Samsung E 900 Hakkında ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    panasonic a100 kullanırım 3 seneden beri bütün okul aramalarında bulamadılar üzerimde kibrit kutusu kadar saklanması cok kolay oluodu halada kullanırım

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

Samsunglar genelde kaliteli telefoonlardir ,

bunu 1 yildir kullaniyorum :) hala yamuk biseyini gormedim

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    tasarım olarak güzel bi telefon.ama bi süre ekranında çizgi çıkıyo diyolar.(yinede ben kullanmadan kesin bişe söyleyemem).güzel bi özelliği varmış şebekenin çekmediği yerde telefonun kendi şebekesi devreye giriyomuş.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gardiyan
    Gardiyan's avatar
    Erkek
    Sana Bir Telefoncu Olarak, Şiddetle Öneririm.. ama Biraz Daha Ucuza Ala Bilirdin., Nokia Felan boş ver Türk Milleti Nokia KullaniyoR Sebebi İse Kullanımı Basit Oldğu İçindir, Ben Telefoncu Olmasaydım Alacağim Telefon Samsung ' dur Çok Kaliteli Bir Telefon..

8,14 P0ichL€r 8G0ibi 8ß0iLm€s€k †€ 8D0ans 8€0 †m€sini 8€0Lb€ † †€ 8ß0iLiriz 8D0€LikanLı 8G0ibi 8S0€vm€sini1... 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    ya aslında 513 ytl ıdı telefon ama 15 ay taksıte boldurunce :D 583 e fırladı :D:D ya abı telefoncuysan sende vardır tema neyım varmı bıldıgın bı sıte :D

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

valla o telefona bişey atmak cok zor be arkadasta var  aynından öle biseyki  kendi cektigi resim cözünürlügünden farklı cozünürlükeki resimleri acmıo kolay kolay oyun kuramıyon telefona wallpaper koymak için bile ekrana uygun cözünürlükte olmsaı lazım yani lafın kısası işin zor

valla bana sorsan se yi tek gecerim(w900)

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaY_DuYGuSaL
    BaY_DuYGuSaL's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar.Bende samsung P850 kullanıyorum.Çok memnunum.3.2 megapiksel kamera ve de çift hopörlor ile müzik harika tavsiye ederim.Bende alcaktım 450 ytl dedi.Daha 10 günlük telefondu.P850 daha ii bence

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img267.imageshack.us/img267/3811/samsungp850ha3.jpg[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/7831/samsungp850gzr7.jpg[/IMG][/URL]

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    yaklasık 8 aydır kullanıyorum ilk zamanlarda cöpe atmak isteyeceksin ama alısınca gecer su ana kadar bi pürüz vermedi süper telefon ama nokiadan sonra bunu aldıgım için pismanım nokiadan sasmayacaksın hayırlı olsun..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ben birbucuk aydir samsunE900 kullaniyorm ve gayette memnunm. telefonu kullanmasini bilmen asil onemli olan. bircok ozelligi hicbir telefonda yok. kamerasi cok guzel. tek ozelligi titretirsen cekerken kaydiriyor resmi. birde negatif yonu titresim ve melodi ayni anda kullanilmiyor ;) ama gerisi cok hos. dokunmatik ekran. bence devam et ve kimseye kulak asma... fiyati biraz yuksek geldi ben 256 mb micro kartla beraber 540 a almistim ;) sifir we garantili.

SYL 184
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    abı bana 512 kart + car okuyucusu nu verdıler bıde ben bıraz arastırdım da ılk pıyasaya 720 ytl ıle cıkmıs :S

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 3301 Toplam Mesaj: 25