Şarap Ve Rakı Yapımı Hakkında Bildikleriniz?
-
Kaça satıyosun litresini? Bu üzümü yiyerek kafa olunurmu?
-
hoca ot kadar kafası olmaz içimi güzeldir.. fiyat konusuna gelince bilmiyom henüz karar vermedim .. ama emin ol yorucu bi iş yapımı ..:) nickine bakaraktan ot örnegini verdim yanlış anlama bakalım
şaraplık üzümler pek yenilmez ama ezip suyunu cıkarttıktan sonra şırasını iç 1 gün hiç yemek yeme ihtiyacı duymazsın
-
Rmk bunu yazdı:
-----------------------------
fiyat konusuna gelince bilmiyom henüz karar vermedim ..
-----------------------------bana da mı parayla?
-
:) prem niyaptın sen ..içeriz beraber gitmedinse uşaktan hacım
edit : hocam bi ara msj gönderdin aldım fakat cevap atamadım kont yoktu epey oluyor..
-
Rmk bunu yazdı:
:) prem niyaptın sen ..içeriz beraber gitmedinse uşaktan hacım
edit : hocam bi ara msj gönderdin aldım fakat cevap atamadım kont yoktu epey oluyor..
-----------------------------şimdi sana okkalı laf edicem de neyse :S
rakının şarabın derdinde değilim ben de alır gelirim yine beraber içeriz
benim derdim senin yüzünü göremiyorum bak nasıl dellendim anlatamam
ne ararım açarsın ne mesajlarıma cevap verirsin. uşaktan gideli 1.5 ay oluyor. 1 ay sonra anca gelicem.
ama gene görüşmezsin sen!!!
çok kırıldım hacı
-
hacım inan kafam yerinde degil son sıralar biraz biraz toparladım .. ne internet ne dışarlarda takılma işi hiç birini yapmıyodum yeni yeni sosyalleştim..bi sen degil kimseyle görüsmüyodum desem yeri..şahsi algılama kesinlikle gelince görüşelim
-
Rmk bunu yazdı:
hacım inan kafam yerinde degil son sıralar biraz biraz toparladım .. ne internet ne dışarlarda takılma işi hiç birini yapmıyodum yeni yeni sosyalleştim..bi sen degil kimseyle görüsmüyodum desem yeri..şahsi algılama kesinlikle gelince görüşelim
-----------------------------seni de anlıyorum benim de öyle dönemlerim oldu da ne derdin varsa paylaşırdık aga
hep iyi günümüzde mi gezicez amk? benim kafa ortadoğudan daha karışıkken sen oturup derdimi dinlemedin mi?
neyse ben susuyorum ama bi daha yapma amk
içkimizi sigaramızı paylaşıyoruz 2 derdi paylaşmak zor gelmesin birbirimize
-
dostum konu hakkında pek bi fikrim yok ama bi aralar nat.geo in şarapla alakalı bi gösterimi vardı.sana onu önerebilirim.sadece nasıl yıllandırılır bölümünü izleyebilmiştim.hatırladığım kadarıyla çarpıcı bilgiler vardı
-
hocam şarabı bilmem ama rakı el yapımı olduğunda tadının güzel olmasının yanında piyasa değerinden maliyetli bir hal alıyor. seri üretim yapman lazım yani:D az buçuk bilgi var ama anlatacak kadar yeterli değil. ayrıca oranlara çok dikkat etmen gerekiyor.
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
%35 mi:| Nerden alıyosun bu üzümü? Kilosu kaça? Yerken tadı nasıl?
-----------------------------bu üzümü salkımından yeni kopmuş şekilde yesek kafa yapar mı ? :|