Şamil Baseyev

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    kişiye terorist diyon :) dinsiz kelimesi var burda.bu kişiye hakaret değil mi? adam şerefiyle öldürüldü en azından :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    Allah Rahmet Eylesin....
    Mekanı Cennet Olsun.....
    Çeçenlerin büyük dava adamlarındandı...Davalarının devam edeceğini umup onları tüm kalbimle destekliyorum....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HASKANKAAAN
    HASKANKAAAN's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Allah rahmet eylesin tüm çerkez kardeşlerimin başlarısağolsun elbet bu günleride atlatıcaz beyler üzülmeyin. Ama ilk önce türkiyemizi kurtaralım yani doğup büyüdüğümüz toprakları. Bu arada lütfen arkadaşlar birbirimizn düşüncelerine saygı göstermeliyiz bence ilk önce giddin Milliyet gezetesini protesto edin çünkü o satılık şerefsizler Şamil baseyeve terörist demiştir inanmazsanız o günkü gazeteyi bi okuyun.

    Kadını golf sahası olarak görmek erkekliğe sığmaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiSCo
    DiSCo's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek
    Allah rahmet etsin. Çeçenler dava adamıdır. Onlar gerçek savaşçılardır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    Çeçen kahramanları rusya terörist gibi gösteriyo biz bunlara kanmayız.Iraklılar terörist,çeçenler terörist,filistinliler terörist herzaman bi düşmanları var kapitalizm doymuyo kanlar aktıkca silahlar satıldıkca umurlarında mı ? üç diktatör kuklalar kafkaslarda ortadoğuda masumları katlerderken dünyayı terörizmden kurtardıklarını idda edip çoluk çocuk demeden öldüyorlar asıl terörist bunlardır. nede olsa medyaları var güçleri var her izleğine inanan milyonlar var. onlar gitdikçe zenginleştikçe diğerleri fakirleşiyor.Çeçenler terörist değildir.buna anca kendi saf halkları inanır Basayev gerçekten önemli insandır Allah rahmet eylesin

    Nullum crimen sine lege
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2003
    Erkek
    Sosyalist birlik dağıldıktan sonra Rusya elinde kalan diğer ülkeleri elinden kaçırmamak için baskı yoluna gitti. Federasyonun dağılmasından ziyade madenler için çeçenlere yaptığı bu zülüm.

    Kuvai Milliye neyse Çeçenlerin yaptığıda odur. büyük komutan idi Allah rahmet eylesin. koca rusyayı dize getirdiler topraklarından çıkmak zorunda bıraktılar. Rusya biraz toparlayıp birliklerini tekrar saldırdı. Yine püskürteceklerdir, aslanlar gibi savunuyorlar vatanlarını...


    011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McErroR
    McErroR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Şubat/2005
    Erkek
    Arkadaşlar ben çeçen asıllı bir türküm.İki illetinde kanını taşıdıgım için hep gurur duydum.Çeçen davası hakkında İslam Alemine yakışır yorum yapan kardeşlerime öncelikle Allah Razı Olsun demek istiyorum.Çeçen davasını haksız görenler içinde şunu söliyim:Öncelikle Elhamdulillah müslümanım diyen bir insan gündemdeki İsrail-Filistin, Irak-ABD,Çeçen-Rus vs.. savaşlarında hangi tarafı destekliceeni iyi bilir.Zaten burada tutupda müslümanlığa değer vermeyen yada müslümanım diipte sözde kalan insanlara bu davayı anlatmamız inanın hiç birşey ifade etmez.Çeçen davasını merak edenler için kısa bir açıklama yapayım hemen Çeçen-Rus savaşı öle Sovyet rusyanın dağılmasından sora bağımsızlık ilanı ile felan başlamıyor.Çeçen-Rus savaşı açık birşekilde ve samimiyetle sölüyorum 400 yılı aşkın bir süredir devam eden bir savaş.Tarihin Karanlık 400 sayfası bu.Kafkasya tarihi resmi olarak Çarlık rusyasının kuruluşundan sonrasından itibaren şeyh şamilin,imam mansurun vs.. yüzlerce komutanın verdiği mücadelelerden başlıyor bu davayı anlatmaya.Daha sonrasında ki sadece çeçenler değil tüm kafkasya halkından bahsediyorum,Lenin ve Stalin döneminde topraklarından sürüldüler.İki grup halinde 1 milyon Çeçen Sibirya buzluklarına ve Batıya sürüldüler.Yıllar sora topraklarına döndüklerinde 1 milyon çeçenden 400 bini hayatta kalmayı başarabilmiş ve mücale İmam hamzatlarla devam etmiş.Tarihin her sayfasında görevi farklı bi komutan devir almış ve zafer elde etmiş.Bugünde değişen pek birşey yok.Sölediklerimi müslüman kardeşlerine değer vermeyen bir insanın anlaması zor ama kimileri bunu iyi bilirler.Büyük balık küçüğünü herzaman için yutamaz.Fransa-Ermeniler-İngiltere-Yunanistan vs.. ülkeler 1. Dünya savaşında birleşerek bire bin nispetle nasıl Türk topraklarını yutamadıysa, Allahın yardımıyla birçok Müslüman toprakları içinde aynı şey geçerlidir.Bugün dünyanın 4-5 ülkesinde savaşlar ve işgaller var.Bu işgale ve savaşa uğrayan toprakların 4 ü de müslüman.(Irak,Çeçenistan,Filistin,Afganistan ve bugün Lübnan).Ve bu dört ülkeyede Dünyanın Demirbaşı ve Ekonomi devi ismiye bilinen 3 ülke saldırmış ve işgal etmiş.(ABD,Rusya,İsrail).Bugün Dünyada açık bir şekilde müslüman soykırımı yapılıyor ve hala birçok müslüman oldugunu ileri süren kardeşimiz bu savaşlara karşı 3 maymunu oynamakla kalmayıp bu davaları haksız buluyor.Bakın tekrar sölüyorumki benim sözüm sadece müslümanım diyen insanlara.Peygamber efendimiz (s.a.v); "Hiçkimse kendisi için istediğini diğer müslüman kardeşleri içinde istemedikçe gerçekten iman etmiş sayılmaz" buyuruyor.Allahın Kur'an Ayetlerinde buna benzer onlarca sözü var.Yani bu insanlar zaten bizden mali yardım felanda beklemiyor sadece dua istiyor.Kör,Sağır ve Dilsiz rolünde oynamak ileride bu insanlara ne kazandıracak hep beraber göreceğiz inşa'Allah.

    www.Tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Çocuk katili
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    çok büyük bi kahramanı daha kaybettik hepimizin başı sağolsun...tartışmayada gerek yok....

    Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    mcking boş konuşma hoca zırvalayıpta milletin dengesini bozma

    ... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 6687 Toplam Mesaj: 62