folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Galaxy Note 8 Tanıtılıyor - Yangın Söndürücüleri Hazırlayın

Samsung Galaxy Note 8 Tanıtılıyor - Yangın Söndürücüleri Hazırlayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Etkinliği izleyen oldu mu? tüm ekran olarak 3D touch olarak mevcut mu ?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı

Etkinliği izleyen oldu mu? tüm ekran olarak 3D touch olarak mevcut mu ?

Yok gelmedide zaten ne yapacaksın hocam ? iPhone kullanırken hiç aklıma bile gelmeyen özellikti. Ha ben illa isterim dersen Nova Launcher veya Google Launcher yüklersin yazılımsal olarak kazandırırsın o özelliği.

mkyb tarafından 23/Ağu/17 19:17 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

@mkyb hocam bende s8+ var şuanda, değişim kampanyası olursa eğer S8'deki gibi bu telefonu kardeşime verip, ondaki s7 edgeyi değiştirip note 8 alacağım, ben eskiden beri note serisi kullanıyorum, kalemi de aktif olarak kullandığım için benim açımdan daha iyi diye düşünüyorum, hani 3D touch için haklısın ama işte insan o kadar para verdikten sonra istiyor ne yalan söyliyim.

Bu arada Iphone kullanmış ya da kullanmaya devam ediyorsan biri olarak note 8 mi iphone 8 tanıtımı yapılırsa o mu diye düşünmeli miyim? (hiç iphone kullanmadım.)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

S7 Edge'ye yazık edersin onu baştan söyleyeyim. Onun rahat 2 yıl daha gideri var. 

Note 8 vs iPhone 8 konusuna gelecek olursak Apple bir şeyler yapıyor ama cihaz tam tanıtılmadı. Sızdırmalar üzerine yorum yaparsakta iyi kıyaslama olmaz. Kaldı ki iPhoneların rakibi Note serisi değil S serisi. Note serisinin hiç bir markada rakibi yok.

Note 8'in satışınıa Eylül 15'te başlanacak. Klasik Samsung saçmalığı işte. Apple gibi tanıttığın gün satışa sunsana ? O zamana kadar iPhone 8'de tanıtılmış olur onada bakıp kararını verirsin hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

S7 Edge'ye yazık edersin onu baştan söyleyeyim. Onun rahat 2 yıl daha gideri var. 

Note 8 vs iPhone 8 konusuna gelecek olursak Apple bir şeyler yapıyor ama cihaz tam tanıtılmadı. Sızdırmalar üzerine yorum yaparsakta iyi kıyaslama olmaz. Kaldı ki iPhoneların rakibi Note serisi değil S serisi. Note serisinin hiç bir markada rakibi yok.

Note 8'in satışınıa Eylül 15'te başlanacak. Klasik Samsung saçmalığı işte. Apple gibi tanıttığın gün satışa sunsana ? O zamana kadar iPhone 8'de tanıtılmış olur onada bakıp kararını verirsin hocam.

Teşekkür ederim hocam yorumun için, işin gerçeği benim için multimedya özellikleri önemli film izleme vs şeklinde bilmiyorum durum nedir, iphone için söylentilere bile daha bakmadım hocam, açıklandığı zaman tekrar fikrini sormak isterim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Film izleme ve multimedya önemliyse tabiki Note 8. Hem geniş ekran hemde daha kaliteli. Samsung Note serisinin kulaklık çıkışında Wolfson firmasının ürettiği çipi kullanıyor. AKG kulaklık ile şahane ses deneyimi yaşatır. Kamera konusunda ise Apple iPhone Plus ile başladı OIS kullanmaya. Samsung ise bu telefonda ön kamera ve arka kameraların ikisinede OIS koymuş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

3300 mah olduğunu bildiği halde bunu 3, 4 bin tl den alacaklar açık ve net gerizekalıdır. İsterse optimizasyonun kralını yapsınlar 2017 de bu büyüklükteki bir telefona böyle bir batarya koymak mantık dışı.

Fatih54 tarafından 23/Ağu/17 19:47 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Samsung bombayı patlatiyor desene :)))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Yeni ne var izleyemedim

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=lBoEQwPawrU

Lacivert rengine hasta oldum. Muhtemelen Samsung Güney Koreye özel 8 GB ram olarak sunacaktır bu cihazı. S8'de Güney Kore için çıkanda 6 GB ram kullanmıştı.

Birde bu LG ne ezikmiş. Güney Kore'de verdikleri reklamlara bakın :

https://youtu.be/7baumh5bnhk
    https://youtu.be/cilkellavp8

mkyb tarafından 23/Ağu/17 20:49 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 6268 Toplam Mesaj: 57
note 8