Samsung Note II Kullanan Var Mı? Yada S3 Ve Note II Arasında Cok Fazla Fark Var Mı? (Boyutlar Hariç)
-
suhatuna bunu yazdıDrKill bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
iyi ki konuyu gizledin.samsung falan dava açar al başına belayı
Gönderme güzel.
O zaman sana da ''Hocam konuyu gızlemede özel sebeplerım vardı... Memleket meselesı degıl kı bu kadar ...''
Cüretimi bağışla ama çok merak ettim bu konu için nasıl bir özel sebeb olabilir ki ?
-
bi yerde okumuştum note 2 nin performansı s3 den daha kötüymüş diye ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. ben s3 kullanıyorum note2 ye daha el süremedim ama s3 den memnunum. 1 gb ram fazlasıyla yetiyor abuk subuk işler yapmama ramen telefonda
-
s3 kullanıyorum. Gayet ii memnunum. Note 2 kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım gayet ii diyor. Şikayet eden görmedim. s3 ile aynı. Büyük ekran farkı var. Ve birde spen.
Bu arada galaxy note 10.1 N8005 aldım. O da süpermiş
-
note2 daha sağlam batarya zaten ağır basar söyleyen söylemiştir note2 ve s3 kullandım bariz fark var görüntü kalitesi vs vs kiyas.la dan kıyaslat hocam orada ayrıntılı yazar
-
herkes ram den bahsetmiş. şöyle bir şey söyleyeyim. bilgisayarcılar hep söylediği bi laf vardır. aldığın pc en yavaş çalışan parçası hızında çalışır diye. şimdi sen bu telefonda 2 gb ram var diosun ama işlemcisi bu 2 gb ı ne kadar verimli kullanıyor ona bakmak lazım. ikisi arasında işlemci olarak 200 mhz fark var bildiğim kadarıyla s3 1400 mhz, note2 de 1600mhz, aradaki 200 mhz için 2 kat ram çok kel alaka. o yüzden s3 ün performansı daha iyi olabilir. iki telefonu da kullanmışlığım yok teori olarak konuşuyorum.
bu arada ben de android bi telefon bakınıyorum bu aralar. sanırım ace 2 işimi görür :) bu telefona jelly bean kurabiliyor muyuz hacılar, garanti kapsamında?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
herkes ram den bahsetmiş. şöyle bir şey söyleyeyim. bilgisayarcılar hep söylediği bi laf vardır. aldığın pc en yavaş çalışan parçası hızında çalışır diye. şimdi sen bu telefonda 2 gb ram var diosun ama işlemcisi bu 2 gb ı ne kadar verimli kullanıyor ona bakmak lazım. ikisi arasında işlemci olarak 200 mhz fark var bildiğim kadarıyla s3 1400 mhz, note2 de 1600mhz, aradaki 200 mhz için 2 kat ram çok kel alaka. o yüzden s3 ün performansı daha iyi olabilir. iki telefonu da kullanmışlığım yok teori olarak konuşuyorum.
bu arada ben de android bi telefon bakınıyorum bu aralar. sanırım ace 2 işimi görür :) bu telefona jelly bean kurabiliyor muyuz hacılar, garanti kapsamında?
işlemci saat hızının ram boyutu ile doğrudan bi alakası yok ki. o onun iki katı diye işlemci hızı da iki katı olması gerekmiyor.
-
1.4 islemci 1 gb ram cift cekirdek ve bana 24saat zor dayanan batarya ( galaxy s3)
1.9 islemci 2 gb ram dort cekirdek ve bana 48 saat dayanan batarya ( note II)
Ama bana sorarsan ikiside cok iyi. Ekran boyutu buyuk istersen note ii al, kucuk istrsen s3 al. Bnde suan ikiside var ikisindende memnunum
-
mataramasuko bunu yazdı
iyi ki konuyu gizledin.samsung falan dava açar al başına belayı
Beni benden aldın hocam gece gece iyi güldürdün.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
bi arkadaşımın(!) dediğine göre çok kral telefonmuş, kesinlikle alsın diyo, s3 te neymiş diyo, s3 ü atsa yeridiir note2 varken diyo, s3 ü şöle güzel bi fiyata sana versin kendine note2 alsın diyo :) :)
Fiyatta verdı mı o bi arkadas hacum? :D ı :P
-
mfatihbodur bunu yazdı
1.4 islemci 1 gb ram cift cekirdek ve bana 24saat zor dayanan batarya ( galaxy s3)
1.9 islemci 2 gb ram dort cekirdek ve bana 48 saat dayanan batarya ( note II)
Ama bana sorarsan ikiside cok iyi. Ekran boyutu buyuk istersen note ii al, kucuk istrsen s3 al. Bnde suan ikiside var ikisindende memnunum
Hacım 1.9 islemci ne ya? 1.6 yok mu Note II de?