folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sanalpazar Da Telefonumu Almak İsteyen Nijeryali

Sanalpazar Da Telefonumu Almak İsteyen Nijeryali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

aynisi basima gelmisti ya :D boyle sikimsonik bir domainden gelen mail vardi gonderme telefon falan.

akil var mantik var bi kere afrikada insanlar ac amk patates / patlican bulamiyolar yemeye telefonmu alicaklar ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

aynisi basima gelmisti ya :D boyle sikimsonik bir domainden gelen mail vardi gonderme telefon falan.

akil var mantik var bi kere afrikada insanlar ac amk patates / patlican bulamiyolar yemeye telefonmu alicaklar ?

Karakuleyle ingilizce konuşmaya başlayacaksanız konumdan çıkın gidin patlatırım topunuzu ona göre :D 

Edit : Dolandırıcıyla zaten 8 yıl önce gördüğüm simple past, present, future ve birazcıkta perfect tens ile anlaşmaya çalışıyorum sizi görünce kafam bozuluyo :D

mfatihbodur tarafından 17/Eyl/13 02:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ok bye :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

dolandırıcı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

benim de laptobu alacaktı biri böyle :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Kıytırık bir mail hazırlamış sanki bankadan trasnfer gerçekleşmiş gibi :) 3. Postta maili koydum hocalar. Şimdi ben hesabımda parayı göremiyorum bir problem var karışıklık olmuş filan diye bi mail atıcam bakalım ne diyecek.

hocam 3. posta koyduğun mail bomba (:

banka sana demiş ki para gönderildi, ama güvenlik sebebiyle henüz hesabında aktif edilmedi,

kendi bankana gitme ama kargoyu vermeye git,

para transferi senin güvenliğin için iptal edilemeyecek bir transfer.

kargoyu yap, tüm tutar hesabında aktif edilsin,

belirtilen ürünleri gönder paran hesabında olsun falan. aynı şeyleri yazıp durmuş.

özellikle sona bir not düşmüş ona bittim (:

NOTE : IF THE SHIPMENT IS NOT SENT, THIS MAY CAUSE YOUR ACCOUNT TO HAVE PROBLEM WITH THE GOVERNMENT.

THIS TRANSACTION IS BEEN MONITORED AND SUPERVISED BY THE FBI AND INTERPOL."

yani: kargoyu göndermezsen devletin banka hesabını öper, bu işlem FBI ve INTERPOL tarafından denetleniyor :D

başın belada birader, FBI ve INTERPOL'le çalışıyormuş nijeryalı abimiz, sen hala kargoyu göndermiyorsun.

peşine düşerler fazla yaşatmazlar seni haberin olsun ;)

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bariz adam sana geçirecek. Dikkat et. Parayı al öyle cihazı teslim edersin. Türkiye dışına yolluyorsun...

Sanalpazar üzerinden k.kartı ile ödeme yapsın. Yada en sağlamı western union ile sana havale yapsın. wester union dışında bişey kabul etmiyorum de. Adına göndersin. Ödeme ok dediğinde git herhangi bir western union dan parayı çek. cihazı yolla.

Ya bide sen hiç Türkiyeden internet üzerinden afrika ülkelerine telefon satıldığını gördün mü ? üstelik türkçe bir türk sitesinden ?

:S

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 4258 Toplam Mesaj: 28