Sapık Bir Millet Oluyoruz Damacanaya Cansız Mankene Bile
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
bugrahan45 bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Genelevler yasal olursa problem çözülür.
-----------------------------genelevler yasal zaten hocu
-----------------------------Bir tek Karaköyde ki yasal diye biliyorum. Ben mi yanlış biliyorum ?
-----------------------------yanlış biliyorsun türkiyede 56 yasal genel ev varmış
-
CEO bunu yazdı:
hacı harbi durum çok kötü özellikle arkadaş çevrem düz duvar modundalar. (Şişmeye bile 8 kişi grup yapmışlar yemin ederim..)
-----------------------------Arkadaş çevreni biran önce değiştir sen hacı :|
-
Bu ülkede kadınların cinselliği ne zaman normal görülmeye başlanırsa o zmn bazı şeyler düzelebilir...
-
bu ülkede en büyük tabu cinselliktir. bu yüzden böyle şeylerin olması normal.
bu olay ne zaman düzelirse tecavüzler o zaman azalır. ama böyle bir şey olmayacağını hepimiz biliyoruz :)
-
pessimist bunu yazdı:
bu olay ne zaman düzelirse tecavüzler o zaman azalır. ama böyle bir şey olmayacağını hepimiz biliyoruz :)
-----------------------------Hoca koptum ya :D:D:D:Da skdnalksd bnaskldb alskdb alsikdbl aibd asD :D:D:D
http://www.tahribat.com/Murit-pessimist/
EmiRReiS, 5/16/2010 3:28:28 PM Tarihinde Sürekli benden kız ayarlamamı isteyen abazan mürid :) -
wking bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------Hoca koptum ya :D:D:D:Da skdnalksd bnaskldb alskdb alsikdbl aibd asD :D:D:D
http://www.tahribat.com/Murit-pessimist/
EmiRReiS, 5/16/2010 3:28:28 PM Tarihinde Sürekli benden kız ayarlamamı isteyen abazan mürid :)
-----------------------------Bu kadar ağır vurmaya gerek yoktu hocam,napmışın yav:D
-
bu yasal genelevi ben hiç görmedim gerçekten varmı böyle yasal genelevler vay anasını.
-
Bu iş ancak tecavüz suçlularını hadım ederek çözülür. Hükmü verilmiş bu yaratıklar için insan hakkı da neymiş? İnsan mı bunlar? Avrupa dahi hadım etmeyi gündemine getirdi. Tabi onlar genel olarak böyle fiziksel uygulamalara karşılar. Fakat onların hapishaneleri bizimkiler gibi rahat değil. Oraların hapishanelerinde kalanlar intihar yolunu seçiyorlar. Türk suçlular Türkiye'ye iade edilmek için yalvarıyorlar. Burda hapis mi yatıyorlar? Gerçi sağolsunlar içerde bunlar sessiz bir şekilde ortadan kaldırılıyor. Bu pisliklerin yaşamasına fırsat verilmiyor. O da ayrı mesele.
-
XpertVision bunu yazdı:
bu yasal genelevi ben hiç görmedim gerçekten varmı böyle yasal genelevler vay anasını.
-----------------------------manisa ya gelirsen götürürüm seni hocu. bendensin. :D
-
CasTeaL bunu yazdı:
bugrahan45 bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
Genelevler yasal olursa problem çözülür.
-----------------------------genelevler yasal zaten hocu
-----------------------------Bir tek Karaköyde ki yasal diye biliyorum. Ben mi yanlış biliyorum ?
-----------------------------Türkiye sadece istanbuldan ibaret değil amk.. Gidin bir Türkiye haritası bulun... Herşeyi istanbul'a endeksli sanıyorsunuz...