Samsung E 900 Hakkında ??
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------Kibar degilim dogru nede olsa Kayseriliyim ic anadoluyum. Ve uyuz oluyom kibar insanlardan. Benim 5 senelik bi telefonum var o nasil dayandi ya? Hem ben telefonlarima kendimden cok iyi bakarim hastayim teknologi'ye!
Ama bu Samsung e 900 adI cikti ben napam.
Ha bide unutmadan touch screenli bu samsung e 900 takilma yapiyo bu telefon uyuz uyuz.
-----------------------------
işte kayserilisin diye kullanamamışındır zaten : ))
profil resminde ki senmisin?
sen isen sen gerçekmisin? bekarmısın? türkiye ye dönünce izmire gelirmisin? :D:D:D:D
-
aynene simsnes almayın öle benımde sorunlarım oldu :D şimdi bende d900 var işimi göruor ama jarj fasla gıtmıor bana :(( abimde 8800 va ona hastayım jarjı 1 gün zor yetıor :D alırken 2 tane batarya verıorlar :D
-
amele_2 bunu yazdı:
----------------------------- Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------Kibar degilim dogru nede olsa Kayseriliyim ic anadoluyum. Ve uyuz oluyom kibar insanlardan. Benim 5 senelik bi telefonum var o nasil dayandi ya? Hem ben telefonlarima kendimden cok iyi bakarim hastayim teknologi'ye!
Ama bu Samsung e 900 adI cikti ben napam.
Ha bide unutmadan touch screenli bu samsung e 900 takilma yapiyo bu telefon uyuz uyuz.
işte kayserilisin diye kullanamamışındır zaten : ))
profil resminde ki senmisin?
sen isen sen gerçekmisin? bekarmısın? türkiye ye dönünce izmire gelirmisin? :D:D:D:D
Baq sen :D ne etcen elin gızını :d dai allalha izmir gibi yerdesin cık gordona :D neler va neler :D ara sıra tepecik yap 10 ytl :D bag dalgana :D -
bende e 900 aldım süper tel ama temaları nereden indircez oyun