Samsung Galaxy Fold'un Tüm Detayları Belli Oldu
-
SweetyVolty bunu yazdı
Ben kalın telefon istiyorum aq ellerim büyük falan da değil ama ince telefonları da tutamıyorum aga bi de sabun gibi yapıyorlar ciyuuuvv diye kayıyor hödösünü hedelediklerim.
Bende de durum aynı.
Peki ince telefonlar için, kasanın malzemesi cam,metal,plastik,ağaç,silikon, polimerve/veya pürüzlü yüzeyi olması, Köşeli köşeSiz olması elinde tutamama durumunu değiştiriyor mu, böyle bir kategorileme yaptın mı, hepsi için de geçerli mi?
Aklıma gelmeyen som malzeme kasa ve kaplamalarda vardır, tabii.
tşkler.
-
https://www.t3.com/feature/motorola-razr-release-date-price-specs
https://www.youtube.com/watch?v=xxfI6-ZltWk
-
Bugün Türkiye lansmanı vardı. 8 bin liradan satılır tahminim.
-
mkyb bunu yazdı
Bugün Türkiye lansmanı vardı. 8 bin liradan satılır tahminim.
2 bin dolar diyor bu telefon rahat 15k olur gider o paraya babalar gibi macbook pro alırım daha namuslu
-
Aress bunu yazdı
şöyle birşey çıksın valla alırım. baya beğendim tasarımı.
-
Atlas bunu yazdı
2 bin dolar diyor bu telefon rahat 15k olur gider o paraya babalar gibi macbook pro alırım daha namuslu
Ne güzel işte fakirle-zengin tekrardan ayırt edilebilecek. 10.000 liraya iPhone XS Max alanlara fakir gözüyle bakılacak.
-
razr serisinin ilk telefonları tamamen dönemin motorola arge bölüm başının mühendislere verdiği "iyi hadi boş zamanınızda yapın" izniyle olmuş bir olaydı. Passion projecttir yani. Parçalar felan öyle komik yerlerden ki. Tuş takımı mesela bulabildikleri en ucuz neyse o :D
o tasarım razr'un altından lenovo kalkamayacak çünkü bu telefonu yapan ekip motoroldan ayrılalı yıllar oluyor. Ellerinde patlama ihtimali yüksek.
-
deja-vu bunu yazdı
razr serisinin ilk telefonları tamamen dönemin motorola arge bölüm başının mühendislere verdiği "iyi hadi boş zamanınızda yapın" izniyle olmuş bir olaydı. Passion projecttir yani. Parçalar felan öyle komik yerlerden ki. Tuş takımı mesela bulabildikleri en ucuz neyse o :D
o tasarım razr'un altından lenovo kalkamayacak çünkü bu telefonu yapan ekip motoroldan ayrılalı yıllar oluyor. Ellerinde patlama ihtimali yüksek.
Lenovo zaten mobilden çekilen bir firma. Sırf markanın ismi piyasada dursun diye arada tek tük model çıkartıyorlar artık.
Sony, HTC ve LG gibi.
-
YouTuberlara verilen cihazlar ilk günden ekran sorunu vermiş. Samsung fena sıçtı.
-
Aress bunu yazdı
Yeni çıkan bir telefonu alan birisi değilim. Siemens A50 çıkmıştı sadece onu almıştım sene 2004 ya da 2005.
ama şu telefon çıkarsa paraya kıyar alırım :)