folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sapık Bir Millet Oluyoruz Damacanaya Cansız Mankene Bile

Sapık Bir Millet Oluyoruz Damacanaya Cansız Mankene Bile

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:
    ----------------------------- 

Bu ülkede,yüzyıllardan beri eşşek sikilir,

bu satırı okudugumda bittigim andır  (((:

:) mutluyum, huzurluyum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:

Osman Ertuğrul'un yapmış olduğu söyleşinin uzun verisyonunu izleyin.Keza,kısa halinde kesilmiş geçiştirilmiştir.M.Armağan bir abdülhamit tüccradır.Çizgisi bellidir.Yazdıklarının doğruluğu tartışılır.Bu ülkede kimler adına ne hatıratlar yazıldıda,senelerce okullarda bile okutuldu.Bunun dışında zerre ilgilendirmez içip içmediği beni.

--------------------------------

@HighElf

Bana karşı açık ol ! Lafı dolandırma.Sana bozuk bir ülke geçmişinden değil,abartılmış bir ahlak yapısından bahsediyorum.Öyle bir algı var ki,geçmişte herkes ermiş bir kanatları eksik algısından.Yazdıklarımı çarpıtıp,başka şeyler anlatmak istiyormuşum gibi göstermeyi kes !

galba bilmiyorsun ama osmanlıda eskiden kapılarda iki tokmak vardı küçük tokmak kadınlar için büyük tokmak erkekler için ... gelen misafirler o tokmakları kullanarak cinsiyetini belli eder böyleceev ahalisi ona göre tedbir alır misafir ona göre karşılanırdır. Böyle bir ahlak yapısına senin dil uzatman ne kadar doğru ?

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Bencede Cezalar Caydırıcı değil Ayrıca  genel evler yasal olsa hiçbir sorun olmaz. çünkü insanlar cinsel isteğini gideremediği zaman gözü pek birşey görmüyor Ama Çocuk bebek Bu tam bir hayvanlık Aslında Takıntı. :S :(

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

bence değişen bişi yok. heleki baska milletlerle kıyaslarsak kimsenin kimseden aşağı kaldıgıda yok. psikolojisi bozuk, fantezisi sapıklık olan adamdan hersey olabilir.

ama sonucta bu kendi kendine gelişmiyor. medeni dediğimiz ülkelerin bize kazandırdıkları yada daha dogrusu nerde kötü olan sey var bizde genelde ona özenilir ya buda biraz ona kaçıyor. bu tarz şeyleri aşmak için en önemli ceza acı cektirmek olurdu. çükünden tutucan salllandırıcan yada vurucan kafasını fazla fantezi yapmıcan :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

bir ülkenin tekinde nufusun durumunu kurtarmak için kadınların açık giyinmesi zorunlu hale getirilmiş değişen negatif yönde olmuş nedeni ise göz doygunluğundan kaynaklanan psikolojik bir olay. Örn. plajda çok fazla insanlar birbirinin dikkatini çekmez ama aynı durum  yolda yürürken plajda gördüğünüz bölgeleri gördüğünüzde daha fazla dikkatinizi çektiğini göreceksiniz.

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

insanın içinde olanı göremeyince engelleyemiyosun

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

hacı harbi durum çok kötü özellikle arkadaş çevrem düz duvar modundalar. (Şişmeye bile 8 kişi grup yapmışlar yemin ederim..)

ne?!

bi şişmeyi 4 kişi kullananları duydum da bu ne nasıl yani?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Cinsel özgürlük olmalı.Cinsellik tabu olmamalı.

Toplam Hit: 5802 Toplam Mesaj: 39