Samsung Galaxy S3 Mini Almalı Mı?
-
900 liraya 2. el kayıtlı 16 gb nexus 4 bulursun kılıf+jelatinle beraber.
-
deja-vu bunu yazdı
Ben mini ile motorola razr arasında kalmıştım. Razr aldım ve pişman değilim. 4.1.2 JB güncellemesi yolda. Ben beklemedim, nonEFIG olan ROM'umu retailEU olan birtanesiyle değiştirdim ve sızdırılan JB güncellemesini yükledim(xda sağolsun). Batarya acayip iyileşti. Daha uzun ömür sağlar oldu. Bunun dışında miniyi 4 le çarpar beşe böler. Şimdide MIUI JB bekliyorum. ICS süperdi de bataryayı içiyordu melet.
1. 1080p kamera var 8mp, ön kamera 1.3 mp 720p video kaydı yapabiliyor.
2. 3 adet mikrofon mevcut; ikisi konuşma sırasında aktif ve üç mikrofon video çekerken. Stereo ses kaydı yapabiliyor videoyla birlikte. Fena bişi
3. çift çekirdek 1.2 ghz 1gb ram. 950x540 qhd SAMOLED+ olması lazım ama + sız da olabilir. Hoş bunlar standart oldu.
4. Kaliteli, kevlar kaplama telefonun arkası. Sağlamlığını hissettiriyor.
Karşılaştığım 3 sorun
(sorun sayılmaz bence)1. Aşırı karanlık ortamlarda (gece yatakta yatarken vs.) ekran tamamen siyahken lekeler var ekranda. Araştırdım; Bu bütün razrlarda olan birşeymiş, günlük kullanımı veya performansı hiçbir şekilde etkilemiyor. Sadece çok karanlık ortamda simsiyahsa ekran görünüyorlar. Motorola üretimle ilgili olduğunu ama bir sorun teşkil etmediğini belirtmiş. XDA da telefonu kullanan kimse şikayetçi değil bu durumdan.
2. Isınıyor yaw. İncecik telefon aç chrome gez maşallah bir ısınıyor.
3. Bence en önemlisi; Şarjdayken (prize takılıyken ama) dokanmatik sapıtıyor. Sebebini kimse bilmiyor ama bazı telefonlarda yok diyolla. Bende var ama pc den şarj ederken sorun olmuyor. Teorim; Batarya ekrana çok yakın olduğundan şarj sırasında manyetik alandan etkileniyor (teknik terim kullanalım cahil sanmasınlar) prizden aldığı akım daha yüksek olduğu için de sadece ordan etkileniyor.
Üşenmedim yazdım oku bir ;)
hocam o ısınma problemi dokunmatik olayı felan beni uyuz eder. zaten çok seçici davranıyorum problem çıkmasın die. özellikle kvk genpa garantili ürün bakınıyorum o yüzden.
zalimadam bunu yazdı
şunun güzelliğine bir bak dostum
sony xperia neo v
ben 800 tl ye almıştım çok memnundum
şimdi fiyatı 700 e düşmüş çok harika bir cizhaz
hocam sonyericsson marka olarak düşünmüyorum, saolasın.
Olgunisik bunu yazdıLG Nexus 4 ü düşün. Dün adres değiştirmek için turkcell e gittim. Sıra beklerken inceledim. Makineye aşık oldum. Ellerinde birtek siyahı varmış. Cırtlak kırmızı yada mavisi olaydı 1400 mi almışlardı.hocam bu dediğin model de s3 kadar büyük ebatlarda. ben daha çok cebe sığacak bir telefon aradığım için s3 miniyi almayı düşünüyorum.
pcdoktor636 bunu yazdı900 liraya 2. el kayıtlı 16 gb nexus 4 bulursun kılıf+jelatinle beraber.
hocam yukarıda da belirttiğim gibi sıfır ürün almayı düşünüyorum.
bu arada sorumu yenilemek istiyorum. şu anda vatanda 879 TL telpa garantili. fiyat uygun mudur, s4 çıkana kadar 1 ay kadar beklesek 750-800 TL leri görür mü ?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıHolyzone bunu yazdı
Almışkan jumbo boy al bence.
almışken s3 alayım diyorum ama cebe girmiyor meret. adı üstünde cep telefonu, aldım mı cebime sığmalı zımbırtı.
bir an düşündümde note2 kullanıyorum bnm nasıl sığıyor acaba O_o
-
Spyware__007 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıHolyzone bunu yazdı
Almışkan jumbo boy al bence.
almışken s3 alayım diyorum ama cebe girmiyor meret. adı üstünde cep telefonu, aldım mı cebime sığmalı zımbırtı.
bir an düşündümde note2 kullanıyorum bnm nasıl sığıyor acaba O_o
sonyericsson w800i var şu an, kot pantolonla oturduğum zaman ön cepte o bile rahatsız edebiliyor bazen.
-
bende s3 mini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim..
-
Turania bunu yazdı
bende s3 mini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim..
hocam aklıma gelmişken sorayım. s3 te telefonla konuşurken sesin kesik kesik gelme olayı oluyormuş. mini de bu tarz bi sıkıntı var mı? hiç konuştuğun sırada sesin gidip geldiği oluyor mu? hattın çekmediği durumları demiyorum, normal bir çekim alanı içerisinde sorun çıkıyor mu?
-
Memati92 bunu yazdı
s3 bnce iyi kullananlar memnun lakin ben sana experia veya galaxy ace al derim galaxy ace 8530 şiddetle tafsiye ederim.
Ace mi ? Güldürme beni.
-
İstanbul bilişimde 800 liraymış
-
gittigidiyorda 750 lira.
aldık bir sorun yok. imei kontrol ettim telefonun üstüne.
-
eyvallah hocalar ama ben distürbitör garantili bakıyorum. sizin dediğiniz fiyatlar ithalatçı garantili. yarın öbür gün firma dükkanı kapattı mı muhatap bulamıcaz sıkıntı olacak.