Satılık - İphone 4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Hocalar iphone'umu satıcam piyasa ne kadar tam çözemedim.

iPhone 4 - 16 gb.

Kılcal çizik dahi yok.

Bir de teknosadan almıştım garantisi ne kadar kalmış nasıl bakıcam? Apple'dan baktığımda 1 yıllık uluslararası garantisinin bitmediği yazıyor. Garanti için bu bilgi yeterli mi? KVK ve genpadan sorgulandım oralardan alınmamış uyarısı alıyorum.

Şimdik dediğim özelliklere sahip bu iphone'u sahibinden'e ekleyip şöyle 15-20 gün içerisinde alacaklı bulak şekilde max. ne kadardan satabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hocam benim bildigim  ürünler genelde 3 yıl garantili oluyor ama türkiyedeki yetkili bayi ve kanunlar 2yılını destekliyor ama geriye kalan 1 yılınıda direk olarak firmayla atıyorum apple görüşülmesi gerekiyor ama kimse ugraşmaz sen kargolayıp yurtdışına gönderceksin yani 

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Hocam benim bildigim  ürünler genelde 3 yıl garantili oluyor ama türkiyedeki yetkili bayi ve kanunlar 2yılını destekliyor ama geriye kalan 1 yılınıda direk olarak firmayla atıyorum apple görüşülmesi gerekiyor ama kimse ugraşmaz sen kargolayıp yurtdışına gönderceksin yani 

yok yok hayır hocam apple'da durum farklı.

Bu uluslararası garanti dedikleri şey 1 yıl oluyor apple'da ve bu süre içerisinde her yerde geçerli oluyor diye biliyorum :S

Öyle olmasa bile ben telefonu teknosadan aldım yani türkiyeden. Garantisi var, daha telefonu alalı 1 yıl dolmamış yani. Ama ne kadar kaldı öğrenemedim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı

yok yok hayır hocam apple'da durum farklı.

Bu uluslararası garanti dedikleri şey 1 yıl oluyor apple'da ve bu süre içerisinde her yerde geçerli oluyor diye biliyorum :S

Öyle olmasa bile ben telefonu teknosadan aldım yani türkiyeden. Garantisi var, daha telefonu alalı 1 yıl dolmamış yani. Ama ne kadar kaldı öğrenemedim

yok onu genel kültür olsun diye söyledim .Hocam faturasını bulmaya çalış veya teknosaya git  kutunu üzerindeki barkotunu okutturarak sistemden ögrenebilirsin tam tahirihini

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

garantı belgesınde dısbiritörü yazar hocam ordan anlaşılabılır satıcam diyorsun yokmu kutusu garanti belgesi vs?

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

1000 tl den başlar 1500 bile isteyen mallar var :D 1200 falan ortalama

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    tbtgezgini bunu yazdı

garantı belgesınde dısbiritörü yazar hocam ordan anlaşılabılır satıcam diyorsun yokmu kutusu garanti belgesi vs?

yok be hocam lanet bi alışkanlığım var ne ürün alırsam kutusunu zırtını pırtını atarım direk. garanti belgesi varsa o da içinde uçtu gitti :S

bi telefon şarj aleti bi de kulaklığı almıştım kutudan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı
    tbtgezgini bunu yazdı

yok be hocam lanet bi alışkanlığım var ne ürün alırsam kutusunu zırtını pırtını atarım direk. garanti belgesi varsa o da içinde uçtu gitti :S

o zaman 800 fişeklerim :p

İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    bilenyok bunu yazdı
    tbtgezgini bunu yazdı

ayıp bişey be hocam mürid müridi siker mi :D yanında bi de iri iki loblu kalça veriyim istersen? :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    bilenyok bunu yazdı
    tbtgezgini bunu yazdı

gel bak 1.000 lirada anlaşalım? 

4-5 kere yere düşmüştür, suya fln asla ve asla düşmedi. Hor görmedim çocugum gibi baktım..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

810 çalışır kızıştırırım :D

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
Toplam Hit: 3178 Toplam Mesaj: 25