Sansüre Karşı Yürüyüş - 17 Temmuz 2010
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
heh inciyse, bide tbt gidiyosa olay çıktığında bi kaç dava olur, yine tbt kapatılır açılır, bir kaç kişinin ismi tbt de geçer..
Az kaldı tbt toptan ergenekona gidicek, bizide alıcaklar.
hiç bir sikim olmaz orda klavye delikanlılarının hepsi kuzu olur kuzu :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
hiç bir sikim olmaz orda klavye delikanlılarının hepsi kuzu olur kuzu :)
-----------------------------:D ahah aynen hocam.Gidip bi güzel geyik yaparlar, terlerler, atlarlar zıplarlar...
-
dedeler orda da söver mi acep :)
-
@dj_alper
senden youtube beleş demeni bekliyodum. yanlış tanımışşım seni :D
ayrıca bence de millet kuzu kuzu yürür. bi olay cıkcagını sanmıyorum.500 kişyi geçmez sanırı mgrup ?
-
Ben katılmak isterdim ama sehir disinda olacagim icin katılamıyorum. geç haberim oldu.
Haha dogru bencede inciciler disarda kuzu olurlar,
Fatura fazla gelior diye fuarda tahribatcilar antenli turkcell maskotunu dovmustu de maskot kosa kosa guvenligi cagirmislardi. guvenlik de cikaramadiydi o kadar adamı.
Fakat bu tarz harekete tahribatcilar toplanip katilacaksa adam akilli davranilmasi lazim orada guvenlik gucleri sayisi tahribatci sayisindan aşşağı değildir.
-
HolyOne bunu yazdı:
Ben katılmak isterdim ama sehir disinda olacagim icin katılamıyorum. geç haberim oldu.
Haha dogru bencede inciciler disarda kuzu olurlar,
Fatura fazla gelior diye fuarda tahribatcilar antenli turkcell maskotunu dovmustu de maskot kosa kosa guvenligi cagirmislardi. guvenlik de cikaramadiydi o kadar adamı.
Fakat bu tarz harekete tahribatcilar toplanip katilacaksa adam akilli davranilmasi lazim orada guvenlik gucleri sayisi tahribatci sayisindan aşşağı değildir.
-----------------------------mauhaıusdfuhadsuı :D mauhauhauhauha ne zaman oldu hoca bu fuarda falna mı hahahha :D:D
türkcell'in zkim gücü ...
-
turkcellinin gücü
-
Bu katılanlara broşür hazırlıycam dnsleri yazıp ellerine verecem garibanlar bu devirde sansürlümü dolanıyor internette :S
-
DJ_Alper bunu yazdı:
turkcellinin gücü
-----------------------------tam ben yazdım gönderiyodum 2. sekmeden tekrar bi bakim dedim konuya yzdıgını gördüm :D kalp kalbe karşı :D
buarada savundugumuz şeyi desteklememiz lazım bende orda olabilirim duruma göre bakcam
-
Dns adreslerini kartlara yazıp dağıtmak güzel fikir =)