folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sanalpazar Da Telefonumu Almak İsteyen Nijeryali

Sanalpazar Da Telefonumu Almak İsteyen Nijeryali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

googleda bi aratırsan olayın dolandırıcılık olduğunu anlarsın.mobilim link atamıyırum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

http://www.orcinka.net/blog/haber/sanalpazarda-nijeryali-dolandiricilara-dikkat/

http://forum.donanimhaber.com/m_70038894/tm.htm

http://www.maxicep.com/forum/konu/sanalpazar-comdaki-buyuk-tehlike-nijerya-dolandiriciligi-devam-etmekte.819913/

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Yeni-Bir-Dolandiricilik-Daha-180521/

daha önce paylaşmıştım...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

saatle takas edin:.)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Kıytırık bir mail hazırlamış sanki bankadan trasnfer gerçekleşmiş gibi :) 3. Postta maili koydum hocalar. Şimdi ben hesabımda parayı göremiyorum bir problem var karışıklık olmuş filan diye bi mail atıcam bakalım ne diyecek.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Kıytırık bir mail hazırlamış sanki bankadan trasnfer gerçekleşmiş gibi :) 3. Postta maili koydum hocalar. Şimdi ben hesabımda parayı göremiyorum bir problem var karışıklık olmuş filan diye bi mail atıcam bakalım ne diyecek.

http://citibanktransfers.com/

:D

hocam sen de bi fake ptt takip sayfası yazıp yollasana adama :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

http://citibanktransfers.com/

:D

hocam sen de bi fake ptt takip sayfası yazıp yollasana adama :D

Onu nasıl yapıcam ki örnek yok elimde, örnek olsa düzenler yollardım da şimdi kafadan yazmak uğraştırır :) Bankamdan mail aldınmı diyor, evet aldım ama benim hesabımda herhangi bir hareket yok diyorum tekrar aynı mesaj have you received confirmation mail from my bank :D  yada buna benzer bişeler. 

En son ürünü kargoladıktan sonra aktif olacak parayı aktarıcaklar filan diyor :D

Dolandırıcı bunu yazdı :

Follow the bank instruction, you need to make the shipment and send the cargo number to my bank for verification and they will activate the money.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam şunun mailini versene ben uğraşayım nolurrr :D bak şimdi plan bu buna hemen mail çek tamam de ben yarın ürünü yollayacam sana da takip numarası verecem de sonra yarın pttye gir sabah erken saatlerinde bi tane aps yollayacağını söyle ve aps etiketi iste sonra etiketin barkodunu kaydet ve geri iade et yollamayacağını söyle sonra mutlaka biri gelip aps yollayacak ve o barkod numarasını kullanacaktır sen de öğleden sonra o barkod numarasıyla sorgulama yapıp sorgulama sayfasını html olarak kaydedip sonra fp yada bir html editörü ile o sayfanın üzerinde oynama yapacaksın ve o sayfayı mail olarak sana gelen maile yollayacaksın :D ama barkod numarasını değiştirmeyi unutma sonradan bakıp çakmasınlar barkod numarasını ***** olarak gizleye bi kısmını sonra adam niye yok felan derse sadece ödemenin bir kısmını yada tamamını aldıktan sonra barkod numarasını verebileceğini ve ayrıca PTT'de yeni bir uygulama olduğunu sadece barkod numarası ile teslimat yapılacağını söyleyeceksin olup bitecek :D sonra gelsin eğlence

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam şunun mailini versene ben uğraşayım nolurrr :D bak şimdi plan bu buna hemen mail çek tamam de ben yarın ürünü yollayacam sana da takip numarası verecem de sonra yarın pttye gir sabah erken saatlerinde bi tane aps yollayacağını söyle ve aps etiketi iste sonra etiketin barkodunu kaydet ve geri iade et yollamayacağını söyle sonra mutlaka biri gelip aps yollayacak ve o barkod numarasını kullanacaktır sen de öğleden sonra o barkod numarasıyla sorgulama yapıp sorgulama sayfasını html olarak kaydedip sonra fp yada bir html editörü ile o sayfanın üzerinde oynama yapacaksın ve o sayfayı mail olarak sana gelen maile yollayacaksın :D ama barkod numarasını değiştirmeyi unutma sonradan bakıp çakmasınlar barkod numarasını ***** olarak gizleye bi kısmını sonra adam niye yok felan derse sadece ödemenin bir kısmını yada tamamını aldıktan sonra barkod numarasını verebileceğini ve ayrıca PTT'de yeni bir uygulama olduğunu sadece barkod numarası ile teslimat yapılacağını söyleyeceksin olup bitecek :D sonra gelsin eğlence

Hoca nettin sen öyle :) Mali suçlar şubeye müracaat et dolandırıcılıkla sen ilgilen ha.. 

İst Emn. Müd Mali Suçlar Şube adına bi mail attım  bana yazmaz artık galiba ama mail adresi burda hocam vereyim 

Addyson Albert <addysonalbert@gmail.com>

Buraya mail at, sanalpazar üzerinden ürünümü almak istiyorsunuz, paypal yada iban no hangisini tercih edersiniz diye mail at gerisi gelir :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Hoca nettin sen öyle :) Mali suçlar şubeye müracaat et dolandırıcılıkla sen ilgilen ha.. 

İst Emn. Müd Mali Suçlar Şube adına bi mail attım  bana yazmaz artık galiba ama mail adresi burda hocam vereyim 

Addyson Albert <addysonalbert@gmail.com>

Buraya mail at, sanalpazar üzerinden ürünümü almak istiyorsunuz, paypal yada iban no hangisini tercih edersiniz diye mail at gerisi gelir :)

hacı ne ettin ya emniyet müdürlüğü napcak nijeryaya gidip adamı mı yakalayacak yani etme :( tüh gitti eğlence

Toplam Hit: 4260 Toplam Mesaj: 28