Samsung Note II Kullanan Var Mı? Yada S3 Ve Note II Arasında Cok Fazla Fark Var Mı? (Boyutlar Hariç)
-
MaviGozluDev bunu yazdısuhatuna bunu yazdı5Agustos1921 bunu yazdınote2 al al al al al.
tüket tüket tüket.
kırbaçla kırbaçla...
suha :d'' kırbaçla kırbaçla... '' (Süha Bunu Beğendi...) :)
kaça alcan note2 yi alırsan hakaten? bide nerden ? hiç araştırdın mıedit : bide s3 ü ver s3 ü ver ekle oraya ;:d
:D
Araştırdım sacma fıyatlar var :D
Ama bir ihtimal daha var belki S3 ü vermem MaviGozluDev Hocam :) Eger ki cihazı alabılırsem 1 yada 1,5 ay sonra alayım dıyorum , S3 ü hanıma verıp kendıme Note II yada S4 alayım dıyorum ... Şuanda Note arastırmasındayım :) 1 hafta sonra S4 ü de bır gorelım :)
Eğer ki S4 ün gercek özellikleri buysa :) Zaten note da kalsın :D
Yeni Samsung Galaxy S 4 Özellikleri:
- Ekran 5 inch, 720 p
- İşlemci 4 çekirdek Qualcomm Snapdragon S4 Pro (2,0 GHz dört çekirdekli işlemci,)
- 3GB RAM
- 13 MP kamera araka HD ön bakan kamera 1.9 megapiksel.
- Telefon 32GB, 64GB ve 128 GB bellek varyantları olması bekleniyor
- 3200 mAh büyük pil ve Skype sertifikalı
- Diğer teknik detayları ise henüz kesinleşmedi.
Samsung galaxy s4 concept videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=fkkYbPMiU8g&feature=player_embedded -
Note2 hayalimdeki telefon canavar gibi çalışıyor mübarek :D
-
S3 u zatb eldencikarmicaksan bu konudan cikiyorum ben :) note2 almasanda olur bnm icin artik :):)
s4 haftaya mi cikiyo ya da sadece tanitiliyo mi.? Bu ay icinde satisa cikiyosa super bu ay sonu bi yurtdisi olayi var super denk gelir eger cikiyosa satisa :)
-
Konuyla alakasız olacak belki ama ben de Grand Galaxy'nin çıkmasını bekliyorum. Türkiye geliş tarihini bilen var mı? :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
S3 u zatb eldencikarmicaksan bu konudan cikiyorum ben :) note2 almasanda olur bnm icin artik :):)
s4 haftaya mi cikiyo ya da sadece tanitiliyo mi.? Bu ay icinde satisa cikiyosa super bu ay sonu bi yurtdisi olayi var super denk gelir eger cikiyosa satisa :)
Walla 15 mart ta tanitilacakti sanirim :)
-
RaNGeR bunu yazdı
Konuyla alakasız olacak belki ama ben de Grand Galaxy'nin çıkmasını bekliyorum. Türkiye geliş tarihini bilen var mı? :)
GrandGalaxy ne hacim ya :)
-
suhatuna bunu yazdı
GrandGalaxy ne hacim ya :)
Çift sim kartlı olarak bulabildiğim en kullanışlı cep telefonu. Tek hatlı telefonlar ile mi karşılaştırıyorsunuz bilemiyorum.