Satanistin Yaptiklarina Bakin..
-
yaa millet biliyorum her buldugumuz igrencligi sadistligi burada yayinlamak hos degil ama ..int de gezinirken buldum siteyi..giriste hicbir sey gercek degil hepsi efekt diyor..ama bu kadar gercekci efekt eri holywood da bile gormedim..ozellikle su cocuk kacirma daki fotolari..buarada sitenin sahibi ile hicbir baglantim yok : ))reklam falan degil..sadece cok fazla resim oldugu icin direkt siteyi veriyorum..
-
---
-
inşallah dediği gibi efekttir.
-
aq bu göt satolardan hersey beklenir.Fazla hakaret etmiyelim forumda bazı arkadaslar alınabilir :)
-
abi ozellikle kidnappinge bakin derim resmen parcaliyor kizin suratini bana hic de efekt gibi gelmiyor..o minicik kizin surati
-
Bu Dünyada Herşey Var
-
ya bende kidnapping e baktım da sahiden gerçekçi diom ya inşallah gerçek değildir yani. eğer gerçekse varya o elemanı alacan ele ...... toplayacan müritleri, hadi yap bakalım bunlara diecen.kolunu bacağını koparacan orospu çocuğunun...
-
önceden verildiğinde effect de yazmıyodu sitede, girdiydim, anladıydım kopla olduunu :)
-
abüüü acayip igrenc.. satanistlere insan demem ben hayvandan altlar bu piskopatlar..
-
ulaa kızı atıdda nehre kurtuldu zavallı
-
İğrenç, daha önce efekt neyin yazmıyodu bu sitede ama anlaşılıyodu kolpa olduğu...
Toplam Hit: 38506 Toplam Mesaj: 87