folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Note II Kullanan Var Mı? Yada S3 Ve Note II Arasında Cok Fazla Fark Var Mı? (Boyutlar Hariç)

Samsung Note II Kullanan Var Mı? Yada S3 Ve Note II Arasında Cok Fazla Fark Var Mı? (Boyutlar Hariç)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

bi arkadaşımın(!) dediğine göre çok kral telefonmuş, kesinlikle alsın diyo, s3 te neymiş diyo, s3 ü atsa yeridiir note2 varken diyo, s3 ü şöle güzel bi fiyata sana versin kendine note2 alsın diyo :) :)

Fiyatta verdı mı o bi arkadas hacum? :D ı :P

"Güzel bi fiyat" dedi cümle içinde :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

herkes ram den bahsetmiş. şöyle bir şey söyleyeyim. bilgisayarcılar hep söylediği bi laf vardır. aldığın pc en yavaş çalışan parçası hızında çalışır diye. şimdi sen bu telefonda 2 gb ram var diosun ama işlemcisi bu 2 gb ı ne kadar verimli kullanıyor ona bakmak lazım. ikisi arasında işlemci olarak 200 mhz fark var bildiğim kadarıyla s3 1400 mhz, note2 de 1600mhz, aradaki 200 mhz için 2 kat ram çok kel alaka. o yüzden s3 ün performansı daha iyi olabilir. iki telefonu da kullanmışlığım yok teori olarak konuşuyorum.

bu arada ben de android bi telefon bakınıyorum bu aralar. sanırım ace 2 işimi görür :) bu telefona jelly bean kurabiliyor muyuz hacılar, garanti kapsamında?

işlemci saat hızının ram boyutu ile doğrudan bi alakası yok ki. o onun iki katı diye işlemci hızı da iki katı olması gerekmiyor.

hocam ben 2 kat hızlı işlemci lazımdır demedim ki zaten, teorik olarak konuşuyorum yazdım dikkatli okursan.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

1.4 islemci 1 gb ram cift cekirdek ve bana 24saat zor dayanan batarya ( galaxy s3)

1.9 islemci 2 gb ram dort cekirdek ve bana 48 saat dayanan batarya ( note II)

Ama bana sorarsan ikiside cok iyi. Ekran boyutu buyuk istersen note ii al, kucuk istrsen s3 al. Bnde suan ikiside var ikisindende memnunum

Hacım 1.9 islemci ne ya? 1.6 yok mu Note II de?

Neyin kafasıyla yazdm bilmiyorum telden yazmştm, 1.6 işlemci var. S3 4 çekirdekli ama kullanamıyrsun tam verimle. Çift çekirdek gibi yani.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu konu yüzünden banı yedi süha abi :D bakalım şimdi gelecek mi :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Geldim geldim burdayim :) konu takip hala :D

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Geldim geldim burdayim :) konu takip hala :D

note2 al :d

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    note2 al al al al al.
    tüket tüket tüket.
    kırbaçla kırbaçla...
    suha :d

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

Note 2yi kullanamya başladığımdan beri S3 çöp gibi gelmeye başladı vallaha bana annemde s3 var karşılaştırınca baya bi farkı var.

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    note2 al al al al al.
    tüket tüket tüket.
    kırbaçla kırbaçla...

'' kırbaçla kırbaçla... ''   (Süha Bunu Beğendi...)   :)

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    5Agustos1921 bunu yazdı
    note2 al al al al al.
    tüket tüket tüket.
    kırbaçla kırbaçla...

'' kırbaçla kırbaçla... ''   (Süha Bunu Beğendi...)   :)

kaça alcan note2 yi alırsan hakaten? bide nerden ? hiç araştırdın mı

edit : bide s3 ü ver s3 ü ver ekle oraya ;:d

MaviGozluDev tarafından 07/Mar/13 16:24 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 4582 Toplam Mesaj: 48