Sansüre Karşı Yürüyüş - 17 Temmuz 2010
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Bu katılanlara broşür hazırlıycam dnsleri yazıp ellerine verecem garibanlar bu devirde sansürlümü dolanıyor internette :S
-----------------------------nasıl değişekceklerinide yaz
-
-
valla hocam ben bıber gazını falan gorursem .ıkımde degıl :D tabanları yaglar kacarım :D
-
ExpirE bunu yazdı:
Bu katılanlara broşür hazırlıycam dnsleri yazıp ellerine verecem garibanlar bu devirde sansürlümü dolanıyor internette :S
-----------------------------Hocam sürekli dns değiştireceğimize sistemi değiştirsek daha iyi olur sanki.
-
katılan varmı varsa gelirim bi ihtimal bende
-
protestodan manita yapıcam :| asi kız bulup ayarlıcam yaşasın sansür
salak salak yürüycem polise sövücem bağırıcam çağırıcam mallık yapcam beni polis alcak ilk defa içeri girmiş olucam hani asi kızlada tanışmıştımya bundan yıllar sonra çocuklarıma tanıştığımız günü anlatırken götüme giren copların, ağzıma burnuma kaçan biber gazı hatıralarının sayesinde gözümden yaş gelicek...
-
bokkafa bunu yazdı:
salak salak yürüycem polise sövücem bağırıcam çağırıcam mallık yapcam beni polis alcak ilk defa içeri girmiş olucam hani asi kızlada tanışmıştımya bundan yıllar sonra çocuklarıma tanıştığımız günü anlatırken götüme giren copların, ağzıma burnuma kaçan biber gazı hatıralarının sayesinde gözümden yaş gelicek...
-----------------------------Tebrikler hocam ne kadar doğru bi kullanıcı adı seçtiğini herkese göstermişsin.
-
cumartesi saat 3 de toplanıp içelim taksimde sonrada yürüyüşe katılırız ? Çok gidesim var aslında. Duruma göre olay çıkarda dayak yersek inci, atarsak tbt tişörtlerini giyeriz ::D
-
gelen varsa pmden irtibada geçsin brilikte gidelim:)
-
Kutengri bunu yazdı:
bokkafa bunu yazdı:
-----------------------------Tebrikler hocam ne kadar doğru bi kullanıcı adı seçtiğini herkese göstermişsin.
Hoca Yorum süper :)