Samsung Galaxy Note 8 Tanıtılıyor - Yangın Söndürücüleri Hazırlayın
-
Videoları şimdi izledim ve hayran kaldım.
Süper !
Siyahı ayrı süper !
NOTE SERIES ROCKZZZZZ
-
eskiden note ile s serisi arasında azda olsa tasarım farkı olurdu.
s ve s plus serisi oldugundan note çok çok büyük olmuş. yani tamam note telefonlar çift elle kullanmak için bende büyük ekran seviyorum v20 5.7inch
fakat 6 inch üstü dediğin zaman her ne kadar çerçeve ince vs desende devasa bir kasa var karşında.
-
Büyük dediğiniz telefon iPhone 7 Plus'tan boy olarak bir kaç MM uzunken en olarak daha ufak.
LG V20'de aynı şekilde. Boydan bir kaç MM uzun Note 8 ama enden ufak :
https://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-Note-8,LG-V20/phones/10478,10202
Ayrıca Note 8'in ekranı 18.5:9 formatında. Yeni nesil cihazlarda sanırım artık böyle olacak.
Tasarım konusunda S ve Note serisinin birbirlerine benzemesi ise S6 ve Note 5 ile başlıyor. Patlayan Note 7, S7 Edge'nin köşeleri daha az oval olan haliydi. Note 8'de o hesap S8'in kenarları daha az oval olan hali.
mkyb tarafından 24/Ağu/17 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Büyük dediğiniz telefon iPhone 7 Plus'tan boy olarak bir kaç MM uzunken en olarak daha ufak.
LG V20'de aynı şekilde. Boydan bir kaç MM uzun Note 8 ama enden ufak :
https://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-Note-8,LG-V20/phones/10478,10202
Ayrıca Note 8'in ekranı 18.5:9 formatında. Yeni nesil cihazlarda sanırım artık böyle olacak.
Tasarım konusunda S ve Note serisinin birbirlerine benzemesi ise S6 ve Note 5 ile başlıyor. Patlayan Note 7, S7 Edge'nin köşeleri daha az oval olan haliydi. Note 8'de o hesap S8'in kenarları daha az oval olan hali.
Note7 tasarımı ve s7 edge tasarımı bana çok daha hoş geliyor s8 s8plus ve note8 e göre. Nedenini bilmiyorum fakat s8 ile s7 edge özellikle silver rengi yan yana koyduğunda s7 edge daha premium bir telefon gibi. Sonuç olarak edge ekranları sevmiyorum samsung dan uzaklaştığım iyi olmuş. Ekran çerçeve oranını kastetmedim orada s8 nasıl ki s8 plus a göre kullanımı daha kolay bir telefonsa note8 bu kadar büyük olmadan da yapılabilirdi.
Çerçeve ekran oranı ne olursa olsun benim için sınır 5.9 inch ki 3.5inch 4inch telefon lardan bugüne geldik insanlar küçük ekranlı hızlı android telefon istiyor ama yok a3 bile büyük
-
S8 ve Note 8'de ekranın Edge oranı azaltıldı. S6 Edge ve S7 Edge ara geçiş telefonu oldular ekran konusunda. Samsung Note 4 Edge faciası vardı birde :
Sen telefona ekranın inç değeri üstünden baktığın için hataya düşüyorsun. Çerçeve oranıda telefon boyutunu etkiliyor. Bak link attım. Senin telefonun V20'ye göre Note 8 sadece 2,8 MM daha uzun. 1 CM bile değil yani. Enden ise Note 8 senin V20'den 3,3 MM daha ufak. Telefonları üst üste koymadan aradaki farkı anlayamazsın.
-
Acaba Note 8 için değişim kampanyası yaparlar mı?
Hayır yapacaklarsa ön sipariş sırasında yapmalarının imkanı yok ama yapsalarda hediyelerden faydalansak :))
S7 Edge'nin 2. el piyasası (garantisi devam etmekte 1 yıllık falan telefon, ekran filmi ve kılıfsız kullanılmadı, en ufak çizik bile yok) nedir bilgisi olan var mı?
twilight_flame tarafından 24/Ağu/17 07:08 tarihinde düzenlenmiştir -
5k olacakmış fiyat doğru mu lan
Yuh
-
deja-vu bunu yazdı
Yuh
Ama çok güzel. Note candır, gerisi heyecan.
Eskiden diğer telefonlar iphone'u takip ederdi teknolojide. Şimdi iphone takip ediyor.
Ekranlar büyüdü, iphone da büyüttü. Tuşlar kalktı, iphone da kaldıracak. Retina tarama geldi, iphone da getirecek.
Iphone steve enişte öldükten sonra takip edilen değil, takip eden oldu. 1 tane innovation'ları yok (portre modu dışında)
Apple gözümde; anasını boyayıp babasına satan firma..
patata tarafından 24/Ağu/17 10:56 tarihinde düzenlenmiştir -
patata bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Yuh
Eskiden diğer telefonlar iphone'u takip ederdi teknolojide. Şimdi iphone takip ediyor.
Ekranlar büyüdü, iphone da büyüttü. Tuşlar kalktı, iphone da kaldıracak. Retina tarama geldi, iphone da getirecek.
Iphone steve enişte öldükten sonra takip edilen değil, takip eden oldu. 1 tane innovation'ları yok (portre modu dışında)
evet ama note 8de de bi yenilik yok.1 kamerayı 2 ye çıkart azcık batarya büyüt 2 tane yazılım koy sat 5bine. almaya deymez.
-
Ekerci bunu yazdıpatata bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
Yuh
evet ama note 8de de bi yenilik yok.1 kamerayı 2 ye çıkart azcık batarya büyüt 2 tane yazılım koy sat 5bine. almaya deymez.
S'de yapıldı zaten yenilikler, Note'un olayı kalem. Yenilik gelmez, S'de gelir, Note takip eder. Sonra iPhone takip eder :)
Eskiden iPhone yapardı, S takip ederdi.
Kalem olayı zaten başlı başına bir innovation, olayı bambaşka boyutlara götürüyor.
Edit : Demem o ki, o parayı iPhone 7 plus'a verene kadar koşa koşa gider Note 8 alırım. 3'e katlar, 4 ile çarpar, 5'e böler iPhone'u. Hem iç tasarımıyla, hem dış görünüşüyle, hem kalemiyle, hem de yetenekleriyle ve kısıtlama olmayışıyla..
Bu saatten sonra iPhone koca bir adım atmazsa, fanboy'ları da sıkılmaya başlayacak.
Edit -2 : Iphone'da wireless şarj getirecekmiş. Yine anayı müthiş şekilde boyayıp, babaya kakalayacaklar, yeni özellik diye. Fanboy'lar o wireless şarjın üstündeki elma için earpods gibi gidip 300-400 dolar verecek. :,D
patata tarafından 24/Ağu/17 11:36 tarihinde düzenlenmiştir