Samsung J7 Alınırmı
-
valla karar veremedim bugün internetten birşey alıcam daha önce elime alıp bakdıgım j7 ve a5 var
telefonda sadece internete girerim chat felan yaparım oyun oynamıyorum
a5 1250 tl
j7 1000 lira
j7 alırsam bitanede ssd çekerim pc ye :d napsam yaw bunlardan daha iyi bir çözüm var mı ekranı cok mat olmayan parlaklıgı iyi olan general mobile felan ilerde sıkıntı cıkarcak gibi duruyor ondan onlar geçersiz
-
GM 5 Plus. Hala düşünmen bile hata.. Taa en başta da dediydim..
-
palakan229 bunu yazdı
GM 5 Plus. Hala düşünmen bile hata.. Taa en başta da dediydim..
hocam sonra bi bokluk cıkıpta servisi götlük yapmasın discovery 2 deki sarj soketi muhabbeti gibi ? bu telefonun markası samsung veya bilindik birşey olsaydı valla gözüm kapalı alırdım tasarımıda çok güzel ama kafamı karıstırdınız he :d
-
Hacı GM daha ne kadar bilindik olacak. Zaten her yerde deli gibi satıyor. Satmasa adamların piyasada işi ne. Geçenlerde küçük bir yerde çatlama oldu yere düştüğü için 30 Tl ye değiştirdiler. Sıkıntısız... Arkadaşım daha önce telefonun üstüne oturdu yamulttu 150 tl ye değişti. Daha ne istiyorsun. Düşünme al. Haa birde android 7 ya da diğer adıyla Nougat geldi bile onlara haberin olsun. Bende note 5 var ama bende bile yok. ^^
-
2 ay kadar kullandım arka kapak bildiğin leğen plastiği. Ama telefon iyi ramı falan canavar derken hanımın Huawei honor 7 siyle bi gün değiştim j7 s3ün büyük boyu gibi geldi Sen var gel samsung alma...
-
telefonu aldın mı bilmiyorum ama koyu okuyabilecek diğer arkadaşlara bilgi olsun bataryada E serisi efsane, tasarımda A serisi, En kötü olanı da J serisi diye biliyorum. Genel olarak teknik özellikleri yakın lakin E olmadı A serisi tavsiye ediliyor.
-
yanak bunu yazdı2 ay kadar kullandım arka kapak bildiğin leğen plastiği. Ama telefon iyi ramı falan canavar derken hanımın Huawei honor 7 siyle bi gün değiştim j7 s3ün büyük boyu gibi geldi Sen var gel samsung alma...
2016 modelinde cam kapağa geçtiler hocam.
-
2 hafta önce gm5+ aldım eşimde de j7 var. Arka kamera olarak j7 daha iyi yalan yok ancak diğer her alanda gm5+ koyar geçer . Çok memnunum şiddetle tavsiye ederim GM5+