Samsung S3 Mü? - İphone5 Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2010
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

    Hocalar konuyu baltalamak gibi olmasında yeni konu açmayim dedim


    s III bataryalı kılıf kullanan varmı ?

    Bana lazım böyle bişey. Kullanan varsa neden alabileceğimi söylesin. istanbuldayım. Yurtdışından getirtmek zorunda kalmayayım...

    ben buldum 100 lira dedide performans olarak nasıl ? gerckten işe yararsa alacam.

    nerede var hocam. Söyle de alıp deneyip test edeyim. Sana yazarım sonucu. Ben birinde gördüm.Arkadaşın babasında. O yurt dışından gelen bir misafirinden almış onu. Ona da durumu bir sorucam göürünce..

    hocam adana'da telefon aksesuarları satan bir dükkana girdim sordum var dedi baktım taktı işte.önce telefonun kendi bataryasını harcıyormuş sonra direk otomatik olarak diğeri devreye giriyormuş telefonunki bitince ikisinin şarjı bitince şarj aletini kılıftaki sokete takıyorsun önce telefonu dolduruyor sonra kılıftakini dolduruyormuş.

    acaba performans nasıldır 1 gün gidermi :D

    Bonubon.com da79 tl diyor. İndirim kuponu varmı kimsede ? onu kullanıp alalım...


    opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2011
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı

    ben teknik muhabbet anlattığım halde anlamıyor hocam insanlar.

    ios çift çekirdek - stabil

    android 4 çekirdek - stabil

    ios uygulamalar kaliteli - standart telefonlar ve donanımlar

    android dandik uygulamalar - zilyon tane donanım ve ekran çözünürlüğü

    ios uygulamalara karşı kişisel bilgi güvenliğini koruyor

    android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xianqing.game.Parking3D&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS54aWFucWluZy5nYW1lLlBhcmtpbmczRCJd - izinler tabına bakın

    ios - daima öncelikli apps

    android - ios app tutarsa android versiyonu yazılır

    iphone - mükemmel dokunmatik

    samsung,htc vs - iphone a göre vasat dokunmatik

    onlarca şey yazabilirim..

    Hocam HTC kullanan olarak sölüyorum Dokunmatiği kötü değil aksine mükemmel ki TBT'De vardır HTC kullanan sorabilirsin Samsung'ta kullandım İphone'da Donanımla işletim sistemini bi ayırarak konuşalım Samsung demek Android demek değil :) İphone'a kötü bir telefon demiyorum yanlış anlaşılmasın iyi telefon fakat bana yetersiz kaldı oyüzden ama bence samsung'u ve HTC'yi kötüleme özellikle HTC'yi yıllardır bu işin içindeler türkiye pazarında son yıllarda görünmeye başladı


    Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2012
    Erkek

    Yanı SONUC? :)


    İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2008
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı

    ornegin : http://phandroid.com/2012/06/19/samsung-releases-samsung-galaxy-s3-source-code-for-att-and-t-mobile-variants-let-the-roms-hit-our-phones/

    indir kendine gore duzenleme yap. Samsung for developers serisinden ROM icin sourcelara erisip istedigin gibi derliye bilirsin.

    Ornegin ben telefonu calisanlarima vereceksem marketi kapatip oyle derliye bilirim.

    bu ornek ilk aklima gelen; android mi iphone mu degil mevzu. eger oyle ise ios ile bir halt yiyemezsin sadece o donanima ozel bir sey. APPLE seni zukcem dese bir halt diyemezsin.

    örnek çok yanlış olmuş,

    ios da default geliyor o özellik :P

    beyler eğer programcılığa girecekseniz girelim.

    girmiyorsanız da sorularıma cevap please

    Iphone'da kendine ozel rom dizayn edebiliyormusun anlamadim bunu ? Marketin yetkisini kapatmaktan bahsetmiyorum; jailbreak yapip geri acarsin onu. Tamamen sistemden kaldirmaktan bahsediyorum. bir daha yuklenmiyecek sekilde.

    ki dedigim gibi bu sadece bir ornek aklina ne gelirse. istersen sadece SMS alsin sms atamasin :) istersen belli bir lokasyonun disina ciktiginda tel calismasin; yada ofis icinde isen wireless'den voip'den ciksin telefon konusmalarina ve bunlari root sifresi ile gomulu yapacaksin bir daha her dondurulunup icerigi degistirilemeyecek.

    Kendi istegine gore sekillendirdigin bir heykel ile ustune sticker yapistirabildigin bir celik kasayi karsilastiriyorun

    hocam dediğin şeye bak, jailbreak yapıp açarmış. o zaman senin aletede başka rom yükler yine açar sonu mu var bu işin :)

    bu arada jb yapıp içine dediğin her şeyi koyabilirsin. yani custom yapabilirsin rahat bir şekilde :)

    1. Rom yukleyememesini sagliya biliyorsun.

    2. Jb yasal mi ?

    1. bunu engelleyemezsin :) her türlü kırılır
    2. jb yasal olmasa apple 1 if ile engellerdi her şeyi :)

    - xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı
    garga bunu yazdı

    ya sharpcim kardesim bende her boka kod yazdim simdi burda bi sen bu islerden anliyormussun gibi hava atmiyalim bence.

    yinede android diyorum, tutturmussun kisitlanmiyorum kisitlanmiyorum diye... ne yazdin peki bi anlatta bilelim, oyun moyun cikarsa simdi bende sana gulerim o zaman.

    unutmaki ayni soruyu bende sana sorabilirim, iphone da yapip androidde yuz milyon daha iyisini yapamayacagin ne var allah askina bir soylermisin bakalim?

    (simdi push notification diyeceksin dogrudur buyuk sorundu ama yine, eskiden aynen play storeun eskiden kotu olmasi gibi, artik degil sadece push degil bir suru turlu pusht notifikasyon yapma yontemi var artikin androidde, ki kendininkinide yapabilirsin eger cok istiyosan, hem bende iphone var push notification gordummu direk "dont allow" diyorum cunku developter icin guzel kullanici icin boktan bi durum bence push..)

    jailbreak olayi ayri tabi, adam alir iphone jb yapar anasini aglatir ona bisey demem.

    app store demissin, play stora cer cop tutturmussun gidiyor, hicte cer cop falan degil sen 5 sene oncesinden bahsediyorsun eger farkinda degilsen yeni bir telefon al ve play store gir son 2 yildir sikip atiyor her konuda her kaliteye uygun hem beles hem parali her seyi bulabilecegin bir store iste bi bok fark yok bosuna aglamayin yani appstoreee appstoreee diye...  pazar payi falan diyosun, oda %30 aliyor digeride, haa dersin app store da daha fazla gerizekali mal var bi boktan anlamadan basiyor indiyors uygulamayi daha fazla kazaniyorsun o zaman anlarim ok derim yani :)

    kendine guvenen alsin yazsin iphone uygulamasi diyosunda, tassaklarima cok guveniyorum, ama kusura bakma buda benim gorusum;

    "apple'da calismayip salt apple'a kod yazan bence koyundur..."

    ha dersinki tum mobillere olsun android olsun apple olsun tum uygulamalar olsun o yuzden appleada yazarsin o gayet mantikli tabi... ama birAndroid 4.1 (Jelly Bean) isletim sistemi degilde  iOS 6 isletim sistemi diyorsaniz vallahi billahi sorun var sizde.

    ki en basitinden iOSde versyon guncellemesi yapip sonra geri donmen imkansiz :D yani bu en basitinden bi ornek APPLE ILE NELER YAPAMAYACAGIN konusunda.

     

    edit:

    bi de karar verdim, eger su applein bu kadar iyi olmasini teknik ozelliklere bagliyorsaniz, aci bir gercegi apple ve iphone un bu kadar sukse yapmasini, EVET o beyenmeyip kabul etmediginiz olduguna inanmadiginiz ozenti erkek ve ozellikle bayanlar oldugunu kabul etmiyorsaniz ben kesinlikle bu tarz tartismalara girmeme karari aldim. sanki o ozentilik sadece turkiyedeymis gidi davraniyorsunuz ama tum dunyada iphoneun ciddi (ki ciddi derken rakkamsal acidan %60a varan oranda kullanicisi demek istiyorum) kullanicisi, EVET, ozenti genclerdir bunu ilk once bi kabul edelim sonra tartisiriz gerisini... sokakta the neeewww iphone diye ciglik atan guzel karilar, babasina bana yeni iphone bana yeni iphone diye aglayan 14 yasinda veletler olmasa iphone iphone olmaz ne burda ne amarikada ne baska bi yerde.

    sonunda bi arkadaş geldi, neredesin hoca onlarca mesajda bi android developer gelsin diye bekledim.

    şimdi öncelikle diğer konularımda app store dan gelen parayı koymuştum, oyunum yok henüz :)

    iphone KULLANMADAN ve IPHONE uygulaması yazmadan burada konuşmanın pek bi anlamı yok.

    1. objective-c dünyanın en kolay dillerinden biri. eğer 2 haftada kapamıyorsan boşuna yazılımcıyım diye gezmeyin bence.
    2. bi kere boş beleş iddaalar atmayalım. ben hiç bir zaman ios da 304204923 tane şey yaparken androidde yapamazsın demedim. o yüzden "allaşkına söyle hacılı cümleni es geçiyorum"
    3. android developer push atmaya uğraşırken uygulama bitirip app store a koyduğum oldu. android 2.4 de geliyo 4.5 de gelmiyor (temsili versiyonlar). ki hala gelmiyordur.
    4. microsofta çalışmayıp .net yazmakta koyunluk, bu mantıkla seni kutladım walla hocam. java çok özgür ya :) java her platformda çalışırım diyor ama çalıştırmak istersen bir çok şey sorun çıkartıyor.windows da çalışan uygulama javada çakıyor vs.. ismi güzel olduğu için severim ama
    5. ios güncellemesi yapıp geri alabilirsin,  eğer elindeki aletten haberin yoksa yapacak bir şey yok. evine gelip apple yetkilileri gelip downgrade yapmana yardım etmiyor bunu kasıt ediyorsun herhalde ? :)
    6. ahahaaha hacım size çok koymuş bu iphone muhabbeti. aynı mesaj içinde hem developerlığa soyunmuşun hem sosyal tespit yapmışsın (dünya çapında uuu). size sabahtan beri diyorum konuları karıştırmayın ya yazılım ya kullanıcı. neyse bunlar yeterli sanırım

    abi anlamiyosun galiba, iphone kullandim uygulamada yazdim diyorum... kralinida yazarim diyorum.

    1. objective de biliyorum merak etme. ayrica ben yazilimci degilim, oturup bana soylenen kodu yazmiyorum, bulundugum takimda kimin ne yazacagina ve kendimin ne yazacagina karar veren benim.

    2. abi sen degilmiydin androidde yapip ioste yapamadiginiz ne var, nasil kisitlaniyorsunuz diye burda sorular yagdiran ben mi karistirdim??? sen benim sorumu es gecersen ben seni tumden es gecerim, adam gibi soyle iphoneda yapip androidde yapamadigin ne var???

    3. :D yahu beni guldurme push applein kendi iphone,ipad,ipodlari icin urettigi bi sey niye illa anrdoiddede olmali diye sen kendin komplex etmissin, sonra aaa bak push notifikasyonu kopyalamislar diye agliyacaktiniz, binbir turlu notifikation yontemi var push a kisitli degilsin bu acidan niye bakmiyorsun anlamadim. pushun herhangi bir andoid versyonuna gelecegine sanmiyorum bu bile sikine sallamadigi anlamina gelir cunku isteseler 10 saniye surmez aynisini yapmasi. hem push bok gibi kullanicinin hosuna giden bisey gibi gostermeyelim...

    4. ben java cok ozgur falan demedim, onlar yine senin komplexin oluyor. ki androidde duz java yazildigini saniyorsan hicbisey bilmeyen sensin demektir. microsofta calismayip .nete kod yazmak hicte koyunluk olmaz :) ne demek istedigimi anlamak istemiyorsan sana bisey diyemem, appstorea yazip ayda 10bin yuro kazaniyorsan o zaman androidede ayda toplam 20bin yuro kazan diyorum, salt apple yazarsan koyunsundur diyorum ve 1 saat degil ama bi 10 saat dusunursen bu konuda birazda bakis acini degistirirsen ne demek istedigimi anlayacagindan eminim. salt apple a kod yazarak apple yazilimcisi olmaz direk ve dumduz bir sekilde apple kullanicisi olursun :) yani musteri olursun apple komunitisine katki saglayan biri olmazsin... 

    5. ios guncellemesi, macos guncellemesi yaparak sonrada geri alamazsin, aletin amina koymadan ve tum dosyalarini kaybetmeden ios veya macos downgrade edin banada gosterin elinizi opecem...

    6. valla bana kimse koymadi, kod yazarak bok gibide parami kazaniyorum, hic bir sikintimda yok... developerliga da sosyal analizede soyunmuyorum zaten developerim ve yasadigim cevreyi irdeleyen normal bir beynim var (evet dunya capinda vuuu)... bu soylediklerin hicbiseye yetmez hicbisey kanitlamaz...

    ne ne tarz bi program veya kod yazdigini aciklamissin ayrinti vermissin, ne elle tutulur bisey soyluyorsun acicasi. millete iphone alip macbook alip adam gibi apple kod yazmadan yorum yapmayin diye hava basiyorsunda acaba sen soyle alip saglam bir android uygulamasi yazdinmi ? her hangi bir s2 veya s3 te bir htc one xte bir galaxy tab yada nexus 7de test ettinmi, andoridde ben anasini aglatiyorum su an yazdigim uygulamalar normal ugrulamalarda degil hani, bluetooth, gps, GUI her boku kullanan ortaya karisik anormal bisey yaziyorum ve biliyorumki bunlarin zerresini bile iphoneda yapamazdim... ama yapamamam benim beceriksizligim senin gozunde :D bastan asagi sacmalik bu. 

    bide gercekten inanamiyorum ama jailbreak apple destekli olmasa bir if le engellerdi diyebilecek kadar cahilsen cidden konusmayalim. jailbreak olmamasi icin her allette her versonda gotlerini yirtiyor adamlar, jb olan bir alet kesinlikle apple in sikinde degil, jb applein asla ve asla destek vermedigi ve vermeyecegi biseydir milleti yanlis yonlendirme...

    sahatuna kardesim sende git iphone 5 al bence :D rahat edersin... burda ios ve android degilse konu S3 mu iphone5 mi ise konumuz valla soyle bisey iphone 5 gelecekten gelme bi oyuncak havasi var, s3 hayvan gibi alet yani bu kopek beslemek gibi bisey :) gidip 10 santim boyunda cav cav havlayan bi sus kopegide alabilirsin, guzel bi st bernardda alabilirsin. sen sececeksin... ios iphone ustunden baska yerde calismiyor o yuzden apple i savunan herkesin su "bir telefonda baska diger telefonda baska calisiyooo bok gibi" suclamasida yine sacma ve adice, sen madem iphone uzerinde iosi savunuyorsun o zaman adamda gelir s3 userinde andoidi savunur bu bu kadar basit anlamasi zor degil...

    sahatune iphone 5 alabilirsin ama parana yazik pesin pesin bunu kabul edeceksin, cok paran yok colugun cocugun var bosa harcayacak paran yoksa s3 al, ha cooookk paran ver sikinde degilse nereye harcadigin 2sinede alacaksin sikayet etmeyeceksin. ama s3 mu iphone 5 mi diye sorarsan ben yine s3 diye tuttururum abi, olay budur.

    garga tarafından 03/Eki/12 04:09 tarihinde düzenlenmiştir

    anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2008
    Erkek
    garga bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı
    garga bunu yazdı

    ya sharpcim kardesim bende her boka kod yazdim simdi burda bi sen bu islerden anliyormussun gibi hava atmiyalim bence.

    yinede android diyorum, tutturmussun kisitlanmiyorum kisitlanmiyorum diye... ne yazdin peki bi anlatta bilelim, oyun moyun cikarsa simdi bende sana gulerim o zaman.

    unutmaki ayni soruyu bende sana sorabilirim, iphone da yapip androidde yuz milyon daha iyisini yapamayacagin ne var allah askina bir soylermisin bakalim?

    (simdi push notification diyeceksin dogrudur buyuk sorundu ama yine, eskiden aynen play storeun eskiden kotu olmasi gibi, artik degil sadece push degil bir suru turlu pusht notifikasyon yapma yontemi var artikin androidde, ki kendininkinide yapabilirsin eger cok istiyosan, hem bende iphone var push notification gordummu direk "dont allow" diyorum cunku developter icin guzel kullanici icin boktan bi durum bence push..)

    jailbreak olayi ayri tabi, adam alir iphone jb yapar anasini aglatir ona bisey demem.

    app store demissin, play stora cer cop tutturmussun gidiyor, hicte cer cop falan degil sen 5 sene oncesinden bahsediyorsun eger farkinda degilsen yeni bir telefon al ve play store gir son 2 yildir sikip atiyor her konuda her kaliteye uygun hem beles hem parali her seyi bulabilecegin bir store iste bi bok fark yok bosuna aglamayin yani appstoreee appstoreee diye...  pazar payi falan diyosun, oda %30 aliyor digeride, haa dersin app store da daha fazla gerizekali mal var bi boktan anlamadan basiyor indiyors uygulamayi daha fazla kazaniyorsun o zaman anlarim ok derim yani :)

    kendine guvenen alsin yazsin iphone uygulamasi diyosunda, tassaklarima cok guveniyorum, ama kusura bakma buda benim gorusum;

    "apple'da calismayip salt apple'a kod yazan bence koyundur..."

    ha dersinki tum mobillere olsun android olsun apple olsun tum uygulamalar olsun o yuzden appleada yazarsin o gayet mantikli tabi... ama birAndroid 4.1 (Jelly Bean) isletim sistemi degilde  iOS 6 isletim sistemi diyorsaniz vallahi billahi sorun var sizde.

    ki en basitinden iOSde versyon guncellemesi yapip sonra geri donmen imkansiz :D yani bu en basitinden bi ornek APPLE ILE NELER YAPAMAYACAGIN konusunda.

     

    edit:

    bi de karar verdim, eger su applein bu kadar iyi olmasini teknik ozelliklere bagliyorsaniz, aci bir gercegi apple ve iphone un bu kadar sukse yapmasini, EVET o beyenmeyip kabul etmediginiz olduguna inanmadiginiz ozenti erkek ve ozellikle bayanlar oldugunu kabul etmiyorsaniz ben kesinlikle bu tarz tartismalara girmeme karari aldim. sanki o ozentilik sadece turkiyedeymis gidi davraniyorsunuz ama tum dunyada iphoneun ciddi (ki ciddi derken rakkamsal acidan %60a varan oranda kullanicisi demek istiyorum) kullanicisi, EVET, ozenti genclerdir bunu ilk once bi kabul edelim sonra tartisiriz gerisini... sokakta the neeewww iphone diye ciglik atan guzel karilar, babasina bana yeni iphone bana yeni iphone diye aglayan 14 yasinda veletler olmasa iphone iphone olmaz ne burda ne amarikada ne baska bi yerde.

    sonunda bi arkadaş geldi, neredesin hoca onlarca mesajda bi android developer gelsin diye bekledim.

    şimdi öncelikle diğer konularımda app store dan gelen parayı koymuştum, oyunum yok henüz :)

    iphone KULLANMADAN ve IPHONE uygulaması yazmadan burada konuşmanın pek bi anlamı yok.

    1. objective-c dünyanın en kolay dillerinden biri. eğer 2 haftada kapamıyorsan boşuna yazılımcıyım diye gezmeyin bence.
    2. bi kere boş beleş iddaalar atmayalım. ben hiç bir zaman ios da 304204923 tane şey yaparken androidde yapamazsın demedim. o yüzden "allaşkına söyle hacılı cümleni es geçiyorum"
    3. android developer push atmaya uğraşırken uygulama bitirip app store a koyduğum oldu. android 2.4 de geliyo 4.5 de gelmiyor (temsili versiyonlar). ki hala gelmiyordur.
    4. microsofta çalışmayıp .net yazmakta koyunluk, bu mantıkla seni kutladım walla hocam. java çok özgür ya :) java her platformda çalışırım diyor ama çalıştırmak istersen bir çok şey sorun çıkartıyor.windows da çalışan uygulama javada çakıyor vs.. ismi güzel olduğu için severim ama
    5. ios güncellemesi yapıp geri alabilirsin,  eğer elindeki aletten haberin yoksa yapacak bir şey yok. evine gelip apple yetkilileri gelip downgrade yapmana yardım etmiyor bunu kasıt ediyorsun herhalde ? :)
    6. ahahaaha hacım size çok koymuş bu iphone muhabbeti. aynı mesaj içinde hem developerlığa soyunmuşun hem sosyal tespit yapmışsın (dünya çapında uuu). size sabahtan beri diyorum konuları karıştırmayın ya yazılım ya kullanıcı. neyse bunlar yeterli sanırım

    abi anlamiyosun galiba, iphone kullandim uygulamada yazdim diyorum... kralinida yazarim diyorum.

    1. objective de biliyorum merak etme. ayrica ben yazilimci degilim, oturup bana soylenen kodu yazmiyorum, bulundugum takimda kimin ne yazacagina ve kendimin ne yazacagina karar veren benim.

    2. abi sen degilmiydin androidde yapip ioste yapamadiginiz ne var, nasil kisitlaniyorsunuz diye burda sorular yagdiran ben mi karistirdim??? sen benim sorumu es gecersen ben seni tumden es gecerim, adam gibi soyle iphoneda yapip androidde yapamadigin ne var???

    3. :D yahu beni guldurme push applein kendi iphone,ipad,ipodlari icin urettigi bi sey niye illa anrdoiddede olmali diye sen kendin komplex etmissin, sonra aaa bak push notifikasyonu kopyalamislar diye agliyacaktiniz, binbir turlu notifikation yontemi var push a kisitli degilsin bu acidan niye bakmiyorsun anlamadim. pushun herhangi bir andoid versyonuna gelecegine sanmiyorum bu bile sikine sallamadigi anlamina gelir cunku isteseler 10 saniye surmez aynisini yapmasi. hem push bok gibi kullanicinin hosuna giden bisey gibi gostermeyelim...

    4. ben java cok ozgur falan demedim, onlar yine senin komplexin oluyor. ki androidde duz java yazildigini saniyorsan hicbisey bilmeyen sensin demektir. microsofta calismayip .nete kod yazmak hicte koyunluk olmaz :) ne demek istedigimi anlamak istemiyorsan sana bisey diyemem, appstorea yazip ayda 10bin yuro kazaniyorsan o zaman androidede ayda toplam 20bin yuro kazan diyorum, salt apple yazarsan koyunsundur diyorum ve 1 saat degil ama bi 10 saat dusunursen bu konuda birazda bakis acini degistirirsen ne demek istedigimi anlayacagindan eminim. salt apple a kod yazarak apple yazilimcisi olmaz direk ve dumduz bir sekilde apple kullanicisi olursun :) yani musteri olursun apple komunitisine katki saglayan biri olmazsin... 

    5. ios guncellemesi, macos guncellemesi yaparak sonrada geri alamazsin, aletin amina koymadan ve tum dosyalarini kaybetmeden ios veya macos downgrade edin banada gosterin elinizi opecem...

    6. valla bana kimse koymadi, kod yazarak bok gibide parami kazaniyorum, hic bir sikintimda yok... developerliga da sosyal analizede soyunmuyorum zaten developerim ve yasadigim cevreyi irdeleyen normal bir beynim var (evet dunya capinda vuuu)... bu soylediklerin hicbiseye yetmez hicbisey kanitlamaz...

    ne ne tarz bi program veya kod yazdigini aciklamissin ayrinti vermissin, ne elle tutulur bisey soyluyorsun acicasi. millete iphone alip macbook alip adam gibi apple kod yazmadan yorum yapmayin diye hava basiyorsunda acaba sen soyle alip saglam bir android uygulamasi yazdinmi ? her hangi bir s2 veya s3 te bir htc one xte bir galaxy tab yada nexus 7de test ettinmi, andoridde ben anasini aglatiyorum su an yazdigim uygulamalar normal ugrulamalarda degil hani, bluetooth, gps, GUI her boku kullanan ortaya karisik anormal bisey yaziyorum ve biliyorumki bunlarin zerresini bile iphoneda yapamazdim... ama yapamamam benim beceriksizligim senin gozunde :D bastan asagi sacmalik bu. 

    bide gercekten inanamiyorum ama jailbreak apple destekli olmasa bir if le engellerdi diyebilecek kadar cahilsen cidden konusmayalim. jailbreak olmamasi icin her allette her versonda gotlerini yirtiyor adamlar, jb olan bir alen kesinlikle apple in sikinde degilsin, jb applein asla ve asla destek vermedigi ve vermeyecegi biseydir milleti yanlis yonlendirme...

    sahatuna kardesim sende git iphone 5 al bence :D rahat edersin... burda ios ve android degilse konu S3 mu iphone5 mi ise konumuz valla soyle bisey iphone 5 gelecekten gelme bi oyuncak havasi var, s3 hayvan gibi alet yani bu kopek beslemek gibi bisey :) gidip 10 santim boyunda cav cav havlayan bi sus kopegide alabilirsin, guzel bi st bernardda alabilirsin. sen sececeksin... ios iphone ustunden baska yerde calismiyor o yuzden apple i savunan herkesin su "bir telefonda baska diger telefonda baska calisiyooo bok gibi" suclamasida yine sacma ve adice, sen madem iphone uzerinde iosi savunuyorsun o zaman adamda gelir s3 userinde andoidi savunur bu bu kadar basin anlamasi zor degil...

    sahatune iphone 5 alabilirsin ama parana yazik pesin pesin bunu kabul edeceksin, cok paran yok colugun cocugun var bosa harcayacak paran yoksa s3 al, ha cooookk paran ver sikinde degilse nereye harcadigin 2sinede alacaksin sikayet etmeyeceksin. ama s3 mu iphone 5 mi diye sorarsan ben yine s3 diye tuttururum abi, olay budur.

    senin kafan çalışmıyor hoca dediklerimi anlamıyorsun. pm olmak bir bok değil önce bunu anla :) sen kendini çok üstün görmüşün 2 karar veriyorsun diye.

    1 if den kastım (pm adamın tak anlaması lazım.),

    jailbreakli telefonlara

    app indirtmezler,push desteği vermezler, gps i kapatırlar, yani adamın 1 if ine bakar :) jailbreak dolaylı yoldan engellenmiş olur sonuçta appleın sunucularını hackleyecek halin yok.

    bluetoothlu uygulama mı uçarlı kaçarlı? güldürme hoca lütfen. ben burada sana yazdığım uygulamaları public etmek zorunda veya açıklamak zorunda değilim.

    tüm yazdığın şeyler soyut şeyler. Push notification sinir bozucu diyorsun, sen push u uçarlı kaçarlı uygulamarında reklam için kullanmışsan ve sürekli tacizci uygulamalar indiriyorsun demektir. push notification ı tam anlamıyla kullanabilecek bi zeka belirtisi gösermiyorsun zaten.

    seni tekrar pmcilik oyununa dönmeye davet ediyorum ^^


    - xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2012
    Erkek

    usta yazılanlar çizilenler örnek verilenler  hepsi önemli ama iphone 5 3.500tl türkiyede 

    yazık değilmi o paraya  1 adet iphone 4s 1 adet galaxy s3 alırsın

    her iki modelide aynı anda  kullanma  olanağın olur  ayrıca xperia s ve arc serisini bi dene derim dünya para vermene gerek yok  hem şarj hem performans  xperialarda  10 numara  ben xperia  arc kullanıyorum  çokta memnunum şarjı da çok iyi gidiyor  müzik kalitesi zaten sony internet hızı olağanüstü.


    maycamp85
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2012
    Erkek
    maycamp85 bunu yazdı

    usta yazılanlar çizilenler örnek verilenler  hepsi önemli ama iphone 5 3.500tl türkiyede 

    yazık değilmi o paraya  1 adet iphone 4s 1 adet galaxy s3 alırsın

    her iki modelide aynı anda  kullanma  olanağın olur  ayrıca xperia s ve arc serisini bi dene derim dünya para vermene gerek yok  hem şarj hem performans  xperialarda  10 numara  ben xperia  arc kullanıyorum  çokta memnunum şarjı da çok iyi gidiyor  müzik kalitesi zaten sony internet hızı olağanüstü.

    Hocam Sony asla sevmedım sevemem gibi de bır hıs var ıcımde ...
    Çok samımı bırr arkadasım var ve xperia arc s kullanıyor her memnunmusun dedıgımde aldıgım cevap ''Cihaz guzel ama sarjı aksamı gormuyor amk'' oluyor :)

    Iphone 4s dersen zaten kulandım bılıyorum ne oldugunu ...
    İphone 5 dersen yurtdısı alıcam 3.500 TL gıbı bır fıyata degıl 2.200 TL ye alıcam artı S2 de kullandım şarjdan sıkıntılıydım 4s te de sarjdan sıkıtılıydım... Ama S3 ü de gordum ip5 i de gordum ikisi de guzel gozukuyor bilmiyorum ıkısının arasında kaldım...!


    İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2010
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    maycamp85 bunu yazdı

    usta yazılanlar çizilenler örnek verilenler  hepsi önemli ama iphone 5 3.500tl türkiyede 

    yazık değilmi o paraya  1 adet iphone 4s 1 adet galaxy s3 alırsın

    her iki modelide aynı anda  kullanma  olanağın olur  ayrıca xperia s ve arc serisini bi dene derim dünya para vermene gerek yok  hem şarj hem performans  xperialarda  10 numara  ben xperia  arc kullanıyorum  çokta memnunum şarjı da çok iyi gidiyor  müzik kalitesi zaten sony internet hızı olağanüstü.

    Hocam Sony asla sevmedım sevemem gibi de bır hıs var ıcımde ...
    Çok samımı bırr arkadasım var ve xperia arc s kullanıyor her memnunmusun dedıgımde aldıgım cevap ''Cihaz guzel ama sarjı aksamı gormuyor amk'' oluyor :)

    Iphone 4s dersen zaten kulandım bılıyorum ne oldugunu ...
    İphone 5 dersen yurtdısı alıcam 3.500 TL gıbı bır fıyata degıl 2.200 TL ye alıcam artı S2 de kullandım şarjdan sıkıntılıydım 4s te de sarjdan sıkıtılıydım... Ama S3 ü de gordum ip5 i de gordum ikisi de guzel gozukuyor bilmiyorum ıkısının arasında kaldım...!

    HTC One X+ öneriyorum quadrant testlerde s3ü geçiyor herşey quadrant değildir ama :) Jelly beanli bu cihaz tabi s3ede jelly bean gelince birşeyler olabilir :) HTC Sense i çok seviyorum ben :)

    OnLyGoDCaNStoPMe tarafından 02/Eki/12 18:08 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2012
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    maycamp85 bunu yazdı

    usta yazılanlar çizilenler örnek verilenler  hepsi önemli ama iphone 5 3.500tl türkiyede 

    yazık değilmi o paraya  1 adet iphone 4s 1 adet galaxy s3 alırsın

    her iki modelide aynı anda  kullanma  olanağın olur  ayrıca xperia s ve arc serisini bi dene derim dünya para vermene gerek yok  hem şarj hem performans  xperialarda  10 numara  ben xperia  arc kullanıyorum  çokta memnunum şarjı da çok iyi gidiyor  müzik kalitesi zaten sony internet hızı olağanüstü.

    Hocam Sony asla sevmedım sevemem gibi de bır hıs var ıcımde ...
    Çok samımı bırr arkadasım var ve xperia arc s kullanıyor her memnunmusun dedıgımde aldıgım cevap ''Cihaz guzel ama sarjı aksamı gormuyor amk'' oluyor :)

    Iphone 4s dersen zaten kulandım bılıyorum ne oldugunu ...
    İphone 5 dersen yurtdısı alıcam 3.500 TL gıbı bır fıyata degıl 2.200 TL ye alıcam artı S2 de kullandım şarjdan sıkıntılıydım 4s te de sarjdan sıkıtılıydım... Ama S3 ü de gordum ip5 i de gordum ikisi de guzel gozukuyor bilmiyorum ıkısının arasında kaldım...!

    HTC One X+ öneriyorum quadrant testlerde s3ü geçiyor herşey quadrant değildir ama :) Jelly beanli bu cihaz tabi s3ede jelly bean gelince birşeyler olabilir :) HTC Sense i çok seviyorum ben :)

    One X ve One S serilerını kullandım hocam :)
    Asıl One X degıl sen kullanmıyorsan One S i önerırım...
    One S çift çekirdek olamsına karsın , Dört çekirdeklı One X den daha hızı ve Stabıl calsııyor :)
    Artı daha kıbar , Artı bataryası daha uzun gıdıyor :) 


    İmza YOK !!!
Toplam Hit: 11979 Toplam Mesaj: 136