Samsung Galaxy S3 Mini Almalı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Turania bunu yazdı

bende s3 mini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim..

hocam aklıma gelmişken sorayım. s3 te telefonla konuşurken sesin kesik kesik gelme olayı oluyormuş. mini de bu tarz bi sıkıntı var mı? hiç konuştuğun sırada sesin gidip geldiği oluyor mu? hattın çekmediği durumları demiyorum, normal bir çekim alanı içerisinde sorun çıkıyor mu?

yok hocam öyle birşey ya herşey gayet net sorunsuz yani bu arada geç yazmamın nedeni askerim anca haftadan haftaya :)

Turania tarafından 29/Mar/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

valla hacılar şimdi 4.1.2 geldi bir kaç özellik falan ve batarya daha fazla gidiyor benden sölemesi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Dostum paraya kıy Lumia 920 al yıllarca kullan. Bill amca var arkasında telefonun ve grafik açısında çok güzel. Ne la öyle küçük kutucuklar felan :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Hocam s3 mini kullanıcısıyım,benimkide taze sayılır ve şuan gayet memnunum henüz hiçbir sorun yaşamadım,s3 veya s4 e o kadar fazla para verilceğine s3 mini almak daha akıllıca,seçim sana kalmış tabi.

seSSizadam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocalar teşekkür ederim yorumlar için. 3 gün önce denk gelen bir kampanya sonucu incehesap.com dan 643 TL ye s3 miniyi aldım. kısmetse pazartesi günü teslim alıcam kargodan.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocalar teşekkür ederim yorumlar için. 3 gün önce denk gelen bir kampanya sonucu incehesap.com dan 643 TL ye s3 miniyi aldım. kısmetse pazartesi günü teslim alıcam kargodan.

hocam ben de tam o kampanyayı gözlüyodum ama sonra ithalatçı garantisi işin içine girince bilmiyorum karar veremedim. 

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam ben de tam o kampanyayı gözlüyodum ama sonra ithalatçı garantisi işin içine girince bilmiyorum karar veremedim. 

hocam sonuçta senin muhatabın o site olacak. ki o sitede öle tırt bi yer değil, ilgilenirler diye düşünüyorum. kaldı ki teknoloji şans işi, distribütör garantili bile alsan ürün arızalı çıkar gider gelir gider gelir telefonu doğru düzgün kullanamazsın aldığına alacağına pişman olabilirsin :)

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

s3, s3mini, note, note2 var elimde. s3mini de surekli ram problemli yasadim. koydum cekmeceye duruyor. buyuk olmasina buyuk ama note2 den sasmamakta fayda var. 

Bu soyledigim orjinal rom ile kullaniyorsan gecerli. kardesimini s3'une custom rom attik canavar gibi kullaniyor. gecen gun baktim benm note'dan hizli calisiyor. 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

s3, s3mini, note, note2 var elimde. s3mini de surekli ram problemli yasadim. koydum cekmeceye duruyor. buyuk olmasina buyuk ama note2 den sasmamakta fayda var. 

Bu soyledigim orjinal rom ile kullaniyorsan gecerli. kardesimini s3'une custom rom attik canavar gibi kullaniyor. gecen gun baktim benm note'dan hizli calisiyor. 

hocam bi bakalım sıkıntı olursa biz de rom larız artık :)

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

yarın  bende s3 mini alicam ama şu ram problemi düşündürtüyor beni bu rom atmak falan nasil olucak veya ilk aldıgım da telde ne özelliğini göremezsem veya kullanamazsam böyle bi işlem yapmam gerektiğini anlarim ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 7082 Toplam Mesaj: 47