Samsung Galaxy Note 8 Tanıtılıyor - Yangın Söndürücüleri Hazırlayın
-
Amerika'da saat 11'de tanıtım canlı olarak yayınlanacak.
Özellikleri : http://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-note-8.html
3.300 mah batarya ile çıkarmak gibi bir saçmalık yapmazlar umarım. O ekrana 4.000 mah'lık batarya anca yeter.
-
Samsung çok agresif bir satış politikası sergiliyor. Her yıl en az 7-8 ürün çıkarıyor.
Note serisi, S, J, A, Note, bunlar dışında telefon satılan her yerde Samsung un hiç duymadığım modelleri ile karşılaşıyorum çift hatlıları vs.
-
S ve Note serisi amiral gemisi cihazları. Note serisi zaten bir iyi bir kötü olarak giidiyor. Windows sürümleri gibi. Note 4 iyiydi, Note 5 tırttı. Samsung arada 6 rakamını atladı. Sonrası malum. :)
A orta seviye, J ise en dandik cihazlarının olduğu model harfi. Birde C var orta-üst seviye cihazlarının olduğu onlar ülkemizde satılmıyor ama paralel ithalatçı firmalar getirtiyor.
Piyasadaki çift hatlı Samsungların hepsi paralel ithalat cihazıdır.
mkyb tarafından 23/Ağu/17 14:24 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
3.300 mah batarya ile çıkarmak gibi bir saçmalık yapmazlar umarım. O ekrana 4.000 mah'lık batarya anca yeter.
batarya kapasitesini her yeni telefonda artırmak yerine batarya ihtiyacı daha az olacak şekilde telefon üretmeyi tercih ettiklerinden rakamlara takılı kalmayın.
-
on5
on7
diye cihazlarıda var:)
-
xxjokerxx bunu yazdı
on5
on7
diye cihazlarıda var:)
Evet On diye seri çıkmış. Ne ayak on lar?
-
Bu yıl Samsung ile bayağı bir kapışmamız oldu. Eşime S6 Edge aldım, yanında da 200 lira değerinde kapaklı kılıf verdiler. Ekranda bir müddet sonra lekeler oluşmaya başladı, onlarca lekelenme ve giderek büyüyorlar. Neyse Samsunga gidip şikayette bulunduk, sorun bizden kaynaklı ekran değişecek dediler. Dedim kardeş ben buna 2700 lira vermişim alalı 1 ay olmadı ekran mı değişir, sorun sizden kaynaklıysa yenisini verin. Yok ne yaptıysam olmadı ve ekranı değiştirdiler.
Sorun tekrar edince yine başvurduk, yine aynı süreç ve 3. ekran değişiminde dediler kılıftan kaynaklanıyor kullanmayın. Dedim kılıf orjinal kılıf neden kullanmayayım ? Dediler bizde bu sorunu yeni farkettik. Dedim benim sizden ürünü alma tercihim kılıfın ücretsiz olması bana para iadesi yapacak mısınız kılıf için, yok hediye dediler. Velhasıl gel zaman git zaman 4. ekran değişimi sonrası nereye gelirse şikayet ettim, kore de ceo ve yönetim kurulu üyelerine kadar döşedim, tüm sosyal platformdan şikayet üzerine şikayet, en sonunda dayanamayıp değiştirdiler. Bana S7 Edge hediye ettiler. Yalnız şunu anladım ne kadar kaliteli üründe olsa satış sonrası müşteri hizmeti sıfır. En temizi apple alacaksın, kafan rahat olur.
-
On seriside ülkemizde satılmayan uzakdoğu pazarı için üretilmiş seriden. Xiaomi, Meizu gibi rakiplere karşılık üretilen cihazlar. Olabildiğince ucuza kaçılmıştır bu cihazlarda. Ekranları Amoled değil TFT'dir.
@EmirReis
Hocam kılıfta mıknatıs var mıydı ? Mıknatıs ekrana zamanla zarar veriyor. Sony telefonda başımıza gelmişti. Ekran bulutlanması olmuştu. Bulutlanma zamanla yayılmaya başlamıştıda kılıfı çıkarınca durmuştu.
mkyb tarafından 23/Ağu/17 15:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Liquid bunu yazdımkyb bunu yazdı
batarya kapasitesini her yeni telefonda artırmak yerine batarya ihtiyacı daha az olacak şekilde telefon üretmeyi tercih ettiklerinden rakamlara takılı kalmayın.
bataryayı en çok ekran kullanıyor hocam. yani o konuda bir gelişme olmadıktan sonra hala rakama bağlı kalacağız gibi. Ama samsungun mevcut ekran teknolojisi şarj sömürme konusunda ne durumda bilgim yok. Üreticiler bir şey yapmaya çalışıyor ama radikal bir değişim yok diye biliyorum. Zaten android 6 ile bir çok cihazda pil optimizasyonu epey iyileşti, yan uygulamaların vs sömürmesini engellemeye yönelik güncellemeler olsada sadece uygulama ve yazılım güncellemeleri dışında pil konusunda da yeni teknolojilere ihtiyaç var gibi gibi bilemiyorum öyle işte.
-
mkyb bunu yazdı
On seriside ülkemizde satılmayan uzakdoğu pazarı için üretilmiş seriden. Xiaomi, Meizu gibi rakiplere karşılık üretilen cihazlar. Olabildiğince ucuza kaçılmıştır bu cihazlarda. Ekranları Amoled değil TFT'dir.
@EmirReis
Hocam kılıfta mıknatıs var mıydı ? Mıknatıs ekrana zamanla zarar veriyor. Sony telefonda başımıza gelmişti. Ekran bulutlanması olmuştu. Bulutlanma zamanla yayılmaya başlamıştıda kılıfı çıkarınca durmuştu.
Sorun evet kılıftandı hocam. Ürün bu:
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s6-edge-clear-view-cover-kapakli-kilif-p-HBV000003X8X2 Görünürde mıknatıs yoktu.
-
Tanıtım Başladı. Canlı yayın :