Samsung Galaxy S II İnanılmaz Fiyata...
-
Türklerin En Sevdiği Meslekler , Hobyler , Dergi Için
bu konuya bunuda eklemek lazım türklerin en sevdigi şey satış baltalamak .. hocam adam ticaret yapıyor napacaksınız nerden alıyorsa alsın ..adam elindekı malı satmaya geliyo sen malı aldıgı yeri soruyorsun :D -
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------Türklerin En Sevdiği Meslekler , Hobyler , Dergi Için
bu konuya bunuda eklemek lazım türklerin en sevdigi şey satış baltalamak .. hocam adam ticaret yapıyor napacaksınız nerden alıyorsa alsın ..adam elindekı malı satmaya geliyo sen malı aldıgı yeri soruyorsun :D
-----------------------------belkide alacağım ürünün nerden geldiğini öğrenmek için sormuşumdur hocam ne baltası ya kafanmı iyi :/ gidersin telefoncuya sorarsın kvk mı telpamı diye o hesap yani balta fln yok.
-
samsung note alacam şu eşşek gibi olanlardan, getirip kayıt ettirebilirsen senden alabilirim
tabi önce fiyatını öğrenmem lazım
-
Hocam piyasada kalıcıysan bir kaç hafta sonra telefon alacam.Senden almak isterim.
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------samsung note alacam şu eşşek gibi olanlardan, getirip kayıt ettirebilirsen senden alabilirim
tabi önce fiyatını öğrenmem lazım
-----------------------------
aynen bende düşünüyorum -
Pm'lere tek tek cevap verdim..
Sevgili Müritler ;
Garanti olarak nasıl bi bayiden tel aldıgınızda garantisi oluyor kullanıcıdan kaynaklı sorun yasanmadıkca sizin zararınız
karsılanıyor bizdede öyle , yani sen telefonu suya atarsan benim yapabileceğim bir şey yok , ama telefon donuyor
diyelim gönderirsiniz bana incelenir eğer düzeltilebiliyosa düzeltilir düzeltilemezse yenisi verilir.
Ürünler kesinlikle orjinaldir , o konuda bi düşünceniz olmasın..
Daha önceki satış konularımdan alısverislerimde bi sorun yasanmadıgını görebilirsiniz.
Final haftası nedeniyle pek online olamıyorum ama gün içinde en az bir kerede olsa girip pmlerinizi okuyacagım.
Bir tek tahribatta satmadıgımdan telefonlar cok hızlı bir sekilde gidiyor , en kısa sürede ayrıntılı bi envanter cıkarıp size
dönücem.. -
Samsung galaxy s İ9003 900 TL
son oluru nedir ? taksit imkanı varmı ? başka hangi sitelerde satıyorsun ? s2 ne zaman gelir ?
hocam bunları bi pm atarsan sevinirim bende düşünüyorum telefon almayı. piyasa araştırması yapiyordum. olursa senden alırım.
-
Pm'leri attım tekrar burayada belirteyim ,
Taksit ve kredi kartı imkanım suan malesef yok o bakımdan netlestırelım ıstedım.
s2 suan elımde yok ılk fırsatta temın etmeye calısıcam. -
samsung note un fiyatını yazarmısın? ev arkadaşım almayı düşünüyor
-
gl