Sanaldarbe Hakkında
-
Sevgili mürid arkadaşlarım. Sanaldarbe diye bir forum sitesi vardı. Seneler önce çok vakit harcadığım bir forum sitesiydi tbtyide onlar sayesinde tanımıştım. Bu foruma neler oldu neden kapatıldı bilginiz varmı çünki bayağı zamandır uğramıyordum ve baktığımda yapım aşamasında gibi şeyler yazıyor. Bilgisi olan müridler bilgilerini paylaşabilirlermi nezaman kapatıldı nezaman açılır gibisinden
-
eskilerden kalan var mı ya?
mavrahane
kurtadam (çok çok eskilerden)
hackerpowers
spymastersnake
cehennem
cigicigi
galiba bi tek tahribat kalmış eskilerden. bunlara noldu bilen var mı?
-
sanal katillik yapacaklarmis on hazirlik yapiyolar heralde. guzel siteydi cok faydasi oldu banada zamaninda.
-
cigicigi ile tbt kaldı diğerleri yalan oldu
-
sanaldarbe de ilk indirdigim program netbus du :) guzel bir siteydi.
-
Güzel siteydi :) bir aralar TSK vakfına vakıf yapanları üye alımı yapıyorlardı :)
-
Spymastersnake tekrar açıldı sanırsam sanaldarbeye bende üyeydim :) irc de falan iyiydi adamlar
-
cehennem açılan davalardan dolayı legal bir site açtı bir ara.cehennem.org blog açtı tutmadı.cehennem.net forum açtı smf tabanlı tutmadı.bıraktılar
-
sanaldarbenin admini latent müritlerdendi kendisi en son host işi yapıyordu en son bi dalga oldu site kapandı
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
sanaldarbenin admini latent müritlerdendi kendisi en son host işi yapıyordu en son bi dalga oldu site kapandı
-----------------------------reptile vardı admin paylaşılan warez programlar falan iyiydi salam bir ortamı vardı ircleri gerçekten sağlamdı.
-
site açık ama