Samsung Galaxy S3 Mini Almalı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Holyzone bunu yazdı

Almışkan jumbo boy al bence.

almışken s3 alayım diyorum ama cebe girmiyor meret. adı üstünde cep telefonu, aldım mı cebime sığmalı zımbırtı.

ben de öle diodum sonra bitane s3 aldım. şimdi note2 almadığıma pişman oldum. büyüklüğü fazla kafana takma kısa sürede adapte oluyorsun : )

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

konuyu hortlatıyorum..

Arkadaslar şuan piyasası 650 tl. bende bu telefondan almayı düşünüyorum. ne dersiniz..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

konuyu hortlatıyorum..

Arkadaslar şuan piyasası 650 tl. bende bu telefondan almayı düşünüyorum. ne dersiniz..

Discovery al daha iyi hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

konuyu hortlatıyorum..

+1

S3 mini bitti artik hocu.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

konuyu hortlatıyorum..

+1

S3 mini bitti artik hocu.

öncelikle teşekkürler arkadaşlar. discovery alıp kullanan varmı. biraz araştırdımda yok şarj yeri kırık oluyormuş , ölü piksel varmış , gps i kötüymüş diyorlar. 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şarj girişi orijinal şarj aleti den oluyor.Kutudan çıkan şarj aleti çok dandik.Eğer 2. El olur diyorsan temizinden bir tane Lumia 820 al derim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 7081 Toplam Mesaj: 47