folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık 100 Adet Tablet PC %100 Türk Yapımı Toptan Satış

Satılık 100 Adet Tablet PC %100 Türk Yapımı Toptan Satış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

bide uplayalım

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

pm attım

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

turk yapimi diyon ingilizce cince var hayirdir derler :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben anlatmaktan bıktım bunlar hala % 100 türk yalanını anlatmaktan bıkmadı.Nasıl bir motive oldularsa kendileride inanmış % 100 Türk malı olduğuna :)

http://tahribat.com/Forum-Satilik-Yerli-Uretim-Tablet-Pc-156225/2/

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

HeyQirs bunu yazdı:

Ben anlatmaktan bıktım bunlar hala % 100 türk yalanını anlatmaktan bıkmadı.Nasıl bir motive oldularsa kendileride inanmış % 100 Türk malı olduğuna :)

Sword bunu daha önce sana da söyledim ama sende bayagı kaptırmışsın kendini çözemedim sana dokunan tarafı nedir. Neyse şunu söyleyecegim kardeş, Türk yapımı bir tofaş düşün, bunun her parçası, vidası su hortumu benzin hortumu kaborta boyası hepsi burda mı imal ediliyor ? Yoksa parçaların bi çogunu dışardan mı satın alıyor. Dürüstçe elini koy vicdanına düşün ondan sonra adamın işine çamur at olur mu. Herşeyi çok bildiğini zannediyosun ama iş ukalalık boyutuna ulaşmış haberin olsun.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

mfatihbodur bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

HeyQirs bunu yazdı:

Sword bunu daha önce sana da söyledim ama sende bayagı kaptırmışsın kendini çözemedim sana dokunan tarafı nedir. Neyse şunu söyleyecegim kardeş, Türk yapımı bir tofaş düşün, bunun her parçası, vidası su hortumu benzin hortumu kaborta boyası hepsi burda mı imal ediliyor ? Yoksa parçaların bi çogunu dışardan mı satın alıyor. Dürüstçe elini koy vicdanına düşün ondan sonra adamın işine çamur at olur mu. Herşeyi çok bildiğini zannediyosun ama iş ukalalık boyutuna ulaşmış haberin olsun.

Ben adamın yaptığı tablete iyi yada kötü diye birşey dedin mi ? tablete bok attım mı ? Kimse senin ürün satmana birşey demiyor.

Tofaş ın % 100 türk malı olduğunu hangi yetkili yada imalatcı ağızdan duydun.Hangi üretici yada tofaş sahibi % 100 Türk olduğunu idda etti.Ki zaten Tofaşın Kaporta şase gibi bir çok aksamı türkiyede üretiliyordu.

Bu tabletin nesi türkiyede üretilmiş bana birşey söylesene.

anakartı mı ? İşlemcisi mi ? Rami mi ? Ekranı mı ? Şarj Adaptörü mü ? Bataryası mı ? Ekran dokunmatiği mi ? Adım gibi eminim Karton ambalajına varıncaya kadar Çinde üretilmiştir. Yoksa türk yapımından kastın Türkün biri çinde gidip ürettirmiş buraya getirip markasını basmış olmasımı ?

Şimdi sende elini vicdanına koy söyle. Tamamı türkiyede üretilmemiş birşeye nasıl % 100 Türk yapımı dersin.Bu resmen milleti enayı yerine koymak kandırmak değilmidir.

Yoksa kardeşim banane istediğini satarsın ticarettir bu sonuçta.Benim kızdığım ne sattığın ürüne ne fiyatına ne başka birşeyine.Sadece insanları enayi yerinize koymanıza kızıyorum.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ticaret yapılıyorsa Dürüst olmak gerek neyse onu söylemek gerek milli duyguları kulanarak ticaret yapılmaz en azından burdakiler yemez bunu parçaları çinden ordan burdan getirdim topladım burada satıyorum dedin de birisi bir şey mi dedi düsürtlüğünle halal olsun denir sadece
    Başlıktada 100% Türk yapımı yazman abest kardeş sonradanda tofaş fiyat örneğini veriyorsun

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Ticaret yapılıyorsa Dürüst olmak gerek neyse onu söylemek gerek milli duyguları kulanarak ticaret yapılmaz en azından burdakiler yemez bunu parçaları çinden ordan burdan getirdim topladım burada satıyorum dedin de birisi bir şey mi dedi düsürtlüğünle halal olsun denir sadece
    Başlıktada 100% Türk yapımı yazman abest kardeş sonradanda tofaş fiyat örneğini veriyorsun

Nick altını yansıtıyorsun, ilk mesajda %100 yazılmış olabilr fakat degiştiremiyorum artık. Neyse özellikler bunlar alan alır almayan da almaz kardeşim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

mfatihbodur bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Nick altını yansıtıyorsun, ilk mesajda %100 yazılmış olabilr fakat degiştiremiyorum artık. Neyse özellikler bunlar alan alır almayan da almaz kardeşim

Olmuyor olmuyor :) Şimdide sinirli esnaf tripleri..Ticaret yapacaksan bu yakışmaz ticaret adamına.İşine gelen alır işine gelmeyen yolalır hesabı olmaz :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

hocam ben ticaret adamı değilm, iş de benim işim değil çok eleştirmek istiyorsanız vereyim firma sahibinin numarasını arayıp görüşün ama bana %100 türk malı olamaz derseniz tofaş örneğini koyarım. Ha kızgınlıgım sana değil tahribat için değerli bi üyesin bana da çok iyiliğin yardımın oldu ama bu sitedeki muhalifleri sevmiyorm :D

Toplam Hit: 10676 Toplam Mesaj: 57