Samsung S3 Mü? - İphone5 Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    Cihaz olarak iPhone 5'in, s3'ün kesinlikle eline verdiğini söyleyebiliriz.

    Kamera, ekran, dayanıklılık, drop test, su testleri , benchmarklar , vs.. vs..

    ---

    Bunların dışında ekran s3'te geniş. Ben elime aldığımda rahat tutamıyorum. Bu kişisel görüş

    Bunların dışında seçilecek şey (cihaz olarak bakmayacaksak) yazılımdır.

    Ben geçen bu forumda android güncellemesi için çekilen çileyi görünce az olan android saygımda bitti. Yok s3 için jeli beri çıkmış hede hödö sony'de çıkmamış, ama turkcell için gımbıl tıngıl çıkmış.

    Eh be kardeşim .. Şu an kullanılan iPhoneların %90'ı son sürümü kullanıyor. hikaye.

    -------

    Cihazda iPhone öpmüş. Kullanım kolaylığında öpmüş.

    Geriye kalan suhatuna 'nın tercihi. Android'mi iOs'mu kararını ver.

    Forumda sayfalarca tartışıldı. 

    Benim için android koca bir balondan ibaret. Başkası içinse mükemmel kurtarıcı. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2010
    Erkek

    android dedimmi HTC One X de duracaksın da türkiyede tutmaz..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı
    senin kafan çalışmıyor hoca dediklerimi anlamıyorsun. pm olmak bir bok değil önce bunu anla :) sen kendini çok üstün görmüşün 2 karar veriyorsun diye.

    1 if den kastım (pm adamın tak anlaması lazım.),

    jailbreakli telefonlara

    app indirtmezler,push desteği vermezler, gps i kapatırlar, yani adamın 1 if ine bakar :) jailbreak dolaylı yoldan engellenmiş olur sonuçta appleın sunucularını hackleyecek halin yok.

    bluetoothlu uygulama mı uçarlı kaçarlı? güldürme hoca lütfen. ben burada sana yazdığım uygulamaları public etmek zorunda veya açıklamak zorunda değilim.

    tüm yazdığın şeyler soyut şeyler. Push notification sinir bozucu diyorsun, sen push u uçarlı kaçarlı uygulamarında reklam için kullanmışsan ve sürekli tacizci uygulamalar indiriyorsun demektir. push notification ı tam anlamıyla kullanabilecek bi zeka belirtisi gösermiyorsun zaten.

    seni tekrar pmcilik oyununa dönmeye davet ediyorum ^^

    evet abi kafam calismiyor salagim. esas sen anlatamiyorsun ne dedigini cunku bisey dedigin yok zaten bos beles anca laf... pm ne demek onuda bilmiyorum acikcasi hem kafam calismiyor hem cahilim... (benim bildigim tek pm tahribat pm)

    utanmasan jailbreak'i apple kendi yapiyor diyeceksin o konuya hic girmiyorum tek diyecegim engellesin o zaman gotu yiyorsa. sunuda unutmayin jailbreakli iphone iphone degildir bunu ben demiyorum apple diyor haberiniz olsun kafanizin kosesine bunu yazin artik kabullenin.

    simdi saldirilarina cevap vermeden once sunu soylemeliyim sen benim dediklerime istedigin kadar gulebilirsin gulmek sana serbest. 

    ilk once sunu acikca soylemem lazim, ben apple dusmani veyahut android fani degilim, arkadasada istiyorsa iphone 5 alabilecegini buyuk ihtimalle pisman olmayacagini ancak bosa harcayacak parasi yoksa s3 almasini tavsiye ettim, tekrar yazmama gerek yok heralde. ben apple'a koru korune asik android'e koru korune tu kaka diyene dusmanim bu boyle biline. benim iphoneumda var appleida kullanirim steve jobsuda severim ayrica.

    hicbir yazdigim soyut falan degil, benim ne bok yedigimi actigim birkac eski konudan takip edebilirsinki ben bunlari 2008-2009da bildigin nokia symbian ve j2me ile yaptim. o zaman o yaptiklarimi okuyup simdi androidde neler yapabilecegimi hayal etmek sana duser, sen daha ne programi yazdigini bile soylemeye utaniyorsun ben sana tenezzul edip 2 sayfa ne yaptigimi anlatmam. kala kala elinde apple i savunmak icin push notification kaldiysa gitte agla o zaman, push olmadigi icin androide veya android kullanan telefonlara tu kaka dersen birak sen aglama ben aglarim senin yerine.

    ben oyun oynamiyorum abi, 2006dan beri tek yaptigim is mobil programlama, 2008den beri tum hayatimi bu sayede kazaniyorum ki, bu arada evlendim falan fesmekan, dublinde yasamakda bayagi pahali ayrica. ben milyon kazanmiyorum benim bulundugum kurum, googlela, alcatelle, bell labsla projeler gelistiriyor sen bunlari ne oldugunu bir wikiden arastir once. yaptigimiz 10larca is var senin anlayabilecegin ve arkadaslarada ornek olabilecek soyle bisey soyleyebilirim; andoid bir cihazda opencvnin bayagi bir light versyonunu yapip SURF algoritmasi kullanarak sahne algilayici (scene detection) veya sahne ici ozellik aligilayici (feature detection) uygulamalar yaziyoruz... bunlarin ne oldugunu bir ogrenirsen oyle ahkam kesmedimi anlayabilirsin.

    bu sadece 1i yaptiklarimizin, bir suru buyuk sirketle calistik, ha buda kolelik baabinda degil, bulundugum kuruma senede 10milyonlarca euro finans saglaniyor bunlarin yapilmasi icin, bu sirketlerin mantigi bellidir ya parayi sana maas olarak vermek ve seni koyun gibi calistirmak isterler ya da (bunu yapamadiklari zaman) senin yaptigin ise para vererek kullanim hakkindan yararlanmak isterler, zamanla daha fazla para vererek kullanim hakkini alip kendi urunleri haline getirmek isterler... bla bla bla. dahada ayrinti zaten konunun asiri sapmasina sebep olur.

    cok canim sikildi tavrina :D, o yuzden, iddia ediyorum bizim bu yaptigimizin yuzde 10unu bile yapamazsin sen iphoneda ama senin iphoneda yaptiginin bin mislini ben kendim androidde yaparim, hodri meydan. (tabiki bu bir sacmaliktan ibaret cunku benim esime bile ayiracak vaktim kalmiyor, tahribata girip konu okuyup yazmam bile tum hayatimi mahvediyor o derece vaktim yok)

    ben hava atmiyorum, kendimi beyendigimde yok, hatta kendimi pek seven biri degilimdir acikcasi. unutmaki burda hava atan sendin, hava attigin sey ise bilgin degil, macbookunun olmasi iphonenun olmasi ve bunlara uygulama yazabilmendi, belkide bir sirkette developersin ve macbookunu bile sirketin veriyordur, app store uygulama koyup paracik kazanmakla otorite olunmaz. simdi bende sana diyorumki parasi olan herkes macbook alabilir iphone alabilir ve programlama biliyorsa uygulamada yazabilir, hava atacagin bisey kalmadi. sunu bil ben burda mobil konusunda hava atsam cogunu ezerim...

    garga tarafından 02/Eki/12 20:06 tarihinde düzenlenmiştir

    anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2010
    Erkek

    Bakalım bu arkadaş hangi cihazı alacak :)


    opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

    Bakalım bu arkadaş hangi cihazı alacak :)

    iphone 5 alıcak :)


    .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2010
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    maycamp85 bunu yazdı

    usta yazılanlar çizilenler örnek verilenler  hepsi önemli ama iphone 5 3.500tl türkiyede 

    yazık değilmi o paraya  1 adet iphone 4s 1 adet galaxy s3 alırsın

    her iki modelide aynı anda  kullanma  olanağın olur  ayrıca xperia s ve arc serisini bi dene derim dünya para vermene gerek yok  hem şarj hem performans  xperialarda  10 numara  ben xperia  arc kullanıyorum  çokta memnunum şarjı da çok iyi gidiyor  müzik kalitesi zaten sony internet hızı olağanüstü.

    Hocam Sony asla sevmedım sevemem gibi de bır hıs var ıcımde ...
    Çok samımı bırr arkadasım var ve xperia arc s kullanıyor her memnunmusun dedıgımde aldıgım cevap ''Cihaz guzel ama sarjı aksamı gormuyor amk'' oluyor :)

    Iphone 4s dersen zaten kulandım bılıyorum ne oldugunu ...
    İphone 5 dersen yurtdısı alıcam 3.500 TL gıbı bır fıyata degıl 2.200 TL ye alıcam artı S2 de kullandım şarjdan sıkıntılıydım 4s te de sarjdan sıkıtılıydım... Ama S3 ü de gordum ip5 i de gordum ikisi de guzel gozukuyor bilmiyorum ıkısının arasında kaldım...!

    HTC One X+ öneriyorum quadrant testlerde s3ü geçiyor herşey quadrant değildir ama :) Jelly beanli bu cihaz tabi s3ede jelly bean gelince birşeyler olabilir :) HTC Sense i çok seviyorum ben :)

    One X ve One S serilerını kullandım hocam :)
    Asıl One X degıl sen kullanmıyorsan One S i önerırım...
    One S çift çekirdek olamsına karsın , Dört çekirdeklı One X den daha hızı ve Stabıl calsııyor :)
    Artı daha kıbar , Artı bataryası daha uzun gıdıyor :) 

    One X+ dedim farkındaysan birkaç video izle ve gör Jelly Bean ve Sense 4.5 gayet stabil :)

    One X ve One S te şöyle bir fark var hocam

    Sen normal basit işlerde bile 4 çekirdeğin kullanıldığını düşünüyorsun heralde :)

    one x te 4 çekirdek sadece yük altına girildiği zaman çalışıyor tegra 3ün özelliği bu zaten 4+1 çekirdek

    o 4 çekirdek aynı anda çalışsa muhteşem perfomans alırsın fakat ona şarj dayandıramassın

    Zaten gelecek olan jelly bean güncellemesi o telefonları iyileştirecek şu anki 4.1 Sense bile iyiymiş :)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2008
    Erkek
    garga bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı
    senin kafan çalışmıyor hoca dediklerimi anlamıyorsun. pm olmak bir bok değil önce bunu anla :) sen kendini çok üstün görmüşün 2 karar veriyorsun diye.

    1 if den kastım (pm adamın tak anlaması lazım.),

    jailbreakli telefonlara

    app indirtmezler,push desteği vermezler, gps i kapatırlar, yani adamın 1 if ine bakar :) jailbreak dolaylı yoldan engellenmiş olur sonuçta appleın sunucularını hackleyecek halin yok.

    bluetoothlu uygulama mı uçarlı kaçarlı? güldürme hoca lütfen. ben burada sana yazdığım uygulamaları public etmek zorunda veya açıklamak zorunda değilim.

    tüm yazdığın şeyler soyut şeyler. Push notification sinir bozucu diyorsun, sen push u uçarlı kaçarlı uygulamarında reklam için kullanmışsan ve sürekli tacizci uygulamalar indiriyorsun demektir. push notification ı tam anlamıyla kullanabilecek bi zeka belirtisi gösermiyorsun zaten.

    seni tekrar pmcilik oyununa dönmeye davet ediyorum ^^

    evet abi kafam calismiyor salagim. esas sen anlatamiyorsun ne dedigini cunku bisey dedigin yok zaten bos beles anca laf... pm ne demek onuda bilmiyorum acikcasi hem kafam calismiyor hem cahilim... (benim bildigim tek pm tahribat pm)

    utanmasan jailbreak'i apple kendi yapiyor diyeceksin o konuya hic girmiyorum tek diyecegim engellesin o zaman gotu yiyorsa. sunuda unutmayin jailbreakli iphone iphone degildir bunu ben demiyorum apple diyor haberiniz olsun kafanizin kosesine bunu yazin artik kabullenin.

    simdi saldirilarina cevap vermeden once sunu soylemeliyim sen benim dediklerime istedigin kadar gulebilirsin gulmek sana serbest. 

    ilk once sunu acikca soylemem lazim, ben apple dusmani veyahut android fani degilim, arkadasada istiyorsa iphone 5 alabilecegini buyuk ihtimalle pisman olmayacagini ancak bosa harcayacak parasi yoksa s3 almasini tavsiye ettim, tekrar yazmama gerek yok heralde. ben apple'a koru korune asik android'e koru korune tu kaka diyene dusmanim bu boyle biline. benim iphoneumda var appleida kullanirim steve jobsuda severim ayrica.

    hicbir yazdigim soyut falan degil, benim ne bok yedigimi actigim birkac eski konudan takip edebilirsinki ben bunlari 2008-2009da bildigin nokia symbian ve j2me ile yaptim. o zaman o yaptiklarimi okuyup simdi androidde neler yapabilecegimi hayal etmek sana duser, sen daha ne programi yazdigini bile soylemeye utaniyorsun ben sana tenezzul edip 2 sayfa ne yaptigimi anlatmam. kala kala elinde apple i savunmak icin push notification kaldiysa gitte agla o zaman, push olmadigi icin androide veya android kullanan telefonlara tu kaka dersen birak sen aglama ben aglarim senin yerine.

    ben oyun oynamiyorum abi, 2006dan beri tek yaptigim is mobil programlama, 2008den beri tum hayatimi bu sayede kazaniyorum ki, bu arada evlendim falan fesmekan, dublinde yasamakda bayagi pahali ayrica. ben milyon kazanmiyorum benim bulundugum kurum, googlela, alcatelle, bell labsla projeler gelistiriyor sen bunlari ne oldugunu bir wikiden arastir once. yaptigimiz 10larca is var senin anlayabilecegin ve arkadaslarada ornek olabilecek soyle bisey soyleyebilirim; andoid bir cihazda opencvnin bayagi bir light versyonunu yapip SURF algoritmasi kullanarak sahne algilayici (scene detection) veya sahne ici ozellik aligilayici (feature detection) uygulamalar yaziyoruz... bunlarin ne oldugunu bir ogrenirsen oyle ahkam kesmedimi anlayabilirsin.

    bu sadece 1i yaptiklarimizin, bir suru buyuk sirketle calistik, ha buda kolelik baabinda degil, bulundugum kuruma senede 10milyonlarca euro finans saglaniyor bunlarin yapilmasi icin, bu sirketlerin mantigi bellidir ya parayi sana maas olarak vermek ve seni koyun gibi calistirmak isterler ya da (bunu yapamadiklari zaman) senin yaptigin ise para vererek kullanim hakkindan yararlanmak isterler, zamanla daha fazla para vererek kullanim hakkini alip kendi urunleri haline getirmek isterler... bla bla bla. dahada ayrinti zaten konunun asiri sapmasina sebep olur.

    cok canim sikildi tavrina :D, o yuzden, iddia ediyorum bizim bu yaptigimizin yuzde 10unu bile yapamazsin sen iphoneda ama senin iphoneda yaptiginin bin mislini ben kendim androidde yaparim, hodri meydan. (tabiki bu bir sacmaliktan ibaret cunku benim esime bile ayiracak vaktim kalmiyor, tahribata girip konu okuyup yazmam bile tum hayatimi mahvediyor o derece vaktim yok)

    ben hava atmiyorum, kendimi beyendigimde yok, hatta kendimi pek seven biri degilimdir acikcasi. unutmaki burda hava atan sendin, hava attigin sey ise bilgin degil, macbookunun olmasi iphonenun olmasi ve bunlara uygulama yazabilmendi, belkide bir sirkette developersin ve macbookunu bile sirketin veriyordur, app store uygulama koyup paracik kazanmakla otorite olunmaz. simdi bende sana diyorumki parasi olan herkes macbook alabilir iphone alabilir ve programlama biliyorsa uygulamada yazabilir, hava atacagin bisey kalmadi. sunu bil ben burda mobil konusunda hava atsam cogunu ezerim...

    pm - project manager

    projelerden utanıyor olsam niye bu kadar iddaalı konuşayım? ben ne zaman hava atmışım hoca? hangi mesajımda atmışım? çok çok yanlış anlıyorsun okuduklarını

    cidden o kadar işi yapan adamın ufku bu kadar dar olamaz,olmamalı. ios olmasaydı android olur muydu? olmazdı. eğer android gerçekten bir gün yazılım süreçlerini standarta bağlar, developer ı üzmezse ben gidip "ios da iyi android de iyi derim" senin verdiğin örnekler çok uç örnekler. apple babamın oğlu değil ama burada dünyanın kabul ettiği şeyi" android özgürlük agaaaa "ile satmaya çalışmayın.

    • ". ios guncellemesi, macos guncellemesi yaparak sonrada geri alamazsin, aletin amina koymadan ve tum dosyalarini kaybetmeden ios veya macos downgrade edin banada gosterin elinizi opecem..."

    burada o kadar iddaalısın ki.. eğer jailbreak varsa, shsh kaydı denen bir şey var makinenin amına koymadan rahatça "salak bir kullanıcı" bile yapabilir. eğer jailbreak yoksa dosyaların amına koyup oluyormuş :) (icloud denen bir şey var)- google search - ios downgrade without jailbreak

    • "3. :D yahu beni guldurme push applein kendi iphone,ipad,ipodlari icin urettigi bi sey niye illa anrdoiddede olmali diye sen kendin komplex etmissin, sonra aaa bak push notifikasyonu kopyalamislar diye agliyacaktiniz, binbir turlu notifikation yontemi var push a kisitli degilsin bu acidan niye bakmiyorsun anlamadim. pushun herhangi bir andoid versyonuna gelecegine sanmiyorum bu bile sikine sallamadigi anlamina gelir cunku isteseler 10 saniye surmez aynisini yapmasi. hem push bok gibi kullanicinin hosuna giden bisey gibi gostermeyelim..."

    androidde push var ve sorun orada. eğer push olmasaydı tamam ok. ama koyulmuş ve versiyon farklarında ÇALIŞMIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

    buraya hepsini yazarak tek tek cevaplanabilir. ama zaten vaktin az senin vaktini çalmıyorum.

    sana küçük ufkunda başarılar

    SharpShooter tarafından 02/Eki/12 20:29 tarihinde düzenlenmiştir

    - xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    "ios olmasaydı android olur muydu? olmazdı." vallahide olurdu billahide olurdu.

    yazılım süreci standarti var zaten su an, ama senin istedigin boyuttaki standart ancak ve ancak kisitlamalarla olur bunu anlamiyorsun, sen apple gibi olmasini istiyorsun bundan vazgec iste, 3 tane telefonu var applein ve bu 3 telefonda calisan bir isletim sistemi var, "andoid ve tum android cihazlar" apple kumesinden daha kucuk olamaz sadece daha buyuk olabilir, sadece bakis acini degistirmelisin.

     

    (apple babamın oğlu değil ama burada dünyanın kabul ettiği şeyi" android özgürlük agaaaa "ile satmaya çalışmayın.)

    vallahi bisey satmaya calistigim yok, sadece dogrulari soyluyorum.

    sharp abi, bak appleda uzman olabilirsin ama andoidde degilsin bunu her halinle ve yazdiginla belli ediyorsun, applei cok seviyor olabilirsin sana cok sey kazandirmisda olabilir ama andoidi kotulememen gerekir, bilmedigin biseyi elestirmemelisin.

    andoid ve samsung arasindaki ahenk su anda mukemmel ilerliyor ve gelecek acisinda cok seyler vaad ediyor hem kullaniciya hep developere lutfen bilgilerini update et bu konuda ve "iosda iyi andoid de iyi" de ya da demeye basla yavas yavas, lutfen, bak yalvariyorum...

    ------

    "buraya hepsini yazarak tek tek cevaplanabilir. ama zaten vaktin az senin vaktini çalmıyorum." - bunun icin gercekten tesekkurler, aslinda direk bana bisey yazmazsan bende kendimi tutup baska bisey yazmiyacagim konuya soz veriyorum, ok kabul ediyorum cidden takintiliyim tahribata yazdiklarim konusunda anlayis gosterin.

    (sene 2032)

    bana tahribatta kucuk ufuklu dediler bende dunyayi degistirdim. (ahahhahahhhaaaaaaa)

     


    anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2008
    Erkek
    garga bunu yazdı

    "ios olmasaydı android olur muydu? olmazdı." vallahide olurdu billahide olurdu.

    yazılım süreci standarti var zaten su an, ama senin istedigin boyuttaki standart ancak ve ancak kisitlamalarla olur bunu anlamiyorsun, sen apple gibi olmasini istiyorsun bundan vazgec iste, 3 tane telefonu var applein ve bu 3 telefonda calisan bir isletim sistemi var, "andoid ve tum android cihazlar" apple kumesinden daha kucuk olamaz sadece daha buyuk olabilir, sadece bakis acini degistirmelisin.

     

    (apple babamın oğlu değil ama burada dünyanın kabul ettiği şeyi" android özgürlük agaaaa "ile satmaya çalışmayın.)

    vallahi bisey satmaya calistigim yok, sadece dogrulari soyluyorum.

    sharp abi, bak appleda uzman olabilirsin ama andoidde degilsin bunu her halinle ve yazdiginla belli ediyorsun, applei cok seviyor olabilirsin sana cok sey kazandirmisda olabilir ama andoidi kotulememen gerekir, bilmedigin biseyi elestirmemelisin.

    andoid ve samsung arasindaki ahenk su anda mukemmel ilerliyor ve gelecek acisinda cok seyler vaad ediyor hem kullaniciya hep developere lutfen bilgilerini update et bu konuda ve "iosda iyi andoid de iyi" de ya da demeye basla yavas yavas, lutfen, bak yalvariyorum...

    ------

    "buraya hepsini yazarak tek tek cevaplanabilir. ama zaten vaktin az senin vaktini çalmıyorum." - bunun icin gercekten tesekkurler, aslinda direk bana bisey yazmazsan bende kendimi tutup baska bisey yazmiyacagim konuya soz veriyorum, ok kabul ediyorum cidden takintiliyim tahribata yazdiklarim konusunda anlayis gosterin.

    (sene 2032)

    bana tahribatta kucuk ufuklu dediler bende dunyayi degistirdim. (ahahhahahhhaaaaaaa)

     

    kolay gelsin işlerinde

    bu arada tekrar bakacağım android olayına yazarım

    SharpShooter tarafından 02/Eki/12 20:54 tarihinde düzenlenmiştir

    - xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    s3 ve ayfon arasında kalmıstım sırf millet sırf hava atmak için  ayfon aldıgını gördüm  herkesin elinde vardı. gittim s3 aldım :)


    le le le sakine
Toplam Hit: 11947 Toplam Mesaj: 136