folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Satanistin Yaptiklarina Bakin..

Satanistin Yaptiklarina Bakin..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DreaDLoRd
    DreaDLoRd's avatar
    Erkek
    töbe töbe

www.linkinpark.com (2Minutes2Midnight)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    siz birde video yu izleyin piskopat neler yapıyo polisler filanvar.benden daha piskopat adam

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    iğrenç birşey ya diyecek birşey yok

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bilemeyecem, bunun gerçek olmaması gerekiyor, insanlık dışı bir olay bu ve bu kadar insanı şayet doğramışlarsa bunlar neden bi türlü ortaya çıkmamış şimdiye kadar, ve gerçekse bunlar nerede yaşıyorlar, bunlar benim yan komşum olabilirler maazallah. :) o açıdan Sordum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    bunlar gerçek aq adam yakalanırsam paçayı ele vermim diye efkt demiş :D

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    abi aşık olduğum kız satanistlerle takılıyordu Allah'tan onu o ortamlardan uzaklaştırmışım yoksa kendimi çok kötü hissederdim...

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    -----------------------------
    her iğrençlik yapana da satanist demeyin be ya. adam 666 yazmış niye?özenti çünkü. gerçek satanizmle alakası bile yok bu yandan yemiş psikopat özentilerinin.satanizm esasında gayet mantıklı felsefesi olan bir dindir.bunlar satanistlerin kıç kılları olamazlar...
    -----------------------------

piroman karar ver. bişeyleri putlaştıralımmı putlaştırmayalımmı.annadın sen onu

------

bu arada bööle korkulu morkulu şeylere bakma yöntemim.

gözlerimi kısarak monitore bakıyom. accük iğrenç duruyorsa hemen pencereyi kapatırım.

bunda da kapattım. yannız yaşayanlara göre değil böle şeyler:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    Resimleri indirip psd de inceledim, fake olanlarda var gerçek olanlarda var bazı resimler psd ile açılıp çok ilgisiz yerlere minik blurlar çekilerek psd işleminden geçirilmiş gibi gösterilmiş. Nasıl oluyorda bu tür siteler açık kalabiliyor, sadist eğilimi olan birilerini cesaretlendirecek cinsten görüntüler. Umarım bir şekilde kısa sürede kapatılır. Ulan çocuklarımı sokağa salmaya korkar oldum ekmek almaya bile gönderemiyorum, paronayak oldum, dns den engelleseler bari. Psikolojimi sitti be.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

cok uzulerek koyuyorum bu resim buraya kimse rahatsiz olmasin diye de sadece linkveriyorumm.

http://www.innerdepravity.com/Pictures/photosessions/kidnapping/kid12.jpg

bana hic de fake gibi gelmedi..ayrica sanirim piroman tanriydi..bize gercek satanistin boyle olmadigini soyleyen..madem biliyorsun bu kadar.. hic bir yerden c/p yapmadan ve cok uzun olmadan acikla bakalim bize satanizmi de bizde ogrenelim..MERAK ETTİM acaba ne bu satanizm??

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

satanistler ne zamandan beri insan öldürüyor :S kedileri kesiyorlardı mq ipneleri soyunu kazıyıcan bunların.Soy kırım yapıcan.

Toplam Hit: 39173 Toplam Mesaj: 87