Satılık - İphone 4
-
850 ateşlerim ver pası gardaş.
-
nokia e-72 vereyim daha bir yıl garentili sende bana 700'e ver
-
tbtgezgini bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıtbtgezgini bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Benim 4S'in ekranın üst kısmında sararma var. İlk açtığımdan beri aynı.. Var mı aynı dertten muzdarip ? Garantiye verecem de uzun iş bekletiyorlar fazla o kadar rahatsız etmiyor tamirsiz çözümü olsa iyi olurdu..
ne zaman aldın ? garantı sağlayıcın ne hocam?
2 ay olacak herhalde Turkcellden alındı Genpa olması lazım Garanti..
Gönder hocam hemen garantiye.Hocam sıkıntı garantiye göndermek değil her zaman göndeririz. Sıkıntı beklemek. Çok rahatsız etmediği için o kadar beklemek istemiyorum..
-
darkroques61 bunu yazdıtbtgezgini bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıtbtgezgini bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Benim 4S'in ekranın üst kısmında sararma var. İlk açtığımdan beri aynı.. Var mı aynı dertten muzdarip ? Garantiye verecem de uzun iş bekletiyorlar fazla o kadar rahatsız etmiyor tamirsiz çözümü olsa iyi olurdu..
ne zaman aldın ? garantı sağlayıcın ne hocam?
2 ay olacak herhalde Turkcellden alındı Genpa olması lazım Garanti..
Gönder hocam hemen garantiye.Hocam sıkıntı garantiye göndermek değil her zaman göndeririz. Sıkıntı beklemek. Çok rahatsız etmediği için o kadar beklemek istemiyorum..
Hocam daha sonrasında sorun yaratabilir o yüzden dedim yolla yenisini gönderirler