Samsung E 900 Hakkında ??
-
ya hocalarım ben bugun samsung e 900 telefon aldım 583 ytl de para bayıldım sızce bu telefon bu para edermı nasıl ıı mıdır bide ben bu telefona tema neyım yukleyemedım eger bılen neyım varsa yardımcı olursa sevınırım
saygılar
-
bir cin atasozu derki, girmisse semsiye acmaya ugrasma.
almissin zaten iyi desemde kotu desemde bi defa kacmisdir. ama samsung e900 guzel bi telefondur. tema olaylari ile ilgili e900 forumlarini takip et oralarda sonurlarla ilgili bilgiyi mutlaka bulursun.
-
Bende vardi 1 ay zor dayandi ekran gitmeye basladi simdi ekran bembeyaz. kapakli telefonlar hep zaten poktan.
Ama görunusu super.. gerisini at cöpe
-
bana kalırsa nokiadan başka telfon almayacaksın.Evet isim için çok kazık atıyor.Ancak 6020 var bende telefon 14 gün gidiyor (önceden daha fazlaydı kısaldı şimdi).Motorola vardı 3 gün gidiyordu.Yine nokia 1100 vardı buda 9 gün falan gidiyordu.Telefonları kaç kez düşürdüm attım birşey olmadı.ÜStelik 250 milyondu ben aldığımda 6020 2 tane alırdın öküz gibide telefon sağlam, şarjı uzun gidiyor.
-
kacan kactı dıyon hocam anladım :D nese harbı telın gorunusu guzel de garantısı neyım var o kadar dandıkten mı yaw :S
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------
Bende vardi 1 ay zor dayandi ekran gitmeye basladi simdi ekran bembeyaz. kapakli telefonlar hep zaten poktan.Ama görunusu super.. gerisini at cöpe
-----------------------------zaten senin gibi kibar bir bayan (!) icin fazla narin kaliyor o telefon o yuzden kullanamamissindir.
-
belli bu tel azıcık nazık gorunuyo da samsung forumlarında tema bulamadım hocalarım yaf sabah berı arıyom :(
-
Kibar degilim dogru nede olsa Kayseriliyim ic anadoluyum. Ve uyuz oluyom kibar insanlardan. Benim 5 senelik bi telefonum var o nasil dayandi ya? Hem ben telefonlarima kendimden cok iyi bakarim hastayim teknologi'ye!
Ama bu Samsung e 900 adI cikti ben napam.
Ha bide unutmadan touch screenli bu samsung e 900 takilma yapiyo bu telefon uyuz uyuz.
-
dostum sana tek bişi söylicem kaçan kaçmışşda gerisini boşkoy alet iyi ( allah'tan mall iyii mall sen ona dua et! :D ) cidden telefon cık iyi güle güle kullan
-
eyw hocam saolasın bayaa hos telde sabah 11 de aldım telı hala tema bulamadım :S :( bılen varsa yardımcı olursa sevınırım
-
artik sonyericsson kullaniyorum, makinalari guzel, gorunusu guzel enguzeli teknik servisleri guzel.
bi siemens p50 almistim paramla rezil olmustum kesinlikle siemens onermiyorum