Samsung Galaxy S3 Mini Almalı Mı?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıTurania bunu yazdı
bende s3 mini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim..
hocam aklıma gelmişken sorayım. s3 te telefonla konuşurken sesin kesik kesik gelme olayı oluyormuş. mini de bu tarz bi sıkıntı var mı? hiç konuştuğun sırada sesin gidip geldiği oluyor mu? hattın çekmediği durumları demiyorum, normal bir çekim alanı içerisinde sorun çıkıyor mu?
yok hocam öyle birşey ya herşey gayet net sorunsuz yani bu arada geç yazmamın nedeni askerim anca haftadan haftaya :)
Turania tarafından 29/Mar/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir -
valla hacılar şimdi 4.1.2 geldi bir kaç özellik falan ve batarya daha fazla gidiyor benden sölemesi
-
Dostum paraya kıy Lumia 920 al yıllarca kullan. Bill amca var arkasında telefonun ve grafik açısında çok güzel. Ne la öyle küçük kutucuklar felan :D
-
Hocam s3 mini kullanıcısıyım,benimkide taze sayılır ve şuan gayet memnunum henüz hiçbir sorun yaşamadım,s3 veya s4 e o kadar fazla para verilceğine s3 mini almak daha akıllıca,seçim sana kalmış tabi.
-
hocalar teşekkür ederim yorumlar için. 3 gün önce denk gelen bir kampanya sonucu incehesap.com dan 643 TL ye s3 miniyi aldım. kısmetse pazartesi günü teslim alıcam kargodan.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocalar teşekkür ederim yorumlar için. 3 gün önce denk gelen bir kampanya sonucu incehesap.com dan 643 TL ye s3 miniyi aldım. kısmetse pazartesi günü teslim alıcam kargodan.
hocam ben de tam o kampanyayı gözlüyodum ama sonra ithalatçı garantisi işin içine girince bilmiyorum karar veremedim.
-
konpi bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
hocam ben de tam o kampanyayı gözlüyodum ama sonra ithalatçı garantisi işin içine girince bilmiyorum karar veremedim.
hocam sonuçta senin muhatabın o site olacak. ki o sitede öle tırt bi yer değil, ilgilenirler diye düşünüyorum. kaldı ki teknoloji şans işi, distribütör garantili bile alsan ürün arızalı çıkar gider gelir gider gelir telefonu doğru düzgün kullanamazsın aldığına alacağına pişman olabilirsin :)
-
s3, s3mini, note, note2 var elimde. s3mini de surekli ram problemli yasadim. koydum cekmeceye duruyor. buyuk olmasina buyuk ama note2 den sasmamakta fayda var.
Bu soyledigim orjinal rom ile kullaniyorsan gecerli. kardesimini s3'une custom rom attik canavar gibi kullaniyor. gecen gun baktim benm note'dan hizli calisiyor.
-
rakkoc bunu yazdı
s3, s3mini, note, note2 var elimde. s3mini de surekli ram problemli yasadim. koydum cekmeceye duruyor. buyuk olmasina buyuk ama note2 den sasmamakta fayda var.
Bu soyledigim orjinal rom ile kullaniyorsan gecerli. kardesimini s3'une custom rom attik canavar gibi kullaniyor. gecen gun baktim benm note'dan hizli calisiyor.
hocam bi bakalım sıkıntı olursa biz de rom larız artık :)
-
rakkoc bunu yazdı
yarın bende s3 mini alicam ama şu ram problemi düşündürtüyor beni bu rom atmak falan nasil olucak veya ilk aldıgım da telde ne özelliğini göremezsem veya kullanamazsam böyle bi işlem yapmam gerektiğini anlarim ?