içine katıp savunduk.Adamlarda işğal edip yerleştiler.İşğal edilmeyecek diye birşey olsa Amerika köpekleri Irak'a girmezdi.Ama bu dünyanın doğal dengesidir.Size göre yanlış olabilir düşüncelerim.Ama bana göre Çeçenler orada terörist konumunda.

    Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek
    adilik yapmayın kolumuzun değerini bilin çeçenlerle pkklıları karşılaştıran arkadaşa diyorum bunu.
    Asıl gürcistan doğusu çeçenindir üstüne glip konan Rus tarafından bu hale getirilmiştir çeçen.
    Pkk gibi vatan bölmek istemiyolar kendi haklarını arıyolar ve bunu sonuna kadar sürdürücekler.Ruslar herzaman bir komutan yada bunların büyük bi başını öldürür yine öyle oldu.
    Sonunda yine bi şamil yetişir hadi selametle..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2006
    Erkek
    Beni adilik ve hainlikle suçlamaya hakkınız yok.Ben sizin doğrularınızla yaşayacak değilim.Tek gerçeği yada tek yorum yapabilecek sizlerde değilsiniz.Ben kendi fikirlerimi söyledim.Ve kendi doğrularımla kendi düşüncelerimle varım.Beni ben yapanda kendi fikirlerimi söylememdir.Çeçenleri terörist olarak görmem Türk olmadığım bu ülkeyi sevmediğim hain olduğum anlamına gelmez.Ben vatanımı ve milletimi gözümü kırpmadan ölecek kadar seviyorum.Bu konudada kendi fikirlerimi son derece özgürce belirttim ve bundan sonrada belirtirim.Susup parazit olmaktansa fikirlerimi söylemeyi herzaman tercih ettim.

    Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek
    yorum yapma kardeşim o zaman sana hain de demedik gocunma.
Toplam Hit: 6684 Toplam Mesaj: 62