folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sanalpazar Da Telefonumu Almak İsteyen Nijeryali

Sanalpazar Da Telefonumu Almak İsteyen Nijeryali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

http://n1309.hizliresim.com/1f/j/ss5nx.png

Inglizcem yettigince baktım almak istyor banka hesap no flan istiyor ptt kargo ile fiyat istiyor yada tam adres isim soyisim filan western union la yollamami istiyor. Kullanici cok guvenilir gelmedi bana sanki otomatik mesajmis gibi geldi bana. 

Bu adam tam olarak ne istiyor benden niye nijeryadan almiyor yada gercekten nijeryali mi bu adam. Birde dogruysa ve saticak olursam gumruk skıkıntısı yasarmiyim direk hesabima havale yapacak gibi yazmis. Ptt kargo ile nasil yollanir maliyet ne olur of cok konustum :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bknz : Google TransLate :)

http://translate.google.com.tr/

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Hocalar Elemanın Son attığı mail ve Spam klasörüne gelen "Banka Maili" (!)
    I have sent the money and it has been deducted from my account, so check all your email folder including spam/junk mail folder for the transfer confirmation from my bank, so when you receive the transfer confirmation follow the bank's instruction and make the shipment through PTT cargo today because it's urgent. So, I will be expecting your mail.

NOTE : According to my Bank , check your INBOX and JUNK/SPAM mail folder for transfer confirmation.

Regards.

Bu da SPAM mail : 

CITIBANK® <service@citibanktransfers.com>
    00:54 (17 dakika önce)

Kime: bana

Dear Muhammet Fatih Bodur ,

This is to certify that you have received a money transfer sent to you by Our Customer and it has been sent successfully, we are sending you this message as a Confirmation of the Money Transfer.

The money transfer sent to you as a Payment for a auction/Classified ads which has been approved and successful.

This email was submitted as the receiver email and that is why we are sending you this message as a confirmation of the transfer made to you through our bank Business Solutions.

ON-LINE SECURE BANK TO BANK TRANSFER  ORDER
    SENDER INFORMATION

NAME ADDYSON ALBERT
    ADDRESS
    LONDON
    UNITED KINGDOM
    RECEIVER INFORMATION

NAME  Muhammet Fatih Bodur
    RECEIVER BANK DETAIL

IBAN
    TR680004601096888000003383

FINANCIAL DETAILS
    COST 1,450.00 TRY

ACTIVATION IS ON HOLD FOR SECURITY REASONS
    TRANSACTION ID: CBUK999200683

Date 16.09.2013
    Branch Name     

London Office     

Customer Number 

31914204
    Account Number   60-96-13 31920211          
    Tax ID                     4790177490
    Operation Place              INTERNET   

Reference Number :14.42.51.626558
                                                                                                                                                                             CITIBANK UK

INFORMATION ON HOW THE MONEY WILL BE ACTIVATED TO YOUR ACCOUNT
    1.The Transfer has been made successfully but activation is on HOLD for security reasons.
    2.The money will be activated/ released to your account after you send the Item(s) involved to the specified address.
    3.The Money Transfer cannot be canceled for security reasons.
    4.You do not need to go to your bank now because the money is not yet activated and that is why we are sending you this message as a confirmation of the transfer.
    5.After the shipment is made, the full amount will be activated to your account..
    6.For you to send us the Shipment Information, just reply to this message directly and send us the Information.
    If you have any Question Contact us by Clicking HERE

IMPORTANT INFORMATION
    We want you to go ahead and make the shipment of the Item involved in this transaction to the specified address and send us the shipment tracking information for us to verify it and we will release the Full amount to your account.

NOTE : IF THE SHIPMENT IS NOT SENT, THIS MAY CAUSE YOUR ACCOUNT TO HAVE PROBLEM WITH THE GOVERNMENT.

THIS TRANSACTION IS BEEN MONITORED AND SUPERVISED BY THE FBI AND INTERPOL.

SHIPPING ADDRESS
    Name        : Olu odunayo
    Address     : 77, Langbe Street, Orita Challenge,
    City        : Ibadan.
    State       : Oyo
    Postal Code : 23402
    Country     : Nigeria.

We need you to send us this Information below after you have made the shipment for our verification :

Shipment Tracking Number
    Shipment Company

NOTE : For you to send us the information, You are to reply to this email without changing the subject of the message for easy recognition.

If you need any help CLICK HERE to contact the Customer Service representative for Online business solution or call us at +44 702 402 0616 begin_of_the_skype_highlighting +44 702 402 0616 ÜCRETSİZ  end_of_the_skype_highlighting.

Citibank 2013. Citibank is a registered service mark of Citibank, N.A. or Citigroup. CITI, CITI and Arc Design, CITIBANK, CITIGROUP, CITICORP and CITI NEVER SLEEPS are trademarks and service marks of Citigroup Inc. and Citibank, N.A. and are used and registered throughout the world. Citibank International Plc is licensed by the Office of Fair Trading to supply credit. Our license number is 0482552. For all other activities we are authorized and regulated by the Financial Services Authority. FSA reference number 122342. Registered in England No. 1088249. Registered Office: Citigroup Centre, Canada Square, Canary Wharf, London E14 5LB. Vat No. GB 429 6256 29. Ultimately owned by Citigroup Inc., New York, USA.

Copyright © 2013 Citigroup Inc.
    mfatihbodur tarafından 17/Eyl/13 01:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

ver western union hesabını, kafadan bi kargo fiyatı salla bak bakalım ödeme yapacak mı :) Ödeme gelmeden telefonu yollamam de geç para gelirse parayı çekme, telefonuda gönderme parası geri iade olsun. En azından heyecan yaşamış olursun :D

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

ver western union hesabını, kafadan bi kargo fiyatı salla bak bakalım ödeme yapacak mı :) Ödeme gelmeden telefonu yollamam de geç para gelirse parayı çekme, telefonuda gönderme parası geri iade olsun. En azından heyecan yaşamış olursun :D

Bu westernunion calsma mantigi nasil ? Istedigim parayi yollarsa satarim la niye heycan olsun ben parayi aldktan sonra :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Listelemeden kaldır ben hazırım ödeme yapmaya diyor,senin listelemeden kaldırmandan fayda sağlayacak birisi olabilir.

The Beginning and The End.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

Bu westernunion calsma mantigi nasil ? Istedigim parayi yollarsa satarim la niye heycan olsun ben parayi aldktan sonra :)

yarın PTT ye git western union bankosuna uğra bana para gönderecekler nasıl gönderecekler ve komisyonunuz ne diye sor daha sonra fiyatını ayarla...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

açıkcası böyle birşeye nasıl izin vedi sanal pazar da engellemedi bunu anlamadım. Zira sanalpazar dışındaki ödemeleri kabul etmiyor sanalpazar ve sen de etme hacım. Ayrıca adamım sikik bi ingilizcesi var saçmalamış yani adamın kayınçosu nijeryada iş gezisindeymiş ona ptt kargo ile yollamanı istiyor bi bok anlamadım açıkcası neyse istersen ben sana ingilizce yazayım diyeyim ki ödeme sadecece kredi kartıyla site üzerinden yapılmaktadır o yüzden siz bu siteyi ödemeyi yaptıktan sonra ben size ürünü yollarım de o sanalpazardan ödesin sen sonra yolla ürünü. Şunu yollayabilirsin.

Hey (ADAMIN ISMI)

I am sorry but I cant accept payment unless you pay throught sanalpazar.com. You can only pay by your credit card than I will send the item. Please buy my item by this link and pay by your credit card and I will send it as soon as it possible.

http://www.sanalpazar.com/Galaxy-Note-Ii-Kvkli-Kirikkale__isp10683519

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

açıkcası böyle birşeye nasıl izin vedi sanal pazar da engellemedi bunu anlamadım. Zira sanalpazar dışındaki ödemeleri kabul etmiyor sanalpazar ve sen de etme hacım. Ayrıca adamım sikik bi ingilizcesi var saçmalamış yani adamın kayınçosu nijeryada iş gezisindeymiş ona ptt kargo ile yollamanı istiyor bi bok anlamadım açıkcası neyse istersen ben sana ingilizce yazayım diyeyim ki ödeme sadecece kredi kartıyla site üzerinden yapılmaktadır o yüzden siz bu siteyi ödemeyi yaptıktan sonra ben size ürünü yollarım de o sanalpazardan ödesin sen sonra yolla ürünü. Şunu yollayabilirsin.

Hey (ADAMIN ISMI)

I am sorry but I cant accept payment unless you pay throught sanalpazar.com. You can only pay by your credit card than I will send the item. Please buy my item by this link and pay by your credit card and I will send it as soon as it possible.

http://www.sanalpazar.com/Galaxy-Note-Ii-Kvkli-Kirikkale__isp10683519

Eyvallah hacim bi iban no yollayim bakalim yatirirsa yollarım.  Kargo 200 lira yeter mi nijeryaya :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

telefonun sıfırı 1300 fılan degıl mı almayı düşünüyorum neden satıyorsun hocam ? 

bunun ekranı çizilmez ekran değil mi 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Babamin tel hacim. Ben s4 aldim o da kiskandgindan iphone5 yada s4 alicak cizik ekranda degil zaten kasada ama ekrani cizilmiyor kolay kolay. Yinede jelatin kullanmak lazim nolur nolmaz

Toplam Hit: 4257 Toplam Mesaj: 28