Samsung Galaxy S II İnanılmaz Fiyata...
-
KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------proxy bunu yazdı:
-----------------------------
galaxy s i9000 icin fiyat sormustum bi cevap alamadim hocam temiz 2. elde dusunebilirim
-----------------------------Bende var satmayıda düşünüyorum ama kararsızım ne kadar 2. el piyasası bunun temiz garantisi felan hepsi var android 4.3 kurulu üzerinde.
piyasasi cihazin durumuna gore degisiyor sifir kacaklari 700 civarina satiliyor bi bak arastir. telin ayrintili bilgilerini ve istedigin fiyati pm ile yollarsan sevinirim -
KopukKopca bunu yazdı:
galaxy s i9000 icin fiyat sormustum bi cevap alamadim hocam temiz 2. elde dusunebilirim
-----------------------------Bende var satmayıda düşünüyorum ama kararsızım ne kadar 2. el piyasası bunun temiz garantisi felan hepsi var android 4.3 kurulu üzerinde.
-----------------------------android 4.3 ne ya yeni mi çıktı ?
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------android 4.3 ne ya yeni mi çıktı ?
-----------------------------ice cream sandvich.. nexus romu.. galaxye uyarladılar..
-
surume hic dikkat etmemistim. :) ilk defa duydum bu surumu
-
proxy bunu yazdı:
-----------------------------Hocam stokta yok temin etmeye çalışıyorum.