Satılık - İphone 4
-
4 aylık temiz 4s vereyim 1200 liraya :D
-
Benim 4S'in ekranın üst kısmında sararma var. İlk açtığımdan beri aynı.. Var mı aynı dertten muzdarip ? Garantiye verecem de uzun iş bekletiyorlar fazla o kadar rahatsız etmiyor tamirsiz çözümü olsa iyi olurdu..
darkroques61 tarafından 06/Ağu/12 03:31 tarihinde düzenlenmiştir -
darkroques61 bunu yazdı
Benim 4S'in ekranın üst kısmında sararma var. İlk açtığımdan beri aynı.. Var mı aynı dertten muzdarip ? Garantiye verecem de uzun iş bekletiyorlar fazla o kadar rahatsız etmiyor tamirsiz çözümü olsa iyi olurdu..
ne zaman aldın ? garantı sağlayıcın ne hocam?
-
tbtgezgini bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
2 ay olacak herhalde Turkcellden alındı Genpa olması lazım Garanti..
-
müdür cuma günü sattim ayni anlattigin ozelliklerde cizik yirtik yok
verilecek temiz bir iphone 4 16 gb. piyasa fiyatı max: 900 ben 850 ye okuttumelimde suan 4s var bunada 1100 veriyorlar suan
-
FrooSt bunu yazdı
müdür cuma günü sattim ayni anlattigin ozelliklerde cizik yirtik yok
verilecek temiz bir iphone 4 16 gb. piyasa fiyatı max: 900 ben 850 ye okuttumelimde suan 4s var bunada 1100 veriyorlar suan
Sende iyi vermissin hocam he eylül de karşıma çıkaydın ya :D
Konu sahibi hacı abi sende satabileceğin max fiyat 1100TL dir o da netten zaten, sahibinden de güzel fotoğraflarıyla bi ilan aç satabilirsin garanti sürenin uzunluğuna göre. Ama 1 yıldan az garantin varsa 1000TL eder benden demesi.
Ayrıca yanlış mı biliyorum bilmem ama teknosa garanti konusunda kendisi destek veriyodu galiba. Bi ara sor istersen.
-
900 lira veriyim hocam
-
Ne cahil adamlarsiniz la :D yurtdisinda cogu ulkede garanti alt limiti yasal olarak 1 senedir, apple de amerika menseili oldugundan 1 sene garanti sagliyor, istege bagli +1 sene garanti -ki bunu alinca uluslararasi oluyor- 49 dolar tarzi bi fiyata satiliyor ya da 69 idi sanirim ben amerikadan aldigimda. Oyle biseydi.
Turkiyede ise yasal zorunluluk, urun saglayicinin tuketiciye 2 sene garanti vermesi (elektroniklerde). Yani aldigin(fatura) tarihinden itibaren 2 senen var. Musteri memnuniyetini cok fazla takmayan firmalarda o garantiyi kullanmak icin mutlaka onaylatilmis belge veyahut fis/fatura gostermelisiniz. Yoksa epey ugrastirirlar, hele nakit aldiysaniz yandiniz. Bazilari da rivayete gore direk imeiden sorgulatir, garanti durumuna bakar halleder.. -
darkroques61 bunu yazdıtbtgezgini bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
2 ay olacak herhalde Turkcellden alındı Genpa olması lazım Garanti..
Gönder hocam hemen garantiye. -
850 cash basarım istanbuldaysan almaya geldiğimde birde iskender ısmarlarım.