Samsung J7 Alınırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

valla karar veremedim bugün internetten birşey alıcam  daha önce elime alıp bakdıgım j7 ve a5 var

telefonda sadece internete girerim chat felan yaparım oyun oynamıyorum

a5 1250 tl

j7 1000 lira

j7 alırsam bitanede ssd çekerim pc ye :d napsam yaw bunlardan daha iyi bir çözüm var mı ekranı cok mat olmayan parlaklıgı iyi olan general mobile felan ilerde sıkıntı cıkarcak gibi duruyor ondan onlar geçersiz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

GM 5 Plus. Hala düşünmen bile hata.. Taa en başta da dediydim..

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

GM 5 Plus. Hala düşünmen bile hata.. Taa en başta da dediydim..

hocam sonra bi bokluk cıkıpta servisi götlük yapmasın discovery 2 deki sarj soketi muhabbeti gibi ? bu telefonun markası samsung veya bilindik birşey olsaydı valla gözüm kapalı alırdım tasarımıda çok güzel ama  kafamı karıstırdınız he :d

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Hacı GM daha ne kadar bilindik olacak. Zaten her yerde deli gibi satıyor. Satmasa adamların piyasada işi ne. Geçenlerde küçük bir yerde çatlama oldu yere düştüğü için 30 Tl ye değiştirdiler. Sıkıntısız... Arkadaşım daha önce telefonun üstüne oturdu yamulttu 150 tl ye değişti. Daha ne istiyorsun. Düşünme al. Haa birde android 7 ya da diğer adıyla Nougat geldi bile onlara haberin olsun. Bende note 5 var ama bende bile yok. ^^

palakan229 tarafından 09/Eki/16 15:50 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    2 ay kadar kullandım arka kapak bildiğin leğen plastiği. Ama telefon iyi ramı falan canavar derken hanımın Huawei honor 7 siyle bi gün değiştim j7 s3ün büyük boyu gibi geldi Sen var gel samsung alma...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

telefonu aldın mı bilmiyorum ama koyu okuyabilecek diğer arkadaşlara bilgi olsun bataryada E serisi efsane, tasarımda A serisi, En kötü olanı da J serisi diye biliyorum.  Genel olarak teknik özellikleri yakın lakin E olmadı A serisi tavsiye ediliyor.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı
    2 ay kadar kullandım arka kapak bildiğin leğen plastiği. Ama telefon iyi ramı falan canavar derken hanımın Huawei honor 7 siyle bi gün değiştim j7 s3ün büyük boyu gibi geldi Sen var gel samsung alma...

2016 modelinde cam kapağa geçtiler hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

2 hafta önce gm5+ aldım eşimde de j7 var. Arka kamera olarak j7 daha iyi yalan yok ancak diğer her alanda gm5+ koyar geçer . Çok memnunum şiddetle tavsiye ederim GM5+

İndia İndia !
Toplam Hit: 4409 Toplam Mesaj: 59
tel j 7