Sapık Bir Millet Oluyoruz Damacanaya Cansız Mankene Bile
-
Her gün TECAVÜZ TACİZ haberleri okuyoruz bunlar gün yüzüne çıkanlar haberlere çıkanlar birde çıkmayanlar var tabiki
2 yaşındaki bebeğe küçük erkek çocuklara yaşlı kadınlara küçük kızlara nasıl bir toplum oluyoruz
Siirte toplu Tecavüz damacana cansız manken dahası neler
Bu sorun eğitimle alakalı bir durum değil BENCE çünkü bu tecavüz olaylarını kimler yapmadıkı
ÖĞRETMENLER
DOKTORLAR
PROFÖSERLER
ASKERİ ÜST RÜTBELİLER
MÜDÜRLER
Yani toplumun her kesiminden var neden bu şekil hızlı bir şekilde ahlak yapımız değişiyor BENCE CEZALAR CAYDIRICI DEĞİL.
http://iletisim.atauni.edu.tr/eisemp/html/tammetinler/158.pdf
-
hadım edeceksin! bidaha sapıkca dusunen bile zor cıkar :D
-
Cezalar caydırıcılığı bırak komik durumda.Özellikle doğu tarafında tecavüz edilse bile kendi aile meclislerinde suç direk kıza kesiliyor,kız infaz ediliyor.Tecavüzcüler dışarıda hiçbir şey olmadan gezmeye devam ediyor.
Onu bunu bırak,devletin kaymakamı küçük bir bebeğin tecavüz edilip öldürülmesi sorulduğunda "biz ilçe halkı olarak kendi içimizde halletik sorunu" diyerek tecavüze uğrayan aileye para verilerek olay örtbas ediliyor.
Bu iş için özel çalışan devlet kurumları olmalı ve mahkemelerde verilecek cezalarda ağırlaştırılmalı.Yoksa Hüseyin Üzmez gibileri hala aramızda dolaşır.Onu koruyan bazıları da adli tıpa para yedirip istediği raporu alabilir.
Paran varsa hakta hukukta senden yana bu ülkede.
-
hacı harbi durum çok kötü özellikle arkadaş çevrem düz duvar modundalar. (Şişmeye bile 8 kişi grup yapmışlar yemin ederim..)
-
Genelevler yasal olursa problem çözülür.
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Genelevler yasal olursa iş iyice boka sarar. Hiçbir şey çözülmez. Sanki geneleve gitmeyen yasal olmadığı için mi gitmiyor.
-
Tek çözüm erken yaşta evermek, artık ne yaparsa eşine onu bilmem...
-
Gerçekten niye bu kadar sapık bir milletiz anlayamıyorum.Diğer milletler sokakta çıplak kadın görse cinsel bir haz duymaz,yurdum insanı etek giyen bir kız görsün sokakta ağzını açıp bakar ve kız yanından geçince arkasına döner öyle de uzun uzun bakar.Tabii bu arada elini cebine sokar.
Bence de en iyi çözüm genelevlerin yasal olması.
O da olmazsa el arabasına bin kardeşim.
-
elminster bunu yazdı:
Tek çözüm erken yaşta evermek, artık ne yaparsa eşine onu bilmem...
-----------------------------yok hacı oda çözüm deil erken yaşta cahil cahil evlendirirsen ondan sonra eşinin makatına soda şişesi kaçırır bizim miller.. Yapmadıkları şey deil hani..
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------genelevler yasal zaten hocu
-
bugrahan45 bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------genelevler yasal zaten hocu
-----------------------------Bir tek Karaköyde ki yasal diye biliyorum. Ben mi yanlış biliyorum ?