folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şans Nedir ? O Ne Lan ?

Şans Nedir ? O Ne Lan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

Mert_648 bunu yazdı:
    -----------------------------

belki ben istediğim için olmuyodur ?

E isteme o zaman? ehehehe

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

bende benzer şeyleri söyleyebilirim :| 3 farklı psikoloğa gidiyodum psikoloğumun biri intihar etti kaldı 2 onlar da intihar ederse ben nasıl iyileşcem lan amk :|

sana şimdi ne önersek yanlış olur biz ne yapabildik ki hepimiz aynı derce de sıkıntılı yaratıklarız :|

aradığın şans içinde diyecem ama biraz ironik olacak :| ya kendini alkol uyuşturucu vb şeylerle hiçbişeyi takmayan bi toplumsal gerçek haline getireceksin ya da bunlar kadar zararlı olmayan ama senin bütün derterini unutmanı sağlayan bişey bulacaksın . Burdaki kimse sana ne yapacağın konusunda aydınlatamaz . Şansızlığını şansa sadece sen çevirebilirsin . Kimseden yardım bekleyip kendini daha da yalnız umutsuz hissetme .

Ha bu arada idda oynaıdığında haber verde tersine oynayalım :D

,,,lel,,,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

bak dostum benim adım esat

anlamına bakarsan ne olduğunu görürsün.Ama hemen atlama sen şanslısın diye,eskiden öyleydi şimdi içine sıçılmış bir halde.

Eskiden çok şanslıydım,hiç bir piyango biletim boş çıkmazdı,pek fazla çıkmasa bile hiç paramız boşa gitmezdi en kötü ihtimal amorti çıkardı.Hatta başkası tarafından benim adıma alınan biletlere bile iyi paralar çıkardı.

anlıycağın ne işe elimi atsam mutlaka şansım iyi gider,malı götürürdüm.Çevremde de hep böyle bilinirdim.

gel gör şimdi öyle mi?

bana hep şanslı çocuk deyip durdular,özellikle ailem.

Birine 40 gün deli dersen deli olurmuş ya aynen o şekilde bana da şanslı diye diye şansımın içine sıçtılar.

Şimdi hangi trafik lambasına yaklaşsam kırmızıya döner.hatta öyle bi yer var köşeyi döndüğüm an yeşil yanık vaziyettedir,ne yapsam da ne etsem de orda asla yeşile yetişemem,kırmızıya kalır uzun uzun beklerim.sanki lambalarda sensör var beni görünce kırmızıya dönüyo

orda burda hangi kuyruğa girsem diğerine daha çabuk sıra gelir,nerde işe başlasam müdürü değişir,trafikte hangi tarafa geçsem önüme mutlaka bi uyuz denk gelir(adamda lüks araba var bu kesin ötekinden hızlı gider diyom,yine sona ben kalıyom,... daha bi dünya şanssızlık.Şimdi de bizimkiler şanssızlıklarımı görünce anladılar meseleyi artık şanslı falan demiyolar,hatta şansımı tükettiklerini kendileri de biliyo

Bir de benim enişte var o da öyle bi ballı adam,arabada yanımda o varsa bu sefer de hiç kırmızıya denk gelmem,paso yeşil ışık...

Olay yukarıda dediğim deli meselesi.Etrafındakiler sana ne diyolarsa bol bol desinler tam tersine dönüyo çünkü.Söyle çevrendeki insanlara sana gün boyu sanssız bahtsız desinler :)

şans diye bişey var ama sende yoksa boşa yaşıyon demektir...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

paraları kırışırız :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

Mert_648 bunu yazdı:

paraları kırışırız :D 

fifty fifty :D

,,,lel,,,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

bak dostum benim adım esat

anlamına bakarsan ne olduğunu görürsün.Ama hemen atlama sen şanslısın diye,eskiden öyleydi şimdi içine sıçılmış bir halde.

Eskiden çok şanslıydım,hiç bir piyango biletim boş çıkmazdı,pek fazla çıkmasa bile hiç paramız boşa gitmezdi en kötü ihtimal amorti çıkardı.Hatta başkası tarafından benim adıma alınan biletlere bile iyi paralar çıkardı.

anlıycağın ne işe elimi atsam mutlaka şansım iyi gider,malı götürürdüm.Çevremde de hep böyle bilinirdim.

gel gör şimdi öyle mi?

bana hep şanslı çocuk deyip durdular,özellikle ailem.

Birine 40 gün deli dersen deli olurmuş ya aynen o şekilde bana da şanslı diye diye şansımın içine sıçtılar.

Şimdi hangi trafik lambasına yaklaşsam kırmızıya döner.hatta öyle bi yer var köşeyi döndüğüm an yeşil yanık vaziyettedir,ne yapsam da ne etsem de orda asla yeşile yetişemem,kırmızıya kalır uzun uzun beklerim.sanki lambalarda sensör var beni görünce kırmızıya dönüyo

orda burda hangi kuyruğa girsem diğerine daha çabuk sıra gelir,nerde işe başlasam müdürü değişir,trafikte hangi tarafa geçsem önüme mutlaka bi uyuz denk gelir(adamda lüks araba var bu kesin ötekinden hızlı gider diyom,yine sona ben kalıyom,... daha bi dünya şanssızlık.Şimdi de bizimkiler şanssızlıklarımı görünce anladılar meseleyi artık şanslı falan demiyolar,hatta şansımı tükettiklerini kendileri de biliyo

Bir de benim enişte var o da öyle bi ballı adam,arabada yanımda o varsa bu sefer de hiç kırmızıya denk gelmem,paso yeşil ışık...

Olay yukarıda dediğim deli meselesi.Etrafındakiler sana ne diyolarsa bol bol desinler tam tersine dönüyo çünkü.Söyle çevrendeki insanlara sana gün boyu sanssız bahtsız desinler :)

şans diye bişey var ama sende yoksa boşa yaşıyon demektir...

bu aralar benim bulunduğum ortamlarda kızlar sıfırlanıyo arkaşdalar o yüzden şanssız dio özellikle :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

arama bulunmak istemeyeni, bulur seni arayan zati

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

haa bazı şeyleri de takmayacan,o zmaan özellikle olur.Kız mız takmamaya başla umursamazsan hiçbirini bu sefer de onlar sana yaklaşmaya başlar.

Ayrıca bu kısmın psikolojik olduğunu da düşünüyorum.Örnek;

dışarıdan bakıldığında zengin olduğu anlaşılmayan bir iş adamının/bir zenginin/bir müdürün emin,rahat ve kendinen güvenen duruşu kızları da mıknatıs gibi çeker(bu durumda para değil duruş öenmli),kızlar onun kim olduğunu bilmez ama duruşundan etkilenir.kızların yanında kendinden emin ve rahat görün...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    biraz etrafınıza baksanız aslında şanssızlığın ne olduğunu göreceksiniz (bi de açıklama mı bekliyorsunuz ? Evet açlıktan işkenceden ölenler uzcu olmadan doğanlar ki bir arkadaş edindim adam hayat dolu ya utanıyorum kendimden geçen gün bişey açacaktım dişinle aç dedi sonra pardon senin ellerin var di mi dedi nasıl bi his tarif edemem ellerim var diye kötü hissettim bi an kendimi. Şimdi arkadaşlar çok basit şeyleri kafaya takıyorsunuz bizler şanssız değiliz çok afedersiniz ama kendi bahanelerimizden korkan insanlarız adım atmaya çekinen insanlarız belki de. Kimseyi yadırgamak için demiyorum, aklımda kalan bi iki msja göre yorum yapacağım birinin kızın karşısına çıkacak kadar özgüveni var insanlar hangi sebeplerle geri planda kalıyor elin ayağın düzgün öteki arkadaş kırmızı ışığa geldim diye şanssız hissediyorsun belki kendini ama o araca binemeyip ki bazen otobüs parasını bile denk getiremeyen insanlar var beyler dertlerimiz dert mi hakkaten yoksa derdimiz dertsiz olmak mı ?)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

aynı ben hocam :)

takip edem belki birşey çıkar --------------------

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
Toplam Hit: 4683 Toplam Mesaj: 39