Şamil Baseyev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    gazetede ufak bi başlık atılmış basayeve nasıl öldürüldüğünü yazıyolar o bölümü paylaşmak istiyorum;

rusyaya karşı bağımsızlık mücadelesi veren Çeçenler'in efsane komutanı Şamil Basayev, rus gizli servisinin düzenlediği suikastla ingiş cumhuriyetinde öldürüldü. rus gizli servisi çeçen direnişçilerin bir başka ülkeden aldığı bombanın içine uzuktan kumandalı bir cihaz yerleştirdi. Basayevin eline geçtiğinde düğmeye basıp bombayı patlattılar.rusya basayevi bir numaralı terörist ilan etmeş ve başına 10 milyon dolar ödül koymuştu...

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yahyags
    yahyags's avatar
    Erkek
    Allah Rahmet eylesin ...

Çok üzüldüm

yahyags
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Benim fikirlermin gereklimi gereksizmi olduğuna Kokoinman sen karar veremezsin.Sen Baseyev'i kahraman olarak görüyorsun ben buna saygı duyarım.Bana görede o teröristtir.Nedenlerinide söyledim.Kendimce doğrularım bunlar.Daha fazla tartışmayada gerek yok.Bir insan olarak Allah rahmet eylesin diyelim.

Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Diatonic.. O adamlara terörist diyemezsin. O adamlar milis. Çünkü o topraklar onların. Git azıcık tarih, coğrafya karıştır. Cahil olduğunu üstüne basa basa gösterme burada. Rezil oluyorsun senin açından diyorum yani. 2.si Rusya işgalcidir hem Türk toprakları üstünde hem de Çeçenya da.. Her nasıl ingiltere irlanda da işgalciyse; her nasıl amerika, israil, ingiltere ırakta somalide afganistanda işgalciyse..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    LYCRa kişilerin görüşlerine saygı duymak gerekir. herkez özgürdür ister terörist der ister milis. ister kendi cıkarlarına göre konuşur isterse konuşmaz bu kişinin kendi hür iradesidir senin onu aşağılamaya yada cahil vb yakıştırmaları yapmaya hakkın yok. Basayev öldü gitti en kısa zamanda onun gibi yeni bi sana göre milis ona göre terörist lideri gelecektir. gönlünüzü ferah tutun ve kırmayın

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Stifler, seni tanımayı isterdim gerçekten :) Çok tatlı konuşmaların var.. Ama ortada bi şehit var. Burada o adama terörist diyene nasıl bir tepki doğacağını bilmesi gerekir en dar düşünce ile... En geniş düşünce ile oranın tarihini, coğrafyasını bilmek gerekir. Bu şekilde yapmak çok saçma.. Ben adamın iyiliğini düşündüm :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Olaylara kendi acindan bakarsan elbette ben cahil birşey bilmeyen beyinsiz olurum.Yukardada söyledim senin için kahraman olabilir ben buna saygı duyarım ama benim yorumladığıma göre o bir terörist.Zaten bizde sınır ötesindekilere hayranlık vardır birileri Ernestoya birileri baseyev e aşık olur.Ama kimse ülkemizin değerleriyle yükselmeyi tercih etmez.Kuzey Irakta olan bir gelişme var
    --------------
    'Kürdistan'ın kurulduğunun resmi
    Göreve geldikten sonra ilk kez Kuzey Irak'a giden Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Kürt yönetiminin marşıyla karşılandı. Karşılamada Irak bayrağının asılmaması dikkat çekti.Maliki, Kuzey Irak'taki yerel yönetimini lideri Neçirvan Barzani ile biraraya geldi.

Irak Başbakanı El Maliki, Meclis'teki konuşmasında, ulusal bütünlüğü korumak için tüm Iraklıları çaba harcamaya davet etti ve ulusal uzlaşma planına destek istedi.

El Maliki, Saddam Hüseyin döneminde Iraklılar arasında kin ve ayrımcılık yapıldığını söyledi.

Irak Başbakanı, Kuzey Irak'taki temaslarına bugün de devam edecek. Görüşmelerde petrol konusunun da gündeme gelmesi bekleniyor.
    --------------------------------
    Bu haber Türkiye'nin toprak bütünlüğü ve hürriyeti için bir tehdittir.Şimdi Türk Ordusunun oraya müdahele etmesi gerekir.İlerde Amerikanın piyonu olarak üstümüze geleceklerdir.Şimdi biz müdahele etmek durumundayız ulusal güvenliğimiz için bu durumun aynısı Rusya içinde geçerlidir.Ben kendi ülkemin ilerlemesi ve ayakta kalması için uğraşırım.Sınırın ötesindekiler beni ilgilendirmez.Bugün Almayada Türkler aç kalmış benim sorunum değil zaten çoğunun ismi Ahmet-Ayşe kalmış kültürlerini kendi elleriyle terk etmişler.Sindirme falan değil.Eğer insan istedikten sonra kimse sindiremez.Biz kendimizi kanayan parmağımızı iyileştirmek yerine başkalarının kesik kollarını iyileştirmeyi düşünüyoruz.Önce hastalıktan kurtulup bir iyileşelim onlarada yardım ederiz.Ama herşeyden önce kendimiz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Stif doğru söylüyo bırak LYC konuşsun dia sonucunda neye varıcan dia onu merak ediyorum hajım?
    bakalım hak yolunu bulucanmı :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    evet bi şehid söz konusu Allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Forum Kurallarından bir maddeyi hatırlatmak istedim.

-Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Kim haklıymış kim haksızmış kimseye düşmez onun derdi...

Toplam Hit: 7665 Toplam Mesaj: 62