Samsung Galaxy S II İnanılmaz Fiyata...
-
Liste elime gecince fiyatlari yazicam.. Birde ipad 2 var arkadas satiyor 32 GB + wifii 3G 1 hafta kullanilmis sifirdan farksiz garantisi ve 4GB Turkcell tanimli internet paketi dahil Sadecee ve SADECEEEE 1900 TL 2 taksit yapabiliriz.
-
Pm'ler geliyor güncelleme yapmadın gibilerinden ama finallerim hala devam ediyor bu cuma bitiyor ondan sonra bu
konuya agırlık verebilcem inş. -
Samsung Model listesi asagıdaki gibidir suan güncel olanlar bunlardır , gxy S 2 temin etmeye calısıyorum elime gecince
konuda görebilirsiniz , 250 Tl altı telefonlarda var fakat pek tutulmadıgından listeye dahil etmedim..
Samsung
Chat 335 250 TL
Chat 322 240 TL
Wawe 2 ( s530 ) 650 TL
i9003 Galaxy 745 Tl
250 Tl altı telefonlar mevcuttur buraya yazmadım pm attıgınız takdirde cevaplarım.
Ürünler 0 , orjinal ve garantilidir yurtdışından getirilme değildir , ayrıntılı bilgi için pm atmanız yeterli ,
Dilerseniz numaramı verip ceptende konusabiliriz. -
ucuz ariyorum baska konuda atmişim 100 den baslayan telefonlar var diye, takipteyim
-
galaxy note?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------galaxy note?
-----------------------------
Suan elimde yok hocam. -
S 2 var mı la ?
-
Galaxy gio veya galaxy ace var mı? Varsa fiyatları ne alemde. Hadi hayırlı satışlar.
-
Hocalar listede yazdıklarım dısında baska telefon yok elimnde , oldugu zaman ilk burdan paylaşıcam.
-
smir bana bi sgh x830 ayarla lan :D eski telefon falan ama çok seviyorum.