Satanistin Yaptiklarina Bakin..
-
amın evlatları ya sövemeden duramıcam...
-
abi benm bakmaa midem kaldirmiyo onun bunn cocuunn yaptiina bak. abi affedersn ama hic effekte yada makyaja benzemio valla gayette gercek gibi. bu herife aynilarini tek tek yavas yavs yapcaksn o maskeide bi tarafina tobe tobe
-
aq
-
yuuuuuuuuhhh yani yuuuuuuuuhhhhhhhh dicek başka bişi bulamıom ne lan bu insan görünümlü vahşiler topunusu kıyma edip köpeklere yedirmek lasım .... çok mu abarttım ne yok yawf as bileee iğrenç yaratıklarr..
-
arkadaşlar paniğe gerek yok tamamiyle özel efektler kullanılarak yapılmış ki site açıldığında bunun uyarısı yapılıyor zaten:) ingilizce bilen arkadaşlarımız da dikkatle okurlarsa görürler:)
-
Evet arkadaslar koparmayin hemen ipinizi sakin olun icerikle ilgili sitenin girisinde bilgi verilmis eski morque666.com un uzantisi site zaten ama olaylar efekt urunu samimice.
-
tbt'de bayan üyeler gittikçe artıor gibime gelio :D
-
bunu daha once gormustum www.morgue666.com ' da wardı bu. Bunlar qerçk değil ya fotomontaj bu
-
ulan bi an gerçek sanıp coştum sövdüm ana avrat... içimden tabi:)
ulan cahillik ne boktan bişi abi ben hemen ing. öğrencem olmuo böle .. okuldaki hocalardan hayır yok ne ben onları dinliom ne onlar bi bok anlatabilio başka bi yol bulmak lasım..
-
bunlardan 2-3 tanesini taksim meydanında sallandırcan bak bi da yapıyolar mı.. amkduklarım...
Toplam Hit: 39197 Toplam Mesaj: 87