Satılık 100 Adet Tablet PC %100 Türk Yapımı Toptan Satış
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Burda ne fatih ne ben ne serdar art niyetli değiliz.Sözlerimiz yanlış anlaşılıyor sadece.
Tamam kardeşim sana hayırlı bol satışlar..Lafaımız yok sana

-----------------------------Eyvallah hocam teşekkür ederim art niyet yok zaten serdar la tanışmıyoruz art niyet olması için bi sebep olamaz :)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hocalar malumunuz bi ara konu açmıştım Dershaneye özel tablet pc ürettiriyoruz diye, bunların yanı sıra 100 Adet IZEC Tablet Pc ler var elimizde. Özellikleri aşağıya yazıyorum, tablet isteyen 4-5 arkadaş vardı bir kaçının ismini unuttum o arkadaşlarla görüşebiliriz tekrar.
Ürünleri alım satım için kullanabilirsiniz, isterseniz garantisini başlatmayabilirler ama tam emin degilim soran olursa firmayla görüşebiliriz.
Bana ulaşamayan arkadaşlar pr_x71 nickli müridimizle de görüşebilirler.
Not : Ürünler toplu satış için bu fiyattan verilmektedir, minimum alış adeti 10'dur. Sayıya göre fiyatta bir esneme yapabilir miyiz şu an için hiç bir fikrim yok. Firmayla görüşmemiz gerekmektedir.
Not 2 : Ürünlerin 2 yıl garantisi vardır.
Ürün ilanını buradan inceleyebilirsiniz hocalar : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-yerli-uretim-tablet-pc-izec-jedi-knight-i-toplu-satis-79002217/detay/
CPU : Telechips 8902 , 800Mhz
RAM : 256 MB
ROM FLASH : 4 GB
EXTEND : Max 32 GB Tf/Sd Card
CAMERA : 2 Megapixel
USB : Mini USB*2 (1.1 Host/2.OTG)
BUZZ : 8 ohm / 1 watt *2
RECORDER : Mic İnside
G-SENSOR : 4 wide sensor
HDMI : Mini HDMI,Support 480p to 1080p output
GPS : Gps inside (Optional)
BATTERY : 4100 mAh
SIZE : 198-118-12.7mm
WEIGHT : 360 gr
GPS/WIFI : Support Evdo,Wcdma,output mould 802.11b/g
LCD TOUCH PANEL : 7'' 800*480 WVGA Resistant & Capacitance touch panel (changable)
OS / Pictures / Audio / Video / Language : Android 2.1 / Support all kinds of picture format and auto-play / Support all kinds of audio format / Support all kinds of video and flash online play / Support Chinesse, English etc.
25 adet tablet almak istiyorum. Pm atarmısın
-
bende almak istiyorum da daha gelişkin modeller yok mu?
tek bi tane alıcam yalnız. umarım tek tek satıyorsunuzdur artık. :(
-
Yok hocam tek satis yok ki zaten bu firmayla calismiyoruz artik biraz numaraci bi adam
-
toplama bilgisayar satanlar %100 Türk yapımı yazaymış iyiymiş akıllarına gelmemiş heralde :)
birde adam niye ipad i parçalamış , bi galaxy tab felan parçalamış olsaydı daha çok bilgi edinirdi bence.
donanım aşırı düşük.
-
helal olsun